Stemmeseddelen for Royal Parks Half Marathon 2018 har åpnet

Stemmeseddelen for Royal Parks Half Marathon 2018 har åpnet - øVELSER 2023
Stemmeseddelen for Royal Parks Half Marathon 2018 har åpnet - øVELSER 2023
Anonim

Januar er nesten over, noe som betyr at sunn nyttårs resolusjoner glir i venstre, høyre og midtpunkt. Hvis treningsflammen er fading, er det en sikker måte å tenne på igjen, å registrere deg for en begivenhet - og det er få bedre alternativer enn Royal Parks Half Marathon.

Stemmen har nettopp åpnet for denne vilt populære begivenheten, som foregår på lukkede veier i sentrum av London søndag 14. oktober. Du kan gå inn i stemmeseddelen til enhver tid mellom 30. januar og 17:00 onsdag 7. februar ved å gå til oppføringssiden på Royal Parks Half-nettsiden. Resultatene av stemmeseddelen sendes e-post 9. februar.

Den spektakulære 21,1 km ruten tar løpere gjennom fire av Londons åtte Royal Parks - Hyde Park, Green Park, St James Park og Kensington Gardens - og forbi bemerkelsesverdige landemerker som Buckingham Palace og Houses of Parliament.

REKOMMENDERT: Halvmaraton Treningsplaner

Gitt den store, støttende publikum og interessant (for ikke å nevne behagelig flat) kurs, er Royal Parks Half et utmerket løp for førstegangstimer og erfarne løpere likt. Det hjelper også at løpet løper i oktober, fordi det betyr at du kan trene gjennom de varmere månedene. Spør noen London Marathon runner nåværende slogging gjennom frysende vått vær hvor mye av en forskjell som gjør.

Det er et utmerket løp, og i år er det sjansen til å forbedre oddsen din for å få et sted. Hvis du betaler din (ikke refunderbare) £ 57 (pluss £ 3,95 porto og pakking) raseavgift opp foran når du går inn i stemmeseddelen, får du adgang til "andre sjanse" -stemmen hvis du slår ut i første trekk. Dette er for steder som ikke er allokert etter første stemmeseddel, og resultatene sendes ut 19. februar. Hvis du ikke betaler på forhånd for den første stemmeseddelen, får du ikke mulighet til å legge inn den andre stemmeseddelen.

Hvis du betaler opp foran og savner i begge ballottene, får du fremdeles noe for pengene dine - en 2018 Royal Parks Half-hette som for alltid vil minne deg om løpet du ikke klarte å få plass i. Det er en fin hette skjønt. Og Royal Parks Foundation er en veldedighet, så minst en gamble som ikke lønner seg, har en ultimate fordel.

Og hvis du drar ut av stemmeseddelen, kan du prøve et veldedighetssted - det er en liste over veldedige organisasjoner med flekker i løpet på Royal Parks Half-nettsiden.

Populært emne