Fordelene med graviditet Massasje

Graviditet er en spesiell tid, men når kroppen din endres, kan det medføre mange smerter og vondt, spesielt i de senere stadiene. Massasje kan være en naturlig måte å lette disse plager på. Se videoen ovenfor fra MamaBabyBliss med en rask magemassasje du kan gjøre selv under graviditeten.

Her er hvordan graviditetsmassasje kan berolige vekk smerter og smerter:

Graviditet halsbrann

I løpet av de siste stadiene av graviditeten blir fordøyelsessystemet sløv, noe som gir tid til babyen å absorbere viktige næringsstoffer. Dette kan føre til forstoppelse og halsbrann. Stress kan gjøre halsbrann verre, så en massasje vil bidra til å redusere angst og spenning og kan bidra til å lette symptomene.

Anemi under graviditet

På grunn av økte krav på kroppen din under svangerskapet, er jernmangel vanlig. Det er en tilstand der det er utilstrekkelig hemoglobin i blodet. I tillegg til å øke strykejernet, vil en full kroppsmassasje bidra til å øke blod- og lymfesirkulasjonen, i tillegg til å lindre tretthet. Ved å stimulere sirkulasjonen vil det også øke det røde blodtallet og produsere mer hemoglobin.

>> LES: TOPPEN 10 SPASER FOR FREKVENSMASSASJON

Graviditet ryggsmerter

Etter hvert som babyen din vokser, endres holdningene og ryggsmerter i nedre og øvre del er vanlige. Massasje kan hjelpe sterkt som det vil bidra til å løsne stramme muskler og bidra til å lindre spenning i ryggen.

SPD eller PGP

Ligament og ledd blir mykgjort av overproduksjonen av hormonet, relaxin. Dette kan føre til symphysis pubis dysfunksjon (SPD) eller bekkenbelte smerte (PGP), noe som kan være svært nedslående. Massasje kan hjelpe til med å frigjøre oksytocin og endorfiner, som kan bidra til å lindre ubehag og smerte.

Isjias i svangerskapet

Etter hvert som babyen din og livmoren din vokser, kan den også komprimere den nervøse nerven, og kvinner kan også oppleve sciatic smerte på baksiden av låret, den nedre delen av benet og fotsolen. Lett massasje kan bidra til å få lindring ved å frigjøre nerven.

>> LES: MER SENESTE RÅDGIVNING FOR HVER STEG

Migrene og hodepine

Ti prosent av kvinnene lider av migrene i svangerskapet. Hodepine kan også være forårsaket av hormonell virkning eller ved stress eller spenning på hode, nakke og skulderområde som følge av dårlig stilling. Massasje vil bidra til å lindre spenning og forbedre blodsirkulasjonen.

Strekkmerker

Når bumpen din vokser, vil huden strekke og forårsake tetthet og strekkmerker. Massasje med en god nærende olje kan hjelpe fuktighet og berolige huden. Du bør ikke bruke noen essensielle oljer med mindre det er unikt blandet for graviditet av en aromaterapeut, som noen kanskje ikke er trygge eller egnet for graviditet.

>> LES: HVORDAN DINE BOOBS SKAL BYGGE I FORBINDELSE MED FREMSTILLING

Sirkulasjon

Sirkulasjonen virker dobbelt så hard som det vanligvis gjør, så benkramper, ødem (hevelse i ankler og hender) kan være vanlige symptomer på sen graviditet. Massasje kan være svært nyttig når det gjelder å øke sirkulasjonen og oppmuntre lymfe til å bevege seg rundt kroppen, bidra til å fjerne giftstoffer og redusere hevelse

Massasje kan være en fantastisk måte å lette smerter og smerter på. Imidlertid er det viktig at en massasjebehandling utføres av en terapeut som er kvalifisert i svangerskapsmassasje. Det er tider når det ikke er hensiktsmessig å ha en graviditetsmassasje, hvis du for eksempel lider av noen av følgende:

  • Morgenssyke eller ekstrem kvalme
  • Sterk vaginal utslipp eller om det er blodig eller vannaktig
  • Høyt blodtrykk
  • Svangerskapsforgiftning
  • diabetes
  • Høy temperatur / feber
  • Magesmerter eller kramper
  • Oppkast / diare
  • Uvanlig eller identifisert smerte
  • Smittsom sykdom

Justina Perry er en ledende ekspert på velvære av mødre, babyer og mødre, og er grunnlegger av MamaBabyBliss, spesialister i svangerskap, baby og ny mumsmassasje og yoga. For mer informasjon besøk www.mamababybliss.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar