Stemmeseddelen for Great North Run 2018 er nå åpen

Stemmeseddelen for Great North Run 2018 er nå åpen - øVELSER 2023
Stemmeseddelen for Great North Run 2018 er nå åpen - øVELSER 2023
Anonim

Over en million mennesker har fullført Great North Run siden hendelsen ble lansert i 1981, med en rekordbrytende 43 127 personer som krysset målstreken i fjor, men ikke la det enorme antallet løpere lure deg til å tro at det er lett å få en plasser i løpet. Slik er populariteten til Great North Run at du må gå inn i en stemmeseddel og krysse fingrene hvis du vil kjøre halvmaraton.

2018-tomten er åpen nå til kl. 12.00 mandag 5. februar, med resultatene av uavgjort som ble annonsert via e-post fredag 9. februar.

Skriv inn stemmeseddelen på Great North Run-nettstedet, hvor du vil bli bedt om å gi betalingsdetaljer for £ 55-løpens oppføring, men dette vil kun bli tatt fra kontoen din dersom du blir tildelt en plass.

ANBEFALT: Half Marathon Training Guide: Opplæringsplaner, tips og mer

Hvis du går inn i tegningen, men senere innser at du ikke kan løbe løp søndag 9 september av en eller annen grunn (hei, det skjer med det beste av oss), kan du sende e-post til Great Run-teamet ([email protected]) for å la De vet at du vil bli trukket tilbake fra stemmeseddelen, men du må gjøre dette før middag fredag 2. februar.

Det er et par andre måter å delta i Great North Run hvis du ikke blir trukket i stemmeseddelen. Den første er å løpe for en god sak. Du kan søke om et veldedighetssted ved å sjekke nettsiden for hele listen over organisasjoner som har steder i løpet.

Hvis du kjørte Great North Run i 2017, er det også muligheten til å bli et Great North Run-medlem. Dette koster £ 65 og garanterer deg et sted i løpet for de neste tre årene (du må også betale inngangsbilletten for hvert løp). Bare de som kjørte 2017-løp eller er allerede et Great North Run-medlem kan få medlemskap, men så hvis det ikke er deg, er det stemmeseddelen eller et veldedighetssted for nå.

Mangler på et sted i Great North Run er alltid litt av en downer, siden det er et løp med en helt unik atmosfære, men det er verdt å huske at det er mange andre episke halvmaratoner du kan kjøre i Storbritannia i 2018. I Faktisk er det en hel liste over dem her.

Populært emne