Begynnerens kroppsforvandling - del 4

Innhold

Jeg er nesten på slutten av min treningsplan for transformasjon. For noen uker siden drepte jeg samtidig ferdig (på grunn av det lille spørsmålet om å måtte utgjøre topless i et nasjonalt magasin), og villig tid til å spole fremover, så jeg ikke måtte tåle den intense trening. Mye til min overraskelse begynner jeg egentlig å trives, og selv om øktene er harde, ser jeg nå frem til å gå på treningsstudio med treneren Sean.

Jeg har uteksaminert til sesjoner som består av trios tri-sett, for det meste sammensatte trekk, går fra push-motioner for å trekke seg. Løftene blir ikke enklere, men det faktum jeg er vant til å slogging gjennom smerten nå (og vet at jeg kommer til å komme gjennom den andre siden uskadd) betyr at jeg faktisk begynner å nyte utfordringen. Jeg er ikke helt på samme nivå av forståelse av "pumpen" som Arnie var kjent, men jeg finner en viss tilfredsstillelse med å komme gjennom representanter, og selv i å feile dem fordi jeg vet at det er den eneste måten jeg er kommer til å bli betydelig sterkere.

Når det er sagt, jobber det med å mislykkes, er det aldri helt gøy, men Sean gjør en god jobb med å oppmuntre meg. Det er også fint å se at vekttapet mitt fortsetter. Hvem vet? Jeg kan til og med ha noen synlig abs for å vise frem det siste fotografiet. Kanskje viktigst er at disse øktene og alt jeg har lært under denne transformasjonen, vil holde fast med meg etterpå, og mens det er lite sannsynlig, vil jeg trene ganske mye og være ganske like disiplinert med kostholdet mitt, jeg skal ha tillit til å vite hva jeg gjør når jeg treffer treningsstudioet av meg selv.

Jeg er klar over at jeg er heldig å ha en ekspert personlig trener trener meg, men hvis du plukker opp feb 2015 problemet av Menns Fitness Du kan selv følge planen min. Hvis du trenger avklaring på andre trekk eller terminologi, er det sjansene for at du finner svar på dette på MF nettside.

Jeg tenker på å få noen modelleringstips fra Sean klar for min siste fotboll og håper virkelig jeg har gjort nok til å gjøre ham stolt.

Mer inspirerende transformasjonsvideoer

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar