The Best Beard Trimmers å holde ansiktet ditt Fuzz In Check

Innholdsfortegnelse:

The Best Beard Trimmers å holde ansiktet ditt Fuzz In Check - STIL 2023
The Best Beard Trimmers å holde ansiktet ditt Fuzz In Check - STIL 2023
Anonim

Har vi nådd topp skjegg? Eller er skjegget dødt? Vi vil nivåer med deg - ingen synes å vite helt hvor vi er i det store trendspekteret av ansiktsløvverk. Men en ting vi kan trygt si er at man forlater huset med en hakeparykk helt uberørt og absolutt feral, er aldri en god ide.

Så vurder dette din en-stop guide til verktøyene du trenger for å bringe skjegget ditt under kontroll. Vi har testet et utvalg av de aller beste trimmene pengene kan kjøpe, slik at du, enten du rocker et stort busknummer eller stramt og trimstubbe, kan finne groomvåpenet som passer perfekt til dine behov. Ta en titt nedenfor, og tamp beinet tilsvarende.

Panasonic i-SHAPER ER-GD60 3-i-1

Image
Image

Førsteinntrykk? Åh her er han - troublemakeren, den som kaster regelboken ut av vinduet, svømmer mot dagens, gjør ikke ting slik de skal gjøres. Trodde du visste hvordan du skulle holde en skjegg trimmer, va? Denne sier noe annet. Denne, du holder som en gigantisk suppe. Eller i det minste var vi, da vi dro det fra boksen og prøvde å gripe seg med sin horisontale, i stedet for å gå i stykker rett opp, hodeposisjon.

Hands-on test: Poengterer for et ganske smalt utseendeverktøy. Ingenting mye å rapportere på estetikkfronten, i tillegg til et prangende lys og en knapp. For ikke å nevne achingly normcore sølv og svart colourway. Men den store hevder at den mindre hodestørrelsen øker presisjonen? Ekte. Vi hakket en død rett linje inn i vår jawline som en slags grooming samurai. Og det var en drøm å bruke for å rive av vår oppriktig opprørende nakkestøtte. Definitivt et stoff over style affair, og en mer adept på detaljer enn fullblåst grooming.

Ekstra: To "innovative" vedlegg (en for detaljer, den andre for trimning), samt en lader, en liten flaske olje, en liten rengjøringsbørste å miste om fem minutter, og en veldig luksuriøs følelse av nesten fløyelseveske til pop mye i

£ 99, kjøp den på boots.com

BaByliss Super Stubble XTP

Image
Image

Førsteinntrykk: Stropp inn, partner, fordi vi lader først og fremst inn i fremtiden med denne. Gone er dagene med å justere trimbeskytterens lengde manuelt - dette har to knapper under den prangende LED-skjermen som gjør det nøyaktig og mekanisk bevege seg opp og ned som vannet ditt og vil diktere. Med mindre du bor på Starship Enterprise, vil dette absolutt være den mest høyteknologiske tingen på badet ditt.

Hands-on test: Oh gutt. Din trofaste gamle skjegg summer? Dagenes dager er nummerert. Dette føles virkelig som den nye gryningen av follikulær trimmage. Dens fjærende "flytende" konturhode gjorde det helt, og tok på seg våre koteletter som et sprangkrysset rett ut av Alien, mens elektrovaktbevegelsen aldri mistet noe av det gøy i løpet av tre minutters buzz over hakenes kinn . Denne tingen er iPhone 7 av skjegg trimmere. Resten plutselig virker som Nokia 3210s.

Extras? En smart liten montere-det-selv lader, en liten flaske smøreolje og en dobbel-ended - dobbelt-endet! - liten rengjøringsbørste å miste om fem minutter. Hva er denne nybegynne trollkarlen ?!

£ 100, kjøp på amazon.co.uk

Wahl Total Beard

Image
Image

Førsteinntrykk: Ingen utlandsk påstander, det er ikke noe å lure deg på, bare et ekte, simplistisk, skinnende ergonomisk stykke kit som tydeligvis har en episk 180 minutters kjøretid og et minutts hurtigladning. Vi liker denne fyren. Den stille fyren.

Hands-on test: Du vil føle deg som Edward Scissorhands med denne summende vekk i votterene dine. Ikke bare gjør det enkle grepputformingen det virkelig føles som om dette ble født for å sitte i din håndflate, og skjenker alle ferdighetene til en hårfjerning som har stor hårdhet til deg, men bladene er veldig, veldig skarpe. Denne tingen wizzed gjennom vår fem-dagers ansikt fuzz som en kniv gjennom vaniljesaus. Den stille fyren er en liten maskin!

Extras? Du svømmer i tingene. En og en av dem i det hele tatt, inkludert skjeggolje, clipperolje, 13 ledekamper, et oppbevaringsstativ, en liten liten rengjøringsbørste å miste om fem minutter, og en pose for å holde mye inn.

£ 64.99, kjøp på argos.co.uk

Braun MultiGroomer MG5090

Image
Image

Førsteinntrykk: Bits skyve opp og ned, ting twizzle rundt og clippy biter klippe på og klipp av. Det tok oss et godt tre minutter å dechifisere hvordan hver del av denne trippeltrommens trimmer (det også barberer og stiler) virket, men når vi gjorde, var vi grooming i tysk-konstruert himmel.

Hands-on test: "Solid" er ordet som kommer opp i tankene. Solid og effektiv, som murmur-forsvarer Robert Huth eller et Apache-helikopter. Trimmerverktøyet har bare fire innstillinger, noe som virker litt begrenset, men vi klarte å få jobben gjort ved hjelp av den fem minutters hurtigladningsfunksjonen. Det er et svært nyttig tillegg hvis du, som oss, bruker din morgen til å ikke ha plugget din trimmer i natten før.

Extras? Yep, det er en ryddig liten vugge for å lade verktøyet i, en "tre-dagers skjeggkam og beskyttelsesdeksel" for en konsekvent halv-ugers trimlengde, et presisjonsvedlegg for styling og en liten liten rengjøringsbørste å miste om fem minutter .

£ 69.99, kjøp på amazon.co.uk

Wahl Lithium Beard Trim

Image
Image

Førsteinntrykk: Hvis du liker null messing rundt, er dette enheten for deg. Ingen oppstyr. Ingen bumf.Ingen gimmicks. Den ene enden har "overlegen kvalitet" blader. Den andre er hvor du belaster den. Det er en strømknapp i mellom. Jobb gjort, kompis.

Hands-on test: Åh gutten, de knivene føles overlegen. De er de generelle knivbladene. Bærehår bøyer seg til denne trimmeren før den tårer gjennom dem. Det er syv trimlengder å velge mellom (et solidt tilbud), men irriterende blir vakten ikke av. Hvis du leter etter en trimmer som muliggjør presisjonskutting av nakken din, kan dette ikke være for deg.

Extras? Heck ja, det er statister. Du får clipperolje for å opprettholde bladene dine, en litt spinkel stand til å plassere verktøyet ditt, et par saks (?), Litt skjeggolje (!) Og en liten liten rengjøringsbørste å miste om fem minutter.

£ 44.99, kjøp på boots.co.uk

ANBEFALT: Den beste bæreoljen

Trevor Sorbie Professional 5in1 Beard and Grooming Kit

Image
Image

Førsteinntrykk: Vi burde ha tatt Trevor Sorbie mer seriøst. Når han sier profesjonell betyr han det. Det er nesten for profesjonelt for follically undereducated morgen trimmere som oss. Den leveres med fem trimmingsvakter som lett kan festes, som resten av disse trimmere, men så er det en gjeng med ekstra bladvedlegg som vi fremdeles prøver å finne ut hvordan du skal feste. Vi kan trenge et krasj kurs i barbering for å gjøre denne tingen rettferdighet.

Hands-on test: Når vi kom over knusende slag for vår grooming selvfølelse, innså vi at det var strålende. Det føles veldig kraftig, det er slank og perfekt vektet, og det er under førti quid. Bravo, Trevor.

Extras? Vil du ha ekstra? Du har ekstrautstyr: en ladestativ, litt bladolje, alle de nevnte trimvaktene og bladene, en faktiske kam, en folie barbermaskin og en nese og øre trimmer. Og selvfølgelig, en liten liten rengjøringsbørste å miste om fem minutter.

£ 39.99, kjøp på amazon.co.uk

Philips Series 7000 Vacuum Beard Trimmer

Image
Image

Førsteinntrykk: Visst, det ser ut som din vanlige skjegg trimmer, med en masse 20 låseinnskår lengder for å rulle gjennom og en fin stor på-knapp. Men vent - det er det! En livsforandrende USP! Ikke bare reduserer denne lille skjønnheten hårene dine i størrelse, det spretter dem pent inn i sitt indre vakuumsystem. Dette endres alt.

Hands-on test: Se på det gå! Sprøyt disse hårene i magen, praktisk talt å signere den fredagstrakten mellom oss og vår forever-sint-for-små-hår-i-vasken bedre halvdel. En liten feil, kanskje, ville være den horisontale, litt uortodokse måten du har til å holde denne tingen å barbere med den, men hvis det er prisen vi må betale for en stressløs AM, tar vi det.

Image
Image

Extras? Ganske standard tillegg, for å være ærlig. Det er en presisjonsklærbeskyttelse, noe som ser ut som et ørepropp, og alles favoritt - den lille, små rengjøringsbørsten å miste om fem minutter.

£ 75, kjøp på philips-shop.co.uk, kjøp på amazon.co.uk

ANBEFALT: Hvordan trimme en bære

Babyliss Dual Blade Lithium

Image
Image

Førsteinntrykk: Som du kanskje bare gjetter fra navnet, har denne to tredjedeler så mange kniver som en Wesley Snipes showreel. Tvillingbladssystemet for to ganger skjærekraft er interessant, men ikke så interessant som de syv trimningsvaktene som følger med, hver med sitt eget lille spor for å ringe hjem på en fin skjermbrett / show-off-plattform.

Hands-on test: Sett det ned til skjegg trimmer snobberi, men dette føles bare litt billigere enn resten. Det er et parti av plast - det er ikke kaldt hardmetall for å få deg til å føle i live som du kjører et blad at nær halsen din. Og selv om det gjør en solid jobb, gjør ikke dual-blade-oppsettet nok av en forskjell.

Extras? Hva, på toppen av de syv trimvakterne? Det kan du vedde på. Det er en nese og øre trimmer, litt blad olje og, selvfølgelig, den alltid til stede lille lille rengjøringsbørsten å miste om fem minutter.

£ 45, kjøp på amazon.co.uk

Gillette Fusion ProGlide Styler

Image
Image

Førsteinntrykk: Er, beklager, hva? Se på det. Det er lite. Den går på et enkelt AA-batteri. Det kommer ikke engang med en liten liten rengjøringsbørste å miste om fem minutter. Sikkert er det ikke opp til oppgaven med … OH WOW DET VIRKER VIRKELIG!

Hands-on test: Det whizzed rundt ansiktet som en liten hund i en stor park. Ok, det er ikke helt der oppe med de store guttene, og det tok oss et godt fem år å trimme hele vårt skjegg, men for en underdog er vi imponert. Det er en å holde i din reise vaskepose.

Extras? Når du er over tragedien om å ikke ha en liten, liten rengjøringsbørste å miste om fem minutter, konsollere deg med det store stativet som har plass til de tre skiftbare trimkammerene, og den manuelle Fusion ProGlide-barberhodet for å fjerne hele skjegget ditt.

Kr 20,99, kjøp på amazon.co.uk

Panasonic ER-GB80-S

Førsteinntrykk: Å, vi skal bli seriøse. Vi er i ferd med å gå inn i den store tiden. Denne har et stort mellomhodet å sette på jobb, ikke bare på skjegget ditt, men stort sett hvor som helst det har lyst til å kutte ned i størrelse også. Vi var halvforventende / håper det ville skrike "La oss knulle gjøre dette!" Som vi slått på, men dessverre, ikke noe slikt lykke.

Hands-on test: Vel, det tok omtrent 30 sekunder. Over i et blunk, og igjen med et perfekt pent og ryddig skjegg.Vi gikk ved et uhell langt for kort med innstillingene (forlot oss uten skjegg, faktisk), men det var ren brukerfeil (sukk). Dette er fantastisk.

Extras? Ja sir. Du har tre forskjellige trim kammer å sette på jobb - en for skjegget, en annen for hår, og en annen for det noe eufemistiske "kroppshår". Så er det litt bladolje. Og hva er dette? Er det? Nei, det kan ikke være. Det er! Det er den lille, små rengjøringsbørsten å miste om fem minutter! Hurra!

£ 48.95, kjøp på amazon.co.uk

Populært emne