De 6 beste gevinster når det kommer til svangerskapet Tretthet

Tretthet er ganske mye gitt under graviditet, spesielt i de første tre månedene. Våre råd? Gå med den. Du kan være på en vinner

Nodding av under Hollyoaks? Vel, det er sent, tross alt. Å nei, det er riktig, det er søndagsmuseet og det er bare klokka 11.00.Sjansene er at du ikke har følt deg så sliten siden den siste pre-graviditeten stor natt ute. Men denne gangen har du ikke så mye som sipped Sauv Blanc i en måned, og du var i seng ved 8 pm ikke 8 am. Likevel er det noen potensielle gevinster å bli hatt her. Og hvis du skal være den som har en lur i hjørnet på vennens kylling gjør mens alle andre spyller cocktailer på dansegulvet, så fortjener du sikkert å løpe riot (eller spasere tilfeldig, kanskje ...) med denne.

Sjansene er at du ikke har følt deg så sliten siden den siste pre-graviditeten stor natt ute

Ser på TV-showet først

Partneren din har foreslått at du ser på Gjort i Chelsea på den pluss en kanal slik at han kan ta opp CSI nå. Ah. Vel, du ser det ville være en forferdelig skam hvis du sovnet før "Tidligere på MIC ..." var litt ferdig. Best være trygg.

Hopp over den hendelsen

Middag med vennene sine og deres kjærester som du egentlig ikke har så mye til felles med. Den filmen din venn vil se, men du gjør det egentlig ikke. Uansett anledning har det aldri vært et så godt, biologisk basert kort å spille.

Enhver feil du gjør noensinne

Ok, så kanskje ikke kjøre folk gale ved å gå overbord med denne. Men si at du ved et uhell forlot en rød sokk med den hvite lasten. Eller glemte søsters bursdag. Godhet, føler deg trøtt, kan virkelig gjøre en glemsom ... Lær mer om graviditetshjernen din for mer materiale på denne.

Nyt en avslappende løgn i

Hvilken bedre unnskyldning for å trykke snooze, se gjennom de uleste blader, hente på noen DVDer og spise frokost på sengen? Du fortjener det.

Bruk din PJ hele dagen

Ingenting staver en chill-out økt som å svømme rundt i din favoritt baggy t-skjorte i helgen eller en fridag. Kanskje velg dagen din utleier ikke kommer rundt for å fikse den døren skjønt.

Han rengjør på badet

Ja, du vet at han gjorde det de siste gangene. Du ville bare hvis du hadde energien.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar