Begynnerens kroppsforvandling - del 2

Begynnerens kroppsforvandling - del 2 - øVELSER 2023
Begynnerens kroppsforvandling - del 2 - øVELSER 2023
Anonim

Det er uke fire av min forvandling og den opprinnelige spenningen har blitt bra og slitt av. Ikke misforstå, jeg gleder meg fremdeles til slutten, men det er bare nå å slå hjem, hvor hardt dette kommer til å være. Det har ikke vært en drastisk forandring i kroppsfettet mitt ennå - jeg har ikke fått testene for å bekrefte det, men la oss bare si at magen min fortsatt er ganske fremtredende.

Min trener Shaun har opptrådt intensiteten hver sesjon, og vi gjør slippe sett med trekk som konsentrerer seg på min øvre og nedre kropp hver for seg - pluss totalkroppens mareritt som knytter seg. Samlet sett finner jeg bevegelsene lettere da skjemaet mitt har blitt bedre, pluss jeg er mer kjent med dem, men på flipsiden betyr det at Shaun begynner å presse meg til mine grenser. Jeg må gå til feil, noe som er greit på noen trekk, og ganske vondt smertefullt for andre. Jeg finner glute broer og single-leg presser hardt, men jeg klarte 10 knep med 70kg, som er en PB. Hyggelig!

Shaun gjør meg ferdig med hoppeklubber. Det ville være OK å begynne med dem, men som en etterbehandler viser det seg vanskelig. Å vite at økten vil være over rett etter får meg gjennom det.

For å være ærlig, er jeg litt bekymret for at jeg må ha den siste fotografen på bare seks uker, men så lenge jeg legger alt inn i hver økt og holder meg til diettplanen fra Soulmatefood, burde jeg være i stand til å stå stolt og ta bildet mitt. Toppløs. For et nasjonalt magasin … Nå, vi går videre på mer intervallbasert arbeid nå - la oss sette sine fettforbrennende krav til testen.

Sjekk ut andre inspirerende transformasjonsvideoer

Populært emne