Den beste (og verste) frukten å sette i din smoothie

Smoothies er en rask, praktisk og deilig måte å øke inntaket av næringsrik frukt før den dagen treningen. Men når det kommer til DIY drikke mash-ups, kan å vite de riktige ingrediensene bety forskjellen mellom en fettforbrenning og en blodsukkerkatastrofe. Les videre for å oppdage dine ernæringsmestere og de verste lovbryterne i fruktskålen din, som kan gjøre treningen mer skade enn god.

ANBEFALT: Alle Smoothie Oppskrifter

De gode gutta

jordbær

Alt som smaker godt, kan ikke være bra for livet ditt, ikke sant? Feil. Ikke bare inneholder jordbær en smal 5g sukker per 100g, de gir også polyfenoler som bidrar til å regulere blodsukkeret, og reduserer risikoen for fettstøtende pigger.

blåbær

Sannsynligvis den sunneste frukten av alle, inneholder disse blåbuntene av godhet pterostilbene, en sammensetning som hjelper kroppen til å bryte ned fett. Plus 100g inneholder bare 7,3g av de søte tingene.

De halvtårige gutta

bringebær

Disse bærene, som deres blå fettere, er fullpakket med helsemessige fordeler, inkludert høye nivåer av kalsium, noe som vil øke stoffskiftet og hjelpe deg med å brenne fett mer effektivt. Deres sukkerinnhold? En respektabel 9,5 g per 100 g.

Kiwi

De kan være rik på immunforsterkende vitamin C og fyllfiber, men ved 10,5 g sukker per 100 g, bør disse hårete grønne behandler brukes sparsomt i smoothies.

The Bad Guys

druer

I motsetning til jordbær er det en grunn til at druer er så deilig - nemlig at de er fulle av sukker, med en 100 g servering som bare er sjenert av 15 g. På plussiden, tilbyr de også respektable nivåer av beinforsterkende vitamin K.

Mango

Disse saftige Sør-asiatiske godbiter er en god kilde til vitamin A og C, men de inneholder også en monstrous 18g sukker per 100g. Unn deg ekstrem forsiktighet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar