Den avanserte kroppen transformasjon del to

Den avanserte kroppen transformasjon del to - øVELSER 2023
Den avanserte kroppen transformasjon del to - øVELSER 2023
Anonim

I uke fire av min forvandling, har min trener Pieter Vodden prøvd å sette en ny en-rep max i dødløft. Da vi begynte, var det en ting som ble raskt tydelig at min dødløfteskjema var forferdelig. Faktisk, i det siste hadde jeg skadet ryggen min fire eller fem ganger og prøvde å komme over 150 kg.

Etter å ha analysert det i den første uken viste Vodden at hovedproblemet var at linjen ikke var nær nok til kroppen min da jeg løftet. Det fikk meg til å rulle ryggen min da jeg trakk den av bakken. Dette betydde igjen at jeg ikke bare var i alvorlig fare for skade på kroppen, jeg brukte feil muskler til å utføre hver løft - jeg burde ha brukt min glutes og hamstrings i stedet for min nedre rygg. Til syvende og sist var dette begrensende det jeg selvsagt var i stand til å oppnå.

Etter noen tidlige tilpasninger fikk Vodden meg raskt opp til 170 kg. Så hva kunne jeg oppnå fire uker i planen med en shedload av ekstra teknikkarbeid - og etter en måned etter å ha fulgt en 5.000-kalori diett? Se videoen for å finne ut.

Åh, og hold deg innstilt for å se meg ødelegge meg selv på robåsen mens du prøver å rase 500m på den raskeste tiden som er mulig. Det kan ikke være mange mer onde etterspillere til en økt. Gi det en prøve på slutten av neste treningsøkt, og se om du kan slå tiden min.

Et raskt notat om hvordan kroppsammensetningen min hadde endret seg over fire uker: Jeg hadde allerede satt på 7 kg og funnet at jeg hadde kjærlighethåndtak for første gang i mitt liv. Selv om det var litt forvirrende, gjorde Vodden det klart at jeg trengte den ekstra massen til å gå tyngre og vanskeligere i trening, noe som til slutt ville hjelpe meg å pakke på mer muskler. Han forsikret meg også at så snart jeg startet den "skjeve" fasen, ville fettet glide av. Jeg prøvde å tro på ham.

Sjekk ut våre andre transformasjonsvideoer her.

Populært emne