Den beste elektriske tannbørsten fra 30 kr

Morsomt faktum: Et sunt sett med gnashere er 112% mer populært enn svart tenner og rotkanalkirurgi. Selv om du allerede har blitt overbevist om å stumpe opp for en batteridrevet børste, er det vanskelig å velge den beste elektriske tannbørsten når børstene alle ser like ut, og annonsene bombarderer deg med pseudovitenskap og markedsføring - snakke. Vær sikker på at vi har gjort leksene våre for å hjelpe deg med å velge tannbørsten som passer for deg.

Alle modellene her vil få tennene dine knirkende, men de varierer mye når det gjelder børsteteknologi, batterilevetid, tilbehør, ekstrafunksjoner og pris. Vil du ha en tannbørste som gir detaljert sanntids tilbakemelding via smarttelefonen din? Ønsker du et valg av børstehoder? Trenger du en lading reise sak? Eller vil du bare ha en enkel modell som gjør jobben gjort? Vi har dem alle dekket, så les videre for å finne din ideelle modell.

Hvordan kjøpe den beste elektriske tannbørsten for deg

En elektrisk tannbørste kan koste mange ganger mer enn en standard, menneskeskrevet børste, men å kjøpe en god kan dramatisk forbedre kvaliteten på børstingen din - og det forhåpentligvis vil stoppe tannlegen din, når du besøker deg, hver gang du besøker. Dette er alle funksjonene og funksjonene som skal passe på når du kjøper en ny børste.

Er ikke billige elektriske tannbørster like gode som pricier-modeller?

Selv om det kan være fristende å velge den billigste elektriske tannbørsten du finner, er ikke alle skapt like. Bunnmodellene bruker ofte AA-batterier, og selv om de kan bruke egne utskiftbare oppladbare batterier, kan det virke som et mer praktisk valg, disse lavmodellmodellene har lavere motorer som oscillerer mye lengre enn de som er utstyrt med dedikerte ikke-flyttbare batterier - dette betyr at deres børsteprestasjon er mye verre enn modeller med kraftigere motorer. Og i noen tilfeller kan du være bedre med en standard, unpowered tannbørste enn en billig elektrisk en. Å bruke mer på en modell med et dedikert, og generelt ikke-flyttbart batteri, vil belønne med mye bedre børstevner.

Er det verdt å bruke mer på en high end elektrisk tannbørste?

Uansett pris, er det viktigste spørsmålet hvor bra de børster. Oral-B og Philips er markedsledere, og vi har funnet ut at - i hvert fall blant børstene vi har vurdert her, og til sammenlignbare prispoeng - er det ingen signifikant forskjell i den samlede kvaliteten på børstingsopplevelsen mellom de to merkene.

Følelsen av de to merkenes børsteteknologi kunne imidlertid ikke være mer annerledes. Philips bruker små, ekstremt raske vibrasjoner som føler at de rattler mat, flekker og plakk av tennene dine. Oral-B bruker litt svakere, større bevegelse, og tannbørstehodet roterer i stedet for vibrerer. Begge systemene gjør en utmerket jobb, og de er mer effektive enn manuell børsting, spesielt for vanskelige områder der det ikke er mye manøvreringsplass.

Mer eksklusive tannbørster inkluderer også forskjellige ekstra moduser som bleking, tannkjøttpleie og følsom, men de fleste av dem varierer bare motorhastigheten litt, eller pulser motorhastigheten opp og ned for å forsøke å løsne seg hardt for å nå plakk og biter av mat. Vi ser ikke disse som må-ha-funksjoner, skjønt. På balanse foretrekker vi Oral-Bs tilnærming, spesielt med sin rekke forskjellige børstehodetyper for ulike prioriteringer - det vil si å nå mellom tennene eller polering mer effektivt - men det er en subjektiv snarere enn vitenskapelig analyse.

Buntede ekstrautstyr som reisesaker er nyttige, og spesielt hvis tannbørsten kan lades i tilfelle ved hjelp av en USB-kabel - det er en færre lader å bære.

Det spiller ingen rolle hvilken type batteri borsten bruker?

En annen viktig faktor er om tannbørsten er klar til bruk når du trenger det. Det er ingen bruk hvis batteriet løper regelmessig og uten advarsel. Litium-ion-batteriene som finnes i prismodeller er en oppgang fra nikkelmetallhydridet (ofte merket Ni-MH) på billigere børster - dette skyldes at litiumionceller som de kan fylles på når som helst, mens Ni-MH-enheter må tømmes helt før lading hvis du ikke vil redusere levetid og kapasitet.

Hvilke andre fordeler er det å gå elektrisk?

Elektriske tannbørster oppfordrer deg til å ha gode børstevaner, slik at du vet når du har fullført to minutter med børsting. Oral-B-modellene advarer deg også når du presser for hardt og risikerer skade på tannkjøttet ditt, takket være lysdioder som pulser og blinker når du legger for mye press på gnashene.

Trenger jeg virkelig en Bluetooth-aktivert tannbørste?

De Bluetooth-aktiverte modellene går videre fremdeles, ved å legge til ledsagerapplikasjoner som tar børstene dine, holde en dagbok for aktiviteten din, gi munnhygiene tips og utdrag av nyheter, og få deg til å føle deg skyldig i manglende børster, ikke flossing nok og så videre. Disse typer funksjoner er morsomme, men de er på ingen måte avgjørende, og du kan forvente at nyheten skal slites ganske fort. Det er også svært avhengige av kvaliteten på appene selv - gitt at deres mer avanserte funksjoner stole på smarttelefonkameraet ditt for å spore hvor og hvordan du børster, de er kanskje ikke kompatible med alles børsteteknikker.Hvis du er en nedbruser, eller bare liker å streife rundt på badet mens du polerer dine gnashere, får du svært lite nytte av en Bluetooth-koblet børste.

Hvilke erstatningshodder skal jeg kjøpe?

Dette kan være en forvirrende opplevelse, men i disse dager finner du at de fleste moderne Philips og Oral-B tannbørster gjør kjøp av erstatningshodder en relativt enkel affære.

Alle Oral-Bs nåværende hodene fungerer på hele sitt utvalg av børster, bortsett fra deres soniske tannbørsteutvalg, som krever dedikerte sonisk kompatible hoder. Ettersom Oral-B gjør flere forskjellige hodeskudd, er det verdt å kjøpe mindre tvillingpakker for å bestemme det du liker best. Deres CrossAction, FlossAction og PrecisionClean hoveder alle føler seg ganske forskjellige i bruk.

Philips har også en rekke forskjellige typer børstehoder, hver med sine egne spesialdesigner, men alt dagens rekkevidde er utbytbart. En ting som er verdt å nevne er at du også kan finne "Mini-sized" versjoner av de ulike hodene til mindre munner, eller for mer nøyaktig rengjøring av seler og andre ortodontiske behandlinger.

Vi har lagt inn linker til de ulike typer hoder under, slik at du kan fylle opp når du går tom, eller bare se på de alternative børstehodetypene.

Den beste elektriske tannbørsten å kjøpe

1. Philips Sonicare EasyClean HX6511 / 50: Den beste elektriske tannbørsten under £ 50

Dette er inngangsnivåmodellen i Philips 'Sonicare-utvalg, men du får likevel samme høyhastighets 500 børster i sekundet pr. Prismodeller. Det er en merkelig følelse, men tydelig effektiv, og tennene føles rene og glatte etter børsting. Batteriet varte for en forbløffende 114 børster mellom kostnader, selv om dette ble testet over en kort periode - forvent mindre når de brukes to ganger daglig. Det var rikelig med varsel når det kom nær å løpe utenom, så du er usannsynlig å bli tatt kort. Fordi den har et litiumionbatteri, kan du lade opp når som helst i stedet for å vente til den er fullstendig tømt før du lader.

Det er bare ett penselhode inkludert, og dessverre ingen reise sak. Du kan hente en sak separat for rundt £ 15, men det vil ikke nødvendigvis være en fin passform. Det kan være nok grunn til å avvise denne tannbørsten. Hvis du ikke blir kvitt dette, er Philips Sonicare EasyClean en fantastisk elektrisk tannbørste til en bra pris. £ 39.99, kjøp på amazon.co.uk

2. Oral-B SmartSeries 6500: Den mest funksjonelle pakken

Dette var Oral-Bs flaggskip elektrisk tannbørste til Genius 9000 kom sammen, og det har fortsatt mye å tilby. Rengjøringsopplevelsen er topp, med et utvalg av roterende børstehodedesigner som gjør at tennene føles veldig glatte og rene, og en advarselsindikator når det er for mye trykk. Vi har 31 børster fra en enkelt ladning, men Ni-MH-batteriet kan ikke utføre så vel som Genius 9000s litiumionbatteri i det lange løp.

Det er mange kasser i esken, inkludert fire børstehoder, et slett utseende reiseveske, en børstehodeholder og en trådløs SmartGuide-modul. Denne lille vanntette enheten sitter på badet hylle for å gi en timer som anbefaler deg å pusse hvert hjørne av munnen i 30 sekunder. På slutten belønner du deg med et smilende ansikt. Koble til en smarttelefon via Bluetooth, og du får alt dette og mer, inkludert børstetips, brukshistorikk og en nyhetsmating - men ikke ansiktssporingsmodusen som finnes i Genius 9000. Så igjen er Wireless SmartGuide trolig mer praktisk enn å bringe telefonen din på to ganger om dagen.£ 159.87, kjøp på amazon.co.uk

3. Oral-B Genius 9000: Den beste elektriske tannbørsten - og den har Bluetooth

Hvis du er villig til å bruke £ 140 på en tannbørste, kan du forvente noe ganske spesielt. Heldigvis leverer Oral-B Genius 9000.

For det første gir det en veldig grundig ren. Vi liker spesielt 3D White børstehodet med sin plast "polering kopp", og FlossAction hodet som er designet for å gi en dyp renhet mellom tennene. Håndtaket gir et utvalg av seks børstemoduser og advarer når det er for mye trykk. I motsetning til andre Oral-B tannbørster bruker denne et Li-ion batteri, slik at du kan lade det opp for å gjøre det lettere. Det varte for 31 børster på en enkelt ladning.

Den kobles via Bluetooth til telefonen, noe som gir sanntids tilbakemelding av børsting, en aktivitetsdagbok og mild chastisement når du savner en pensel eller ferdig for tidlig. Det kan til og med bruke telefonens kamera for å sikre at du pusser hvert område tilstrekkelig. Det er ganske underholdende og lærerikt, men vi mistenker at nyheten vil slites av.

Hvis telefonkobling er mindre viktig for deg enn ser, så har du lykke: Genius 9000 kommer i en palett av forskjellige farger. Hvis tannbørsten din bare skal passe til telefonen din, eller du er bare opptatt av å unngå å plukke opp feil tannbørste om morgenen, kan du velge mellom svart, hvitt, sølv og - det siste tillegget - rosengull.

Passende inneholder boksen en sugebasert telefonholder, fire børstehoder og et slitt reiseveske som dobler som en lader. Dette bruker en to-pin adapter; Den integrerte USB-kontakten er for lading av andre enheter, men du kan ikke lade tannbørsten via USB. Gitt det er vår eneste store klage, er det rettferdig å si at Genius 9000 er en ellers fremragende elektrisk tannbørste. £ 139.97, kjøp på amazon.co.uk

4. Philips Sonicare DiamondClean HX9331 / 04: Strålende design og utmerket børsterytelse til en pris

Philips 'topp-of-the-range elektriske tannbørste har en foreslått pris på £ 270, men selv på £ 115 fra Amazon er det et dyrt produkt. Erstatningshodene er også relativt kostbare, til £ 4 hver. Det ser ut som et premium-produkt, med et snusket reisesett som kan lades via USB, og en glasstumbler som erstatter den vanlige induksjonsladeren. Batterilevetiden er utmerket, med 60 børster i våre tester.

Vibrerende ved 250 Hz - det er 500 børster i sekundet - noen mennesker kan finne Sonicare-systemet for å tippe, men det gjør tennene veldig rent uten å måtte bruke mye press. De forskjellige ekstra børstningsmodusene - hvit, polsk, tannkjøttpleie, sensitiv - er mindre overbevisende. Den hvite modusen minner om en hammerboringsfunksjon, om enn heldigvis mindre slitesterk. Jeg har bare sittende fast med ren modus.

I hovedsak betaler du mye for den elegante designen og de praktiske ladingalternativene, men hvis det er det du vil, vil DiamondClean ikke skuffe. £ 164.90, kjøp på amazon.co.uk

5. Oral-B Pro 2500: Stor verdi, men batterilevetiden er det beste

Denne spennende elektriske tannbørsten er kompatibel med Oral-Bs CrossAction børstehoder, slik at du kan velge mellom standard, 3D White, Sensitive, Precision og FlossAction hodene. Den inneholder en trykksensor, og et rødt lys advarer når du trykker for hardt. Roterer på 78Hz, det er ikke så fort som Philips Sonicares 250Hz-motor, men de runde børstehodene gjør en god jobb med å omgir tennene og komme seg inn i hullene.

Det føles solid og godt laget, men den lille åpningen halvveis opp Oral-Bs børstehoder er i stand til å bli tilstoppet med gunk. En enkel reise sak er inkludert i boksen.

Pro 2500 største ulempe er batteriet, som varet til 20 børster og ga ingen advarsel før de løp ut. Ladingen tok 18 timer. Batteriet er Ni-MH i stedet for litium-ion, så det må være fullstendig uttømt før lading for å unngå tap av kapasitet. £ 30, kjøp på amazon.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar