Den avanserte kroppsformasjonen del fire

Den avanserte kroppsformasjonen del fire - øVELSER 2023
Den avanserte kroppsformasjonen del fire - øVELSER 2023
Anonim

Pieter er selve epitomet til etos for å "øve det du preker". Så hvis han legger deg gjennom en treningsøkt som føles som om noen heller helvete over musklene dine, vet du at han har utsatt seg for den samme straffende rutinen. Bare han jobbet sannsynligvis hardere enn deg. Og han elsket nok blodig det.

Så da han nevnte at i uke 8 skulle vi lage en massebyggingssesjon sammen, stjal jeg meg selv for en grusom måte på en rutine. Han skuffet ikke. «Vi skal gjøre en to 1 til 6 opptrekksstiger som en oppvarming, merking etter hvert sett,» fortalte han meg. "Deretter fem sett med ti benkpresser og ti ti-kalori-rader, og til slutt, ti trykkpresser og ti kalorier for å trekke på en ski-erg." Jeg var litt redd - jeg kunne se den onde treningen ild dans i øynene hans.

Og mens det viste seg like ille, fryktet jeg, det var også like effektivt som jeg håpet. Opptrekkene (som jeg gjorde med en stadig mer uttalt kip) var tøffe i seg selv, spesielt gitt at jeg nå veide nesten 100 kg, men det er radene som virkelig fikk meg. Du må behandle hvert slag som om du prøver å trekke en dobbelt kroppsvektløfting - det får deg en kalori på litt over et sekund. Å gjøre 12-13 slagene jeg trengte å trekke for å treffe 10 kalorier i hvert sett fikk meg til å føle at jeg var i ferd med å forbrenne seg selv.

Trykkpressene i neste superset var ikke så ille, men ski-erg-trekkene var tøffe fordi det tok meg en stund å finne ut hvordan jeg bruker hele kroppen min til å drive bevegelsen, ikke bare armene mine. Etter et par sett med alvorlig brennende triceps og svært få kalorier å vise for mine slag, begynte jeg å bruke en hoppeteknikk som brakte bena mine i spill.

Likevel klarte jeg å komme igjennom det hele, sannsynligvis takket ikke i noen liten del til de 5000 drivstoffkaloriene en dag jeg spiste. Det var første gang om noen uker at jeg faktisk var glad for all den maten - mens jeg også var takknemlig for at ingen av det kom tilbake. Neste gang du ser meg, vil være under den skjeve fasen, noe som medførte færre kalorier og noen treningsøktene så transformative de forandret verdenssynet.

Populært emne