Høst / vinteren Mum-Friendly Make-Up Trender du må prøve

Innhold

Fra metalliske nyanser til bærlepper, er denne sesongens sminktrendene perfekte for jazzing opp raskt monterte antrekk og løfting av sliten mums hud. Og de er lette å bære fra dag til natt og raske til å søke. Resultat!

Smoky øyne

Få det røffe øyet utseendet på kort tid, med dette nye kompileringsøyeskyggesettet. Med tre forskjellige farger og en fjerde glansskygge, kan du blande og smelte den som du ønsker - perfekt for de sjeldne datoen kveldene eller som en sultry dag utseende.

Quad Eyeshadow Palette, £ 7,99, Boujois

Glødende hud

Radiant hud er all sinne denne sesongen - og en enkel måte for nye mødre å hevde tilbake at graviditet glød. Vi elsker Clinique's nye blandede ansiktspulver. Selv om det er lite på den kostbare siden, er den designet for å fungere med alle hudtoner og vil gi deg en myk glimmer - definitivt en til julehilsen. Tilgjengelig fra 7 november.

Snowflake Dreams Blended Face Powder, £ 23, Clinique

Fet eyeliner

Hvis du ikke pleier å bruke en flytende eyeliner, ikke vær redd for å gi den en gå, da det er en enkel måte å definere øynene dine og kanalisere denne trenden. Du kan prøve å tegne noen små prikker langs øyelokket ditt og bli med på dem, i stedet for å gjøre hele takten på en gang. Denne eyeliner er på den dyre, men har en myk felt-tips applikator som lar deg tegne en mer definert og presis linje i ett enkelt slag. Perfekt til morgen når du bare har fem minutter til å gjøre deg klar! Prøv å slå det opp i hjørnene av øynene for å gi ditt utseende en kant.

Écriture de Chanel Eyeliner, £ 27, Chanel

En rødme av rødme

Perfekt for å hoppe inn i vesken din og bruke hele dagen når du trenger litt farge, er blusher fortsatt et must-ha denne sesongen. MACs pulverbluss synes å vare for alltid, noe som gjør det til et flott investeringsstykke, og kommer i over 40 nyanser, så du er sikker på å finne en som fungerer for din hudtone.

Blusher, £ 18, MAC Cosmetics

Metallisk glimmer

Ta vare på den metalliske trenden som ses på catwalks med en glimmer som denne fra Barry M. Støv kinnbenet ditt for en myk kveldsglimmer for å gi deg en hudlysende glans på bare noen få sekunder - perfekt for når du er trykket for tid og huden din trenger en øyeblikkelig løft.

Fine Glitter Dust, £ 4,59, Barry M

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar