De beste buggybrettene for småbarn og barn - de beste ri på brettene og festbare barneseter

Hvis du planlegger å legge til din brød, er det nå på tide å tenke på hvordan du skal komme seg rundt. Er din pjokk gå, men ikke nok til lange spaserturer? Vil du ikke kjøpe en dobbel buggy (eller prøve å få det på bussen)? Buggy boards er den perfekte oppfinnelsen.

Ride-on boards, eller buggy boards, klipp på baksiden av en buggy for den lille en å stå på. De er ideelle for småbarn som er gamle nok til å gå, men trenger litt hjelp når de blir trette.

Hva er de forskjellige rullebordene tilgjengelige?

Når du prøver å velge et sete for din lille, kan valgene virke litt overveldende. Vi har oppsummert forskjellene her:

  • Stand-on plattform: Disse festes på baksiden av vognen, slik at et barn kan stå opp og ri langs mens du presser dem.
  • 2-i-1-plater: Disse smarte brettene kan konvertere til en scooter til tots som leter etter litt mer uavhengighet. De kan også være gode for skolens løp, da de betyr at du ikke trenger å jonglere med en scooter og skyve babyen din på vei hjem.
  • Adaptive buggy boards: Disse er flotte alt-i-ett-produkter - de kan brukes som en stand-on paltform og en liten sete-enhet. Disse kan forandre en enkelt buggy til en dobbel til en svært lav pris, og er et flott alternativ hvis din tot er for gammel til å kjøpe en dobbelt barnestol.

Hvor gammel er ride-on boards designet for?

De fleste av kjørebrettene på markedet er laget for små mellom 6 måneder og 2 år gamle.

Hva er de beste buggybrettene på markedet?

Sjekk ut noen av de beste og mest innovative buggybrettene på markedet akkurat nå ...

Bumprider Barnevogn, £ 59.99, Amazon

Dette produktet er absolutt oppe med de beste buggybrettene i bedriften - det festes enkelt til en vogn eller buggy, noe som betyr at barnet ditt enten kan velge å gå sammen med deg eller hoppe på bumprideren og ha et cruise! En bonus på dette brettet er størrelsen, det er ikke for stor, så det burde ikke komme i veien når du trykker på barnevognen.

Designet for små fra 2 år til 5 år, merket hevder at du ikke trenger noen verktøy for å feste dette til din barnestol - resultatet!

Bumprider Sit, £ 109.99, Amazon

Mens dette produktet er på den pricier side, har den den ekstra funksjonen til et sete for å gjøre opp for prislappen. Din pjokk kan velge å stå på brettet og ri med deg, eller sitte på det avtakbare setet og se verden gå forbi. Det er flott hvis barnet ditt er spesielt masete, og du finner deg nødt til å stoppe for å sitte mye på turer. Shortlisted for 2016 Mother & Baby Awards, var det en hit med en av våre pappa testere, Richard Barnes som fortalte oss: "Hvis du ikke har plass til en dobbel buggy eller vil gå på bekostning, så er dette en flott alternativ. '

Lascal Buggy Board Maxi, £ 55,99, Amazon

Et av de mest populære valgene for foreldre, Lascal's Buggy Board Maxi er et godt valg for barn i alderen 2-6 år. Det er enkelt festet til mange forskjellige barnevogner og er lett manøvrert rundt hjørner eller over støt. En Amazon-bestselger, du er bundet til å finne dette nyttig på de lange familiens spaserturer !.

Lascal Buggy Board Saddle, £ 47.95, Amazon

Denne ekstra til Lascale Buggy Board vil gjøre lange reiser enda enklere. Det lille setet vil være en livredder på de vanskelige turene der du småbarn ikke kan ta et skritt videre uten å kaste en tantrum. Når de er for trette til å stå og kjøre sammen med deg på bordet, legg til setet for ekstra komfort. Det kan ikke være en nødvendighet, men hvis du har en spesielt masete liten, vil det gjøre hele forskjellen til ettermiddagstrollene.

Babystyle Oyster Ride On Board, £ 42,95, Amazon

Denne spesielt praktiske buggybrettet er stort nok til at en pjokk står opp, men kompakt nok til ikke å komme i veien når du skyver på vognen. Designet for å passe Oyster barnevogner, har det racked opp 4,5 stjerner på Amazon. Ingen sparker baksiden av brettet med denne, den er solid, sterk og viktigst holder barnet ditt trygt på de lange turene.

Stokke Xplory Rider Board, £ 87, mothercare.com

Denne buggybrettet har opptil 20 kg vekt, og er perfekt for barn i alderen to og oppe. Festet til Stokke Xplory barnestol, det er på den pricier side, men lover å være lett å passe og gir barnet ditt moro å ri sammen med sin lillebror eller søster.

OBaby Kiddie Ride On, £ 49,99, mothercare.com

Denne buggybrettet gir god valuta for pengene. Ikke bare brettes den opp når den ikke er i bruk, den er festet og fjernet med letthet ved å trykke to knapper. Passer for mange forskjellige barnevogner, det gir den lille den som ekstra høyde å se deg rundt mens du går på ettermiddagsturen.

Mee-Go Sit 'n' Ride X Buggy Board med sete, £ 89.99, kiddieskingdom.com

Med en maksimal barnvekt på opptil 30 kg, vil denne buggybåt og sete passe barnet ditt i mange år. Dens høyere pris betyr at det har noen ekstra funksjoner som din pjokk vil glede seg over, inkludert det flyttbare setet når de er ekstra slitne, et ratt og LED-lysdrev. Brettet er glidelås og har en topunkts sikkerhetssele for ekstra sikkerhet. Du kan ikke gå galt med denne buggybrettet!

Mountain Buggy Freerider, £ 99, johnlewis.com

Denne er bundet til å gå ned en absolutt hit med barnet ditt! Vedlegg som en scooter som motstander til bare en plattform, lover dette styret å være mer moro for den lille, mens du fortsatt gir dem en pause fra å gå. Med et justerbart håndtak, holder den opp til 20 kg når det brukes som brett og 50 kg når det brukes som scooter! Den brettes lett opp når den ikke er i bruk, og selvfølgelig kan den løsnes, slik at småbarnet kan scoot sammen når de er gamle nok.

UPPAbaby Vista PiggyBack, £ 94.99, buggybaby.co.uk

Liten, søt og lett sammenleggbar, denne buggybrettet er helt naturlig og laget av miljøvennlig materiale. Det klikker lett på og av 2015 Vista-barnevognen, og holder opp til 22 kg vekt. Med en sklisikker overflate er det trygt og sikkert for barnet ditt når de trenger en liten pause fra å gå.

Les neste: De beste trenestolene 2018

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar