The Best Concealers For Mums

Innhold

En flott concealer er et viktig sett når du har barn i livet ditt. Gjør søvnløshet-induserte mørke sirkler, hormonelle hudblåsninger og generell hevelse forsvinner ved å klikke på en penn eller sveip av en finger med disse toppvalgene

Clarins Instant Concealer (£ 20, clarins.co.uk)

Dekker blemishes og under øye sirkler (som er sannsynligvis ganske standard i disse dager) uten å se tung eller merkbar på huden. Forvaltes for å være lett, samtidig som den gir nok dekning

Benefit Erase Paste (£ 19.50, benefitcosmetics.co.uk)

For de morgenene når du har hatt et blunk av søvn og øynene dine gir spillet bort, ta hendene på denne alvorlige concealeren. Kjør fingertuppene under varmt vann for å la pastaen blande seg lettere, så dab og klapp på stort sett alt du vil gjemme.

Maybelline Fit Me Concealer (£ 5,99, boots.com)

Konsistensen av denne flytende concealer er litt tynnere enn de fleste, men det lyser huden og gir akkurat nok dekning uten å være tung på huden. Det er semi-gjennomskinnelig, men du kan enkelt bygge opp dekningene.

Bourjois Healthy Mix Concealer (£ 7,99, boots.com)

Rimelig, effektiv og selv inneholder fruktekstrakter for å øke utstrålingen, mikrosirkulasjonen og hydrering i huden din som du skjuler. Og når vi ikke har sovet om seks måneder, handler det om sminke med ekstra hudfordeler.

Lancôme Teint Miracle Corrector (£ 26, lancome.co.uk)

Lysende og aldri synlig på huden, denne ikke-fettete hudskorrigeren lyser huden øyeblikkelig. Flott for rushed applikasjoner, da det er idiotsikker og lett nok til ikke å kreve tonn blanding

Rimmel Match Perfection Concealer (£ 5,99, superdrug.com)

Et glimrende budsjettkjøp som holder seg mot de dyrere merkene. Perfekt formulert for å smelte inn i huden, lette mørke eller røde områder, men også bra på flekker og blemishes også. Bare klem røret for å dispensere produktet på børsten, applicer og klapp og bland i huden.

Bobbi Brown Creamy Concealer (£ 18.50, bobbibrown.co.uk)

Denne slanke, praktiske lille speilkompakten inneholder en kraftig, men usynlig concealer for slitne øyne. Gul-basert for å bekjempe mørke sirkler og med en rik, kondisjonskonsistens, blandes den veldig bra og etterlater delikate øyne uthvilt og hydrert. Det er viktig å sette med et pulver for å hindre at det beveger seg.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar