Den beste barnevennlige pubhagen

Sommer ettermiddager er laget for å slappe av i solen, men det kan være vanskelig med flere tos i slep. Vi har avrundet våre favoritt, familievennlige pubhager, slik at du og din lille kan komme deg ut og ha det gøy! For mer morsomme ideer, les vår guide til Best Toddler Days Out.

The Old Mill Inn, Devon

Denne Devonshire puben er full av karakter. Det er det perfekte stedet for en drink i solskinnet takket være et fantastisk eventyrlegegård. Den beste bit? Foreldre kan bli satt fordi lekeområdet er synlig fra spisebordene utenfor. Bonus!

northdevon.com

The Goffs Manor, West Sussex

Denne puben er perfekt for alle aldre. De har en stor hage med god plass for barna å leke, pluss de kan bli involvert med å mate kyllingene og ender. For skattejakt, levende musikk og hoppekastler, savner de ikke deres morsomme morsomme dager.

Thegoffsmanor.co.uk

The Rosendale, South London

Ikke bare er The Rosendale en av de få London-pubene med utendørs plass, det inkluderer også et spesielt, separat lekeområde for små. Det har en dedikert plass til barnas bursdagsfest. Erm, vi reserverer nå?

Therosendale.co.uk

The Bat and Ball, Farnham

Bat og ball har separate voksen- og barnehageområder, så du kan unngå fryktede frynser når barna kjører vilt. Deres hage har også et håndlaget wendy hus, gynger og lysbilder. Brenn opp på grillmat når de tenner sin utendørs grill. Mmm ...

Thebatandball.co.uk

Elefant og slott, Reading

The Elephant and Castle pub ligger bare noen få kilometer fra sentrum av Reading, og det er verdt stasjonen. En vennlig pub med en stor barns meny, det er en nydelig hage for voksne og et eget barns lekeområde også. Du kan også overvåke barna fra bordets komfort, som er praktisk.

Theelephantandcastlepubhurst.co.uk

Kings Oak Hotel, Epping Forest

Sett på bakgrunn av den vakre Epping-skogen, kan energiske småbarn brenne av energi i det store lekeområdet. Når du spiser deilig pubgrub, vil barna bli okkupert i flere timer. Vi kjører deg til lysbildene.

Kingsoakhotel.com

Hopwood House, i nærheten av Birmingham

Vi ville gå til Hopwood House på en lat søndag ettermiddag. Mens du slapper av i ølhagen, vandret ungene, jeg vil forlate sitt lekeområde. Denne puben er også oppmerksom på detaljer, og tilbyr en spesiell meny for barn med allergi.

Hopwoodhousepub.co.uk

Har vi savnet noen? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarene nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar