Den beste Beachside Break for aktive familier

Det er ikke bare over-fours som vil ha barns klubbstil underholdning. Småbarn trenger morsomme ting å gjøre også

Mål

Martinhal Beach Resort og hotell, Sagres, Algarve, Portugal.

Lett å komme dit?

Et to og et halvt fly fra London til Faro, deretter en 75-minutters transfer.

Hva er på tilbud?

Det er vanskelig å finne treningsprogrammer du kan gjøre med barna dine, spesielt veldig små, men ledende luksusfamiliehotellet Martinhal er banebrytende mor & baby fitness ferie. Med en baby fra tre måneder kan du bestille inn for yoga, barn fra ni måneder kan svømme på en First Water Experience-pause, eller for de tre årene oppe er det Mind and Body Yoga som du kan nyte sammen. Alle pausene inkluderer også strandpromenader.

Hvis du trenger litt tid, er det en spa, badstue og Pilates-klasser for deg, mens barna dine blir tatt vare på i de velrenommerte klubber. Voksen (fra seks til 24 måneder) tilbyr musikkterapi, babymassasje, og farger og tall læring. Raposinhos Club (to til fire år) har uvanlige godbiter, for eksempel dukketeater og portugisiske danseklasser. Martinhal har også en concierge-tjeneste, hvor du kan forhåndsbestille alle slags babyutstyr, fra dørbeskyttere og termometre, til sikkerhetsporter, barnesenger og barnevogner.

Hvor bor du?

The Garden Houses (selvbetjent med ett til tre soverom) er best for barn under fire, og er arrangert rundt et hageområde med et felles oppvarmet basseng i midten. Husene er tomannsbolig med private, vegger og barnesikre hager.

BESTILL DET!

En fem-natt pause starter på £ 965 per voksen i et ett-roms luksuriøst hagehus, inkludert flyreiser med Easyjet fra Gatwick til Faro. Under to år bor gratis, men må betale et flygebyr. Besøk Real Holidays eller ring 020 7359 3938.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar