Tid på din side: Skal du følge 90-dagers regelen?

Når det kommer til relasjoner, hvem skal si hva som fungerer og hva gjør det ikke? Så når det gjelder å bygge det perfekte forholdet, er 90-dagersregelen riktig?

Tenk deg å være på den beste dagen i livet ditt med noen med hvem du har fantastisk kjemi. Det er en tilkobling, ok. Og den seksuelle kjemi, ingen av dere kan benekte det. Men bør du invitere datoen din til din plass og hoppe i seng sammen med en gang? Eller skal du følge 90-dagers regelen som er presentert av Steve Harvey * du vet, fyren som gjorde en boo-boo, blander opp Miss Universe-vinneren * i sin bestselgende bok?

Her trommer vi opp grunnene til at du burde og ikke bør vente 90 dager før du har sex med noen. Les opp og bestem deg selv.

Hvorfor 90-dagers regel rocker

Mange kvinner sverger ved 90-dagers regelen, og her er hvorfor de tror det stener.

# 1 Det luker ut feile. La oss innrømme det - det er spillere der ute som er på prowl for en enkel oppkobling. De er enkle å få øye på. Imidlertid er det de vi ønsker å kalle "ulv i saueklær", som bare synes uopprettholde om deres intensjoner. Denne typen er vanskelig å lese, og du vil ikke vite akkurat hva deres sanne intensjoner er før du sover med dem. Ved å følge 90-dagers regel i dating og venter på å sove med dem i minst tre måneder, kan du føle deg personlig og avsløre om de virkelig er etter å ha et forhold til deg eller bare komme inn i buksene dine. [Les: 11 måter å vite om du blir brukt til sex eller penger]

# 2 Det gir deg mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. 90-dagers regelen lar deg egentlig Bli kjent med hverandre og se om du har en følelsesmessig forbindelse, noe som er viktig hvis du vil komme inn i et seriøst forhold. Ved å vente 90 dager før du kommer i sekken, får du fokusere mer på å finne ut ting om den andre personen, og omvendt. Du kommer til å utforske hva du har til felles, og til og med bruke tid på å gjøre * ikke-seksuelle * ting du liker å gjøre sammen.

# 3 Det lar deg skille sannheten fra triks. Ditt sinn, kropp og hjerte kan spille triks på deg, på toppen av triksene og sinnspillene som den andre personen kan spille. Så det du kanskje tror er attraksjon eller til og med kjærlighet kan ende opp med å bli forferdelse. Ved ikke å vente kan du ende opp med å gjøre alle slags beslutninger som du kan angre på i slutten.

# 4 Det holder deg sunnere. Antall seksuelt overførte infeksjoner øker, og mange av disse går selvsagt utiagnostisert. Ved å følge 90-dagers regel, gir du deg god tid til å vite * og undersøke * seksuell historie av datoen din. Mens du ikke kan spørre om sitt sexliv når du går, går du ut for et par måneder, og hjelper deg til å være komfortabel nok til å være åpen og ærlig med din date om deres seksuelle historie. [Les: Hvordan ha trygg sex på alle mulige måter]

# 5 Du blir ikke for festet. Sex skaper et bånd som du ikke ofte vil ha hvis du har gått ut og ikke hatt sex ennå. Dette er fordi å ha sex gjør to personer mer festet * takk, oxytocin *. Derfor, hvis du har sex tidligere enn 90 dager, er det større sjanse for at du blir for vedlagt før du selv vet den virkelige avtalen om personen. Snakk om libido som tar ledelsen.

# 6 Ventetiden gjør det mer spennende. Det er også en følelse av spenning som kommer med å vente 90 dager. Det er den forbudte spenningen, ettersom du har avgjort din beslutning med ham. Det er også den elektrifiserende følelsen av å nå målstreken som, når øyeblikket faktisk kommer, er som fyrverkeri. [Les: Går fraværet hjertet blir fonder eller vandre?]

# 7 Det lar deg forberede. Venter på 90 dager før du har sex med datoen din, kan du være følelsesmessig, mentalt og fysisk forberedt. Sex er bra, sex er bra, men det har også sin andel av strenge og komplikasjoner. Du vil ikke gå på det for tidlig, bare for å innse at du nå angre på det, gjør du? Ved å vente kan du forberede deg til neste trinn, slik at når du når målet, er du og din partner både klare og engasjerte.

Hvorfor 90-dagers regelen ikke vil fungere

Det er imidlertid folk som ikke tror på 90-dagers regelen. Deres argument er at ingen faktisk venter i 90 dager, uansett. Her er deres grunner:

# 1 Det trivialiserer sex. 90-dagers regelen bruker sex som en form for tjeneste som du skylder din dato etter at de venter en viss tid for det. Det gjør også sex til å virke som en slags valuta som du bytter for å bruke på deg på datoer, gir deg oppmerksomhet, og igjen, venter. Sex og intimitet bør være noe som forbedrer forholdet, ikke brukes som en måte å forhandle eller ha kontroll over den andre personen. [Les: Bruk sex som et forhandlingsverktøy: Hvorfor er det en forferdelig ide]

# 2 Det antas at menn bare er inn i sex. Siden denne 90-dagers regelen kom fra Steven Harveys bok, Gjør som en kvinne, tenk som en mannregelen antar at mannens tankeprosess bare dreier seg om sex, og at menn vil ha sex mer og mye tidligere enn kvinner. Men flere og flere kvinner er nå også omfavne og tar ansvar for seksualiteten, noe som gjør denne regelen ganske utdatert.

# 3 Det oppfordrer doble standarder i dating og relasjoner. Regelen forutsetter at menn først er etter at de har sex med kvinner, og at kvinner er mindre sannsynlig å ha sex med en gang. Men hva om det er fyren som ikke vil ha sex med jenta før hun blir kjent med hverandre? Menn og kvinner er seksuelle skapninger og har begge like gode muligheter når det gjelder å uttrykke sin seksualitet ærlig.

# 4 Det behandler sex som en belønning. Du kan egentlig ikke dingle å ha sex med deg som en belønning for å "sette opp med deg" i 90 dager. Sex er egentlig ikke noe kvinner gir til menn. I stedet er det noe som bør deles fritt og nytes av begge parter som er sikre på deres følelser, uansett hvor mange dager de har sett hverandre. [Les: Bruk sex som våpen? 10 sterke sannheter du trenger å vite]

# 5 Det oppretter spillspill. Å starte et forhold med en slik regel gir mye plass til ekthet og tilkobling. Det er som om du holder poengsummen, og dette skaper en luft av spillspill som undergraver grunnene dine for å se hverandre i utgangspunktet.

# 6 Det antas at det er sløv å gi opp "cookie" tidlig. Det gjør etterfølgere av regelen virker bedre enn de som legger ut "tidlig". Tilknytning til å ha sex med å være sløvhet påvirker kvinners følelse av seksualitet og uttrykk, samt inviterer negativitet om hva som kan være en fantastisk, intim forbindelse.

# 7 Selv om en fyr venter det, gjør det ikke nødvendigvis ham "The One." 90-dagers regelen garanterer ikke at du er i et langsiktig forhold, og heller ikke garanterer at fyren ikke vil snyte eller skade deg til slutt. Gutta som har ventet det, kan vel være så snill eller så forferdelig som de som ikke gjorde det. Hvem vet? [Les: 16 tegn for å vite om det vil bli en nattstandard]

Dommen

Regler er laget for å bli ødelagt, husk det. Det er ingen "riktig" tid for å være klar til å ha sex. Det du må vurdere er ditt beredskap * følelsesmessig, viktigst *, komfortnivå og forbindelse med personen.

Det som kommer ned til, er hvor mye innsats du legger inn i forholdet, selv etter at du har hatt sex. Ikke legg for mye vekt på sex. I stedet verdsetter kjærlighet, romantikk, lykke og følelsesmessig forbindelse fremfor alt. [Les: Nytt forholdsråd for å få en perfekt start]

Mens vi ikke sier at du skal gå der ute og hoppe i seng med den første fyren du ser, vil det være viktig å se større bilde ved å veie fordeler og ulemper ved å følge 90-dagers regel.

På slutten av dagen er det helt opp til deg. Når du føler at tiden er riktig, vet du det, uansett hvor mange dager det har vært.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar