All-In Woman's Guide til å gjøre øyekontakt med menn

Vil du gjøre noe øye som flirter med den varme fyren på tvers av rommet? Her er din all-in guide til å mestre kunsten å øye kontakt med menn! Av Bennett O'Brien

Du kjenner scenen - du er i baren, en attraktiv fyr ser på deg fra hele rommet. Du gjør øyekontakt med ham, men det føles veldig vanskelig. En liten stund senere nærmer han deg, men du har ingen anelse om det er fordi du har stirret på ham som en slags kryp.

Når du møter en fyr du tror du kan være interessert i, kan øyekontakt med ham være en forvirrende og noen ganger nervepirrende prøvelse. Skal du se på øynene hans? Skal du seiøst se bort? Skal du se ned på fingernailene dine? Ser du ut som en idiot for å blinke blikket ditt frem og tilbake? [Les: Alt om første blikk og kjærlighet ved første blikk]

Situasjonen kan være vanskelig. Det kan gjøres enda vanskeligere hvis du aldri har møtt personen før, så du er ikke helt sikker på hvilket nivå øyekontakt ville være akseptabelt. Du vil ikke gi for mye eller for lite. Også, du vil ikke virke rart mens du prøver å finne ut alt dette.

Hvordan få øyekontakt med gutta

Det er ingen surefire måte å låse gazes med en fyr, men du kan prøve noen av disse metodene for å sikre at du ikke ender med pinlig selv.

Hvis du leter etter måter å få øye med langt unna, les disse tipsene på flørtende måter for å få en fyres oppmerksomhet langt unna først!

# 1 Prøv å lage samtale. Dette kan virke enkelt, men det kan definitivt være effektivt. Hvis du bare stirrer på en fyr, og det skjer ikke mye samtaler mellom dere to, finner du at den døde luften kan være skremmende.

Samtale kan bidra til å glatte over den potensielle plagsomheten av øyekontakt. Når samtalen blir flytende, vil du sannsynligvis ikke engang tenke på øyekontakt så mye, og det vil heller ikke han. I stedet vil dere begge tenke på samtalen, og hvordan dere skal svare hverandre. Etter noen minutter med å snakke, vil øyekontakt føles mye mer naturlig.

# 2 Skrekk på sine vitser. Selv om du ikke tror at de er så morsomme, vil det være å lene spenningen mellom dere to ved å le av hans vitser. Plus, det vil bidra til å gi ham selvtillit. Hvis han føler seg trygg, så er han mye mer sannsynlig å slappe av. Og hvis han slapper av, så er sjansene at samtalen vil føles mye mer behagelig. Dette vil gjøre det lettere å få øyekontakt.

# 3 Gi ham komplimenter. Å gi ham komplimenter er en annen flott måte å hjelpe øyekontakt føler seg mindre vanskelig. På samme måte som å le av sine vitser, vil han gi den fyren du snakker med komplimenter, hjelpe ham til å føle seg trygg og avslappet. Dette kan tømme litt spenning ut av samtalen, og kan bidra til at øyekontakt føles mye mer naturlig. [Les: 25 compliments at gutta aldri vil glemme]

# 4 Smil. Tenk deg hvordan en fyr ser på deg når han smiler og når han ikke smiler. Et smil på ansiktet ditt mens du ser på noen, gir hyggelighet og noe interesse. Når du ikke smiler mens du ser på en fyr, kan det få fyren til å tenke på at du stirrer på dem og prøver å lese inn i de indre fordypningene i deres sjel, og det er definitivt vanskelig. For å unngå dette, legg bare et snev av et smil mens du låser blikk. [Les: 10 tips for å se sexy uten å prøve]

# 5 Les kroppsspråket hans. Kroppsspråket som fyren du snakker med bruker, vil gi deg mange ledetråder om hvor mye øyekontakt du skal gjøre med ham. Her er noen tegn til å lete etter.

- Han har mye øyekontakt med deg. Hvis han har mye øyekontakt med deg, så er det en god sjanse for at han vil at du skal gjøre det samme. I det minste kan sterk øyekontakt fra hans side gi deg beskjed om at han sannsynligvis er komfortabel med øyekontakt fra deg.

- Han nikker når du snakker. Hvis han nikker når du snakker, kan det være en indikasjon på at han liker det du sier, og han vil at du skal fortsette. Nodding er en form for oppmuntring for deg å fortsette å snakke med ham og å holde øye med ham mens du gjør det.

- Han smiler. Hvis han smiler mye under samtalen, er det en god sjanse for at han nyter seg selv, og han er komfortabel. Uansett hvilken type øyekontakt du gjør i det øyeblikket, hold det oppe.

- Han peker på bena hans. Hvis du setter deg ned i baren eller ved et bord, og han peker på benet, kan det definitivt være et tegn på at han er ubehagelig. Det kan være fordi han liker deg, eller han er bekymret for at du ikke vil like ham.

I alle fall, hvis du føler at han er nervøs og demonstrerer dette ved å tappe på bena eller feste seg nervøst, kan det være lurt å ikke gjøre øyekontaktspillet for sterkt. Stjerne rett på ham kan skremme ham eller få ham til å føle seg enda mer ubehagelig. Så, kanskje du vil vente til han synes mer avslappet for å få sterkere øyekontakt. [Les: Hvorfor insisterer noen gutter på å stirre selv om du ikke er interessert?]

- Han gĺr. Forhåpentligvis vil dette ikke skje, men hvis han gjenger, kan det bety at han ikke er det i situasjonen. Han kan bli lei av samtalen, eller bare ikke det i deg. Å holde øynene låst på ham, kan få ham til å gi bedre oppmerksomhet til deg.Men hvis han fremdeles ser lei ut mens han ser på deg, tar du det som et tegn på at han ikke er interessert, uansett hvor mye øyekontakt du gjør.

Det er viktig å få en følelse av hvordan fyren du snakker med, føler. En av de mange måtene du kan gjøre dette på er å engasjere seg i noen øyenkontakt for å både formidle din interesse og å se hvordan investert fyren er i samspillet ditt. Selvfølgelig trenger du ikke bare gi ham en tom stirring. Du kan forandre det ved å flytte øyenvippene dine eller se bort fra deg når han sier noe morsomt.

[Les: 10 subtile øyekontakt flirtebevegelser som alltid vil fungere!]

Øyekontakt er ikke rakettvitenskap. Det handler om å kombinere det med positive reaksjoner for å få den fyren du snakker til å føle seg mer komfortabel i din nærhet. Når du får tak i det, er du sikker på at du tiltrekker deg flere gutter fra hele rommet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar