The Best Beard Oljer

Baderomsskapet ditt er sannsynligvis stablet med salver, kremer og eliksarer som du ikke har brukt siden 2009, så ideen om å legge til din samling kan virke som en forferdelig ide - men hvis du er en mann med skjegg, så vil du vil finne litt plass til en av disse.

ANBEFALT: Grooming gaver og gavesett til menn 2016

Beard oljer er i hovedsak balsam for ansiktshår, bruker et utvalg av botanicals for å holde skjegget ditt sunt, flakfritt, sterkt, hydrert og luktende stort. Bare varme en dråpe eller to i håndflatene og søk etter dusjen din for å ta ansikts pelsen til neste nivå.

Dagene til en sprø, stramt, fettete, lille hakepinne vil være borte, erstattet av en ny daggry som solstråler kommer fra din nydelige Spartan kjevebush.

ANBEFALT: Slik trimmer du en bein

Vi testet ti av de beste oljene for å se hvilke som kan hjelpe deg med å oppnå topp skjegg.

Bulldog Original Beard Oil

Viktige ingredienser: Aloe vera, kokosnøtt, søt mandel, camelina (det er ikke en liten kamel, vi sjekket) og grønn te

Førsteinntrykk: Riktig sjekke kvitteringen billig, denne. Gloriously billig. Eller kanskje mistenkelig billig? Nah, vi går gloriously. Sannsynligvis reddet en kile ved ikke å plage med en dr. Frankenstein's lab-style squeezy dropper ting å trekke eliksiren ut av flasken.

Ansiktstest: Galskap på nesen. Absolutt skrapende vanvid. Ganske hvordan det gikk fra å lukte som en grunnskolepratbutikk i flasken, men magisk forvandlet til en sunn og koselig apotekarkamp i høyden på ansiktet, vi kan bare ikke trene. Hekseri til side, føler skjegget mindre flakket? Ja. Føler det seg mykere? Absolutt. Er vi flummoxed av hvor rimelig denne lille doozy er? JA. Vi krever svar. £ 5,50, kjøp på bulldogskincare.com

Brisk Unfragranced Beard Oil

Viktige ingredienser: Søt mandel, avokado og jojoba

Førsteinntrykk: Bortsett fra den fremmedgjørende uttalelsen om at denne er "for grizzly bards" (det betyr grå, gutter, og det er et problem vi ikke har ennå), sier dette alle de riktige tingene: naturlige oljer, raskt absorberende, ultra-lys . Unfragranced også, som er ekte iiinteresting.

Ansiktstest: Ingen falske nyheter her, chaps - rene sannhetsbomber, begynner å avslutte. Ingen lukt å rapportere. Og vi er i det, spesielt hvis du liker å spritz på eau de toilette i AM. Gniddet raskt også. Og var ekte lys å røre ved. Trodde ikke vi ville like dette etter alle "grizzly" shenanigans, men vi gjør det. Alt er tilgitt. £ 6,99, kjøp på Waitrose.com

Ruffians Organisk Argan Beard Oil

Viktige ingredienser: Argan, aprikos, noe som heter crambe frø, sitron og tea tree

Førsteinntrykk: Vi er 11. Mamma har hodet over badet. Hun er på et hode lice-killing spree, massacring de små ratbags med gallons og gallons tea tree olje. En whiff av denne superrensende skjønnheten, og du kommer til å ligge der også. Med mamma, ikke vår. Få din egen mamma.

Ansiktstest: Vi liker virkelig denne. En skikkelig 7am våkne oppringning: super frisk, akkurat den rette mengden greasiness å kle seg til skjegget vårt uten at den forlater huden vår ubehagelig lubende og helt organisk også. Skyldfri follikulær storhet! Inntil du ser den krydrede prislappen og føler at lommeboken din kommer i skrekk fra dyp i lommen. £ 35, kjøp på ruffians.co.uk

Percy Nobleman Beard Conditioning Oil (Signature Scented)

Viktige ingredienser: Søt mandel, argan, marula, avokado og jojoba. Velkommen til den store tiden, gutter

Førsteinntrykk: Selvfølgelig vil vi ha samme signatur duft som en mann som heter Percy Nobleman. Han har definitivt fått et 12-roms hus i Lake District, dekorerte med portretter av sine forfedre, og en vakker gylden retriever kalt Iris eller Windsor eller noe annet posh som helvete. Han har definitivt minst tre corduroy dresser. Vi liker denne fyren. Åh, og du får også et gratis, lite pinmerke inne i boksen. Takk, Percy!

Ansiktstest: Lukten er en produsent, som vi mener det blir bedre og bedre gjennom dagen. Det er langt mer subtilt at de andre også - ideelt for alle som ikke ønsker å overdrive sine dyre forutbestemte splash aftershave. Det er litt på den fete siden, men vi brukte formentlig omtrent ti ganger for mye ved en feil - en liten sprut fra den store 100 ml pumpeflasken gikk for miles. Du trenger ikke å kjøpe en annen av disse i en hast. Rundt £ 20, kjøp på Amazon.

Menns Society Beard Oil

Viktige ingredienser: Oransje og ingefær

Førsteinntrykk:Den kom i en fancy stålkasse med en "ansiktskrem", men ingen instruksjoner om hvordan du bruker sagen. Vi bruker for tiden det som en coaster.

Ansiktstest:Den smakfulle duften virkelig vekket oss opp om morgenen, hva med alt som ingefær rushing av våre 'tache og opp nesen vår. Det gned i en godbit også, uten fettete rester. Den største ulempen er at du trenger en jevn hånd for å helle ut noen få dråper - en høy ordre klokken 7.00.£ 20, kjøp på Wiggle.

Mr Natty Emergency Flair Beard Set

Viktige ingredienser: Massevis av tre, pepper og sitrus

Førsteinntrykk: Pakket inn i et rør med ikke en, men tre produkter - et "berømt" skjeggeliksir, et annet (klart mindre kjent) skjeggeliksir og et fuktighetsgivende smør.

Ansiktstest: Eliksirene får brownie poeng for sine pipetter, noe som gjør det enkelt å trekke ut bare de nødvendige få dråper. Dufter er subtilere enn de andre, men det er ikke noe dårlig - de lukter fortsatt klasse-En mannlig. Likevel er vi ikke sikre på behovet for to skjeggoljer - den mindre kjente er bare marginalt ferskere enn sin kompis. Oh, og smøret smaker ikke fint på toast.£ 25, kjøp på asos.

Gode ​​gamle gutter Winter Spice Blend Beard Oil

Viktige ingredienser: Jul! Det har jul i det! Enten det, eller mye kanel.

Førsteinntrykk: Se på det! Det er lite! Det er faktisk mindre enn vår lillefinger! Likevel får vi en stor klem på vinterkrydder. En for de kaldere månedene, sikkert.

Ansiktstest: Husk de lille røde Atomic FireBall søtsaker du pleide å knuse tennene på som et barn? Det var den siste gangen vi hadde en så trøstende kanel rundt vår ansikt.£ 8, kjøp på asos.

Jack Black Beard Oil

Viktige ingredienser: Kalahari melonolje, uansett hva det er

Førsteinntrykk: Ikke vår favoritt lukt av dette mye, skyldes hovedsakelig delvis at vi ikke helt kan sette fingeren på den lille søtheten som går opp i vår schnoz. Det gjør opp for det med sin push-top dispenser. Hvis alle disse flasker hadde en, ville vår badvaske være en hel masse renere akkurat nå.

Ansiktstest: Den silkieste en av dem alle. Denne vekker deg ikke opp som sådan, men forsiktig gir deg tilgang til full morgenbevissthet.Kr 19,50, kjøp på lookfantastic.com

Bluebeards Revenge Cuban Blend

Viktige ingredienser: Cedarwood er stjernesparkeren her

Førsteinntrykk: Navnet Cuban Blend fremkaller bilder av t-skjorter, varme vind og superkjølte kvelder på stranden. Heldigvis får vi det fra lukten også.

Ansiktstest: Duften blir sterkere så snart du gni den inn i huden din, som er en velkommen overraskelse. Dette er hva Tom Sellecks bart må lukte ut. Rundt £ 9, kjøp på Amazon.

I.C.O.N Oljen

Viktige ingredienser: Du har jojobas, oliven og bergamottene dine

Førsteinntrykk: Det er Giant Haystacks av mengden. The André the Giant, selv. Det ermassiv. Lukten er mer som en dusjgel enn de andre, og kanskje mangler den maskulin muskelen vi har kommet til å forvente fra skjeggoljer nå som vi er slike kjennere.

Ansiktstest: Dette er en barber- og skjeggoljekombom, og det tok så lang tid å gni inn i huden vår. Det er verdt det hvis du vil at skjegget ditt lukter superferskt og rent i stedet for manlig og robust.£26.32, iconproducts.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar