The Best Commuter sykler

Selv om sykkelutleie ordninger blir mer og mer populære i britiske byer, med dockløse alternativer som Ofo og Mobike legger til dine valg, er det fortsatt langt mer praktisk å ha egen sykkel hvis du planlegger å sykle for å jobbe regelmessig. Og de fleste skal planlegge å sykle til jobb de fleste dager - pendling på sykkel er billigere, sunnere, bra for humøret ditt og ofte raskere, særlig i trafikkstoppene i storbyene.

For å hjelpe flere mennesker inn i salen har vi dekket alt du trenger å vite i vår sykling til jobb FAQ. Vel, alt annet enn råd om hvilken pendler sykkel å kjøpe, fordi du finner det her. Vi spurte de største sykkelbutikker og produsenter om å plukke ut en sykkel fra deres utvalg og forklare hvorfor de tror det er det beste pendlingsalternativet der ute. Her er hva de sa.

Cycle Surgery anbefaler ... the Whyte Shoreditch 2019

"Jeg ville personlig velge denne sykkelen fordi Whyte er et britisk merke som lager fantastiske, pålitelige og rimelige produkter. Whyte setter funksjon og brukervennlighet på forsiden av alt det gjør og kjører ut med flott stil, sier Sam Bannister, sykkelkjøper på Cycle Surgery.

"Sykkelens geometri er basert på Whytes prisbelønte MTB-geometri. Dette gir utmerket håndtering og stabilitet, som er perfekt for å forhandle om stram trafikk og åpne strekker henholdsvis. Mountainbike-stilen og følelsen av sykkelen gir meg stor tillit når du pusser rundt i byen og bare gjør det veldig morsomt. Enkelheten til 1x10-girsystemet, igjen fra terrengsykling, gjør det lite vedlikehold og gir rytteren mindre å bekymre seg for. Det har vært en topp-tre-bestselgende sykkel de siste tre årene, og Whyte lager ultras pålitelige sykler som sjelden noen gang går galt. "

Bannister anbefaler 2019-versjonen av Whyte Shoreditch for pendler på opptil åtte miles (12.8km). Hans folding sykkel plukke for korte pendler er Brompton, og for lengre avstander anbefaler han Whyte Glencoe.

Whyte Shoreditch 2018 (2019 versjon kommende), £ 699, kjøp på syklesurgery.com

Halfords anbefaler ... Carrera Subway 2 Hybrid Bike

"Jeg vil vanligvis anbefale en sykkel for å matche pendeltypen, men generelt gir Carrera Subway 2 Hybrid Bike en fantastisk pendelsykkel," sier Ollie Glover, Halfords voksne syklerekspert. "Det er solidt, ubetydelig og lite vedlikehold, og reservedeler er rimelig billig å kjøpe. Delene som brukes er pålitelige kjente merker, mens selve sykkelen er en god spesifikasjon for £ 350-prisen.

"Det har fester for pannierholdere og sperrer, ingen oppheng for å spare på vekten, og store, større profildekk for komfort over potholes og grov bakken. Med mindre pendelen er off-road, er ikke suspensjon nødvendig. " £ 350, kjøp på halfords.com

Evans Cycles anbefaler ... Pinnacle Chromium 2 2018 Hybrid Bike

"Chromium 2 er satt for alt," sier David Sheppard, Evans Cycles sykkelkjøper. "Dens 650b WTB Horizon-dekk sikrer en jevn og komfortabel kjøring på tvers av ujevne overflater, og hydrauliske skivebremser og fulle sperrer sikrer at du kjører under alle værforhold.

"På toppen av det, er Chromium 2 responsivt med en feid bar og gir en samlet oppreist posisjon for rytteren. Hvis du trenger en sykkel som er en perfekt all-rounder, men fortsatt setter et smil på ansiktet ditt, er Chromium 2 2018 perfekt. " £ 675, kjøp på evanscycles.com

Canyon anbefaler ... Commuter 5.0

"Commuter 5.0 er den perfekte sykkelen til daglig byferie, med beltestasjon og girkrok for enkle girskift, skivebremser og sperrebeskytter som har integrerte lys og rack", sier Milena Weber, Canyon Brand Manager for Urban og Fitness. sykler.

"Det er funksjonelt, lavt vedlikehold og trygt, uansett om det regner med katter og hunder eller mørke. Men Commuter 5.0 er mer enn bare en pendelsykkel: den er lett, sporty, smidig og sist men ikke minst, det ser kult ut! " £ 1,299, kjøp på canyon.com

Se relaterte De beste elektriske sykler for 2018De beste folding sykkelhjelmene Selvfølgelig sykling å jobbe er sunt, men vi ble overrasket av bare hvor sunn

Spesialist anbefaler ... Sirrus Sport Alloy Disc

"Sirrus Sport er konstruert av en slitesterk, pålitelig og lett aluminium," sier William Watt, Specialist Specialist for spesialisert ". Den har et robust utvalg av komponenter, inkludert en Shimano Sora baksparal og kraftige hydrauliske skivebremser som sikrer en pålitelig pendle til jobb.

"Spesialiserte komponenter som grep og sadel gir ekstra komfort, med en oppstilling som lever i det søte stedet mellom komfort og ytelse. Aluminiumskonstruksjonen sparer vektbesparelser med robust slitestyrke, mens rack, mudguard og skivefester gir deg en svært allsidig pakke. Til slutt, spesialiserte Nimbus-dekk med reflekterende sidevegger gir utmerket all-vær-ytelse, med Flak Jacket-punkteringsbeskyttelse. " £ 725, kjøp på specializedconceptstore.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar