Beano feirer Red Nose Day 2015 med et spesielt deksel

Innhold

Dekselet har mange ansikter av Dennis the Menace i en pop-art-inspirert design, basert på en årlig årlig dekning.

For å feire Comic Relief er kampanjen "Make your face funny for money" i år, har The Beano hatt en rød nese makeover.

Den røde og gull popkunstdekselet viser Dennis the Menace sine følelser, mens du modellerer alle de forskjellige røde nesene du kan kjøpe for å støtte veldedighet.

For å feire det spesielle problemet, har omslaget også en sjelden brukt gull metallisk blekk. Blekket brukes av tittelen til å markere betydelige anledninger, og har bare blitt brukt en gang før, for å feire Jessica Ennis-Hill-vinnende gull ved OL i 2012.

En morsom ansiktskonkurranse finner sted på Bash Street School, med Dennis innhente hjelp av uhyggelig hund Gnasher, og et sjokksving av hendelser når Lord Snooty er diskvalifisert for å snyde. Vi vil ikke ødelegge overraskelsen ved å fortelle hvem som vinner tävlingen!

Beano-redaktøren Craig Graham sa, "Denne ukens spesialutgave ser at Beano feirer alle ting Red Nose Day. Vi ønsker å oppmuntre våre lesere til å bli involvert i kampanjen "gjør ansiktet ditt morsomt for penger", og Dennis og gjengen viser dem hvordan de skal gjøre det, om enn på den mest uhyggelige måten. "

Det spesielle Red Nose Day-utgaven av The Beano går på salg onsdag 11. mars 2015. Red Nose Day returnerer fredag ​​13. mars. For mer informasjon om Red Nose Day, gå til rednoseday.com

Bilder: DC Thomson

>> Gjør ditt ansikt morsomt for penger!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar