Agony og ecstasy å begynne å trene

Innhold

Så hvordan føler jeg meg etter en uke? Litt ødelagt, hvis jeg er ærlig, men - og dette er en enorm men - jeg føler meg fantastisk samtidig! La meg snakke deg gjennom det.

Jeg møtte Ruben Tabares, den personlige treneren som er enige om å hjelpe meg med å bli i form, og denne fyren vet hans ting! Fra trening planlegger å ernæring, er han på toppen av det hele. Vi satte oss i god 30 minutter og snakket om livsstilen min, hva jeg liker å spise og drikke og hvor mye ... selv ned til da jeg var sist syk og noen ganger har jeg blitt "tatt ut" av alt som matforgiftning. Vi snakket om hvor mange ganger jeg hadde vært på antibiotika, da dette gjør en forskjell på grunn av hvor mange ganger kroppen min har fått til å bygge opp sine gode bakterier igjen - du kan fortelle at han allerede gni på meg!

Så, etter at han hadde gitt meg et kollisjonskurs om hvorfor å spise sunt er faktisk verdt det og vitenskapen bak ideen om at "du er hva du spiser", kom vi inn i den morsomme delen - og slår på treningsstudioet. Yay! ... ish.

Fordi vi bare har seks uker, sa Ruben at vi må treffe dette hardt, men først må han sørge for at kroppen min er klar. Det er ikke noe poeng i å gå rett inn og løfte store vekter da jeg bare vil skade meg selv - så er det spillet over. Så for neste uke eller så vil jeg sette kroppen min gjennom tilpasning.

Den eneste tilpasningen jeg har gjort opp til dette punktet var å tilpasse seg til å leve av en diett med super nudler og vodka på uni. Akk, denne tilpasningen var litt annerledes.

Det handler om mange reps med lav vekt - faktisk 100 reps. Jeg gjorde en dag med overkroppen og en av nedre kroppslyskaster. Og wow gjorde det vondt.

Jeg følte meg litt dum når i treningsstudioet, og løftet den laveste vekten foran en mengde karer som ble bygget som damptog, men Ruben fortalte meg en historie som hjalp. En gang gikk han inn i et treningsstudio fylt med skremmende store gutter - men han oppdaget snart at han kunne løfte mer enn dem fordi han hadde bygget musklene på riktig måte, i stedet for bare å bygge dem til å se store ut. Dette spurte meg på, og jeg tok meg av med det. Etter en stund fant jeg at jeg ikke bryr meg mindre om hva de trodde - jeg var bare glad jeg begynte den riktige veien og trygg på at det ville lønne seg i det lange løp.

Etter den første økten gikk jeg for en svømmetur for å varme opp. Jeg kaller det en svømmetur, men det var mer som å se på noen som druknet. Jeg brukte nettopp 20 minutter spruting rundt virkelig!

Kjærlighet treffer treningsstudioet her. De neste 6 ukene kommer til å bli tøffe, men kommer til å gi alt mitt. Tid til å komme i form !!!!! fra # Bars2Barbells !! Hei @rubentabareswellness Jeg sender dette bare slik at du vet at jeg gikk i dag% uD83D% uDE1C # fitness #instafit #instafitness #gym #workout #swim #london #training

Et bilde skrevet av Christian Williams (@christianw) på

Hvis jeg har gjort det høres ut som om jeg ikke likte det, har jeg fortalt det galt. Faktisk var alt jeg gjorde gjort hyggelig fordi Ruben visste hvordan jeg skulle ta meg av den faktiske treningen. Snakk om jenter syntes å gjøre kunsten. Også hjulpet uttrykket "LOCK IT IN" virkelig. Det kom meg bare til et sted der, selv om jeg kanskje trodde at noe ikke var mulig, gjorde jeg det! Det var tankene over saken.

Etter trening og nær drukning følte jeg meg faktisk så levende. Full av energi, montør, bedre utdannet og faktisk mer selvsikker i meg selv allerede.

Jeg vet at jeg ikke nå har en seks-pakke, men igjen er målet mitt ikke bare å ha en bedre kropp, men også å bli utdannet om hvordan man skal spise sunt, trene godt og bli et bedre menneske.

Merkelig ser jeg ikke frem til dagen min på søndag. Jeg elsker følelsen du får fra en god trening - det er faktisk ganske vanedannende!

For mitt neste par blogger skal jeg snakke deg gjennom øvelsene jeg gjør og hvordan jeg har forandret meg å spise.

Åh, og jeg har ikke rørt en øl siden min forrige blogg - jeg har faktisk gått bort selv etter å ha en. Har jeg forandret dette mye allerede ?! Gjett vi vil finne ut om det stikker! ...

ANBEFALT: Les mer fra Christian

Christian Williams presenterer helgen frokost showet på Virgin Radio, 6-10am.

Følg Christians treningsreise på coachmag.co.uk/christian, på showet hans på digitalradio, på VirginRadio.co.uk eller via Virgin Radio-appen, og på Christians Twitter og Instagram med hashtag #coacheffect.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar