The Alternative Oscars: Acting Schmacting, Hva om treningene?

Oscarene er denne søndagen, men vi gjør våre plukker tidlig - plukker for våre ferdige men helt verdige kategorier, det vil si. Hvilken vinner vil bli redusert til et blubbing Paltrow-esque rot? (Rudd, blatant.)

Mest Motivational Montage: Michael B Jordan, Creed

Det er nei Rocky IV, men CreedBlanding av prangende puss, faddish teknologi (hellooo, treningsmaske) og knyttende triumphalism bare om beats Ant ManStellar hjemme gym design (pegboards og punchbags og gym ringer OMG) og suffragetteUventet visning av Bartitsu (samme kampsport som Sherlock Holmes gjør) for å ta med gullet. Også bemerkelsesverdig: Jordan lar Tony Bellew faktisk banke ham bevisstløs under filming. Ditt trekk, De Niro.

Minst nødvendig transformasjon: Paul Rudd, Ant Man

Allas favoritt everyman tilbrakte måneder med å spise rent og gjorde fladder-spark i forberedelsene til en blink-og-det-du-savner-det-skjorteløse scenen i en film der han ellers satte seg i antrekk i hele. Vær ærlig, skjønt: hvis det var en sjanse for at Evangeline Lilly kikket på abs for enda et sekund, ville du gjøre det samme.

Krympelig treningsrutine: Oscar Isaacs, Ex machina

Bro-tech moguls noter: Hvis du sikter på å samtidig feire og utføre en ansatt før prestasjonsevalueringer, glem strømstjernen - bare vær sikker på at de går inn på deg mens du krøller et sett med Argos dumbbells i en svett grå veske, så gjør dem pund wheatgrass shooters med deg.

Mest skremmende CGI Pecs: Arnold Schwarzenegger, Terminator Genysis

Hvis dette er den siste gangen Arnie noensinne vises på skjermen skjorteløs, vil den være en passende endelig hurra: en skinnende, hårløs datamaskinstøttet rekreasjon av brystet fra Pumping Iron glory dager, da den lanserte en kabelovergangsbom som knapt er senket siden. Gå med ham hvis du vil løfte osv.

Livstidsprestasjon (Proteinforbruk): Dwayne Johnson

Kan du lukte hva The Rock er å lage mat? Hvis du kan, er det sannsynligvis fisk: mannen spiser 400g protein hver dag, og tilsynelatende mesteparten av det er torsk. Ved sine nåværende ekspansjonshastigheter forutsier forskere at våre hav og vannveier ikke vil kunne holde seg oppe i løpet av 2021, men inntil da, la oss alle få glede av ham til å gjøre det han gjør best: å være lett sjarmerende og se bra ut i en kjoleskjorte.

Denne historien er hentet fra Gym Punk, den ukentlige nyhetsbrev fra Menns Fitness. La denne typen godhet komme inn i innboksen din ved å logge deg på Gym Punk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar