De 50 beste treningsferiene

De 50 beste treningsferiene - øVELSER 2023
De 50 beste treningsferiene - øVELSER 2023
Anonim

Livet er kort, og helligdager er enda kortere. Avvis grensene for mini-pause og invester i en ferie som vil gi deg forfriskninger - og i bedre form enn noensinne. Vi har søkt vidt og bredt for å finne de største rømmene pengene kan kjøpe. Her er de 50 beste fitness hoidays i verden.

1. Gå Snowbombing

HVOR Østerrike

PRIS Fra £ 404

Hvis du liker snowboarding med bakrus, er Snowbombing, en ukes lang festival med førsteklasses DJs og band, for deg. Shake av ølblusset ved å trykke på Penken Park - som MFs Max Anderton er på bildet her. Les Maxs gjennomgang av årets festival.

snowbombing.com

2. Isen svømmer i Yllas
2. Isen svømmer i Yllas

HVOR Finland

PRIS Fra £ 56

Har du lyst til å svømme i isete fjorder etter en dag på skibakkene i Yllas? Slike er dens oppmaktskrefter, dette har blitt en ukentlig sosial begivenhet for lokalbefolkningen. 'Ta mot … og ekstra sokker' er den offisielle linjen.

yllas.fi

3. Ta en heli-sykkeltur i Queenstown

HVOR New Zealand

PRIS Fra £ 200

Opplev Kiwi-villmarken fra bakken og luften med en fetthjul heli-sykkel tur. Dette betyr ikke James Bond-esque flyvende sykler - du får goggle på fjellrike utsikter fra en konvensjonell helikopter, før du slipper av med din terrengsykel for en tre timers sti.

fat-tyre.co.nz

4. sykle og leir i Utah

HVOR USA

PRIS Fra £ 3,825

Sykle over sørlige Utah over en uke, ta i buer, kløfter og hoodoo rockformasjoner som får deg til å føle at du er på settet av en vestlig før du setter opp leir hver natt. Selskapet gjør også en "glamping" versjon for, du vet, massive babyer.

terravelotours.com

5. Raft Rio Futaleufú
5. Raft Rio Futaleufú

Hvor Chile

PRIS Fra £ 2.138

Du trenger et sterkt hjerte til å håndtere adrenalin-gasmen som følger med ni dager med white-white rafting. Landskapet spenner fra snødekte fjell til frodige regnskoger, selv om vi tilgir hvis du ikke legger merke til dem som du klamrer seg på flåten din for kjære liv.

responsibletravel.com

6. Kjør med en mester i Monte Carlo

Hvor Monaco

PRIS Fra £ 317

Bare det beste er godt nok i hjemmet til Europas gamle mega-rike - og det gjelder også de personlige trenerne. Den franske 400 m-mesteren Marc Raquil driver økter på det plysjne Metropole Hotel, slik at du kan trene til olympisk standard mellom gambling-økter.

metropole.com

7. Dykk i Rødehavet

Hvor Egypt

PRIS Fra £ 995

Sett seil i det nordlige Rødehavet, og hopp deretter av for å utforske vrak, som hver sinne griper et langt borte øyeblikk. Den uhyggelige roen under vannet ligger ved siden av det strålende solskinnet over. På grunn av dyktighetens avanserte natur er dette ikke en tur som skal tas på av dykkere - du vil ikke være den fyren som har betalt en grand bare å sitte alene på dekk mens alle andre utforsker dypet .

scubatravel.com

8. erobre Alpene
8. erobre Alpene

HVOR Frankrike

PRIS Fra £ 600

Opplevelser I Alpene kan du bruke fjellene rundt Annecy-sjøen som din personlige lekeplass, uansett om du forsøker via ferrata - ruter laget av kabler og stiger festet til fjellet - terrengsykling, canyoning, klatring eller sti. Det er mange andre aktiviteter å velge mellom, inkludert paragliding og vannsvømming.

summer.adventuresinthealps.com

9. Isklatring i Val d'Isère

HVOR Frankrike

PRIS Fra £ 679

Hvorfor slå seg ned for å gå ned i et fjell når du kan heve deg opp med en pickaxe? Tøft som det høres ut, betyr veiledningen at dette er åpent for rawest-nybegynneren - selv om det å gjøre noen pull-ups først ville være nyttig.

powderwhite.com

10. Gå bouldering i Fontainebleau

HVOR Frankrike

PRIS Fra £ 515

Har du lyst på å klatre på en rekke steinflater uten tau? Fontainebleau, eller Font for short, har noen av Frankrikes beste. Denne ukelangt overvåkede ferien vil få deg til å kryptere Spider-Man-stil over hindringer av alle størrelser i en skog som bare er en time fra Paris.

rockandsun.com

11. Parapent i Val d'Isère
11. Parapent i Val d'Isère

HVOR Frankrike

PRIS Fra £ 679

Kast forsiktighet (og deg selv) til vinden med Parapenting - en ikke-for-svak hjertefølelse som innebærer å strappe deg til en gigantisk fallskjerm og løpe av fjellsiden.

powderwhite.com

12. Surf med en legende i Cascais

HVOR Portugal

PRIS Fra £ 893

Det luksuriøse Oitavos-hotellet i ekstreme sørvest for Portugal tilbyr et treningsprogram utviklet spesielt for surfere. Den ligger i nærheten av noen av Europas flotteste surfesteder - og de har roped i portugisisk mester Ruben Gonzales for å gi private leksjoner.

theoitavos.com

13. Syklus Dolomittene

HVOR Italia

PRIS Fra £ 4 800

Kjør noen av ruterne til det klassiske Giro d'Italia-løpet, og kjør på en Pinarello-sykkel med støtte fra bosatt mekaniker som følger deg med i lagvognen. Og nei, du kan ikke bytte steder når bakkene blir tøffe.

leadingbike.hotel-laperla.it

14. Kjør Spartathlon

HVOR Hellas

PRIS Fra £ 350

Før den gamle greske Pheidippides kjørte 42km avstanden mellom Marathon og Athen, løp han 246km fra Athen til Sparta.Følg hans fotspor i Spartathlon-løp, men ikke feire for smugly når du er ferdig - han løp å holde et skjold og hadde ikke energi geler for å hjelpe ham.

spartathlon.gr

15. Kjør fra Manali til Leh
15. Kjør fra Manali til Leh

Hvor India

PRIS Fra £ 2.099

Sykle over seks Himalayanpasser i en gjennomsnittlig høyde på 4000m. Belønningen? Aching ben, og noen av planets mest fantastiske landskap.

exodus.co.uk

16. Tren på Club La Santa

HVOR Spania

PRIS Fra £ 1000

Dette en dedikert idrettsanlegg i Lanzarote har toppmoderne fasiliteter for 30 idretter, inkludert sykling og dykking.

clublasanta.co.uk

17. Gå til pakking i Midt-Jorden

HVOR New Zealand

PRIS Fra £ 190

Ingen anelse om hva pakking er? Ikke overraskende - det er fortsatt et relativt nytt konsept. Det innebærer å gå til en ekstern plassering med en ultra lett oppblåsbar jolle og ha en hval av en gang padling, fotturer, wading og scrambling over en rekke terreng. Fordi jolle veier bare 3 kg, er liten nok til å bli lagret i ryggsekken og blåses om i ti minutter, kan du enkelt dekke avstander og reise gjennom områder du ellers aldri ville kunne. Landskapet gir deg god mulighet til å late som om du er i en scene fra Ringenes Herre, selv om det er en tydelig mangel på orker. 'Sørg for at du kjenner elvene på ruten din,' sier Arno Marten, grunnlegger av Packrafting New Zealand. 'En pakke er designet for å være veldig holdbar, men det er lett å komme inn over hodet ditt. En klasse 3+ er en utfordring selv for erfarne padlere - vær forberedt på å svømme! '

packraftingnz.com

18. Gå coasteering i Pembrokeshire
18. Gå coasteering i Pembrokeshire

HVOR UK

PRIS Fra £ 225

Coasteering kombinerer havstigning, fjellklatring, klippehopping og svømming i sjøgrotter - og her gir du tilgang til National Trust-beskyttede kystlinjer som er utenfor grenser for publikum. Et ord med advarsel: det er så kaldt som det er spennende.

preseliventure.co.uk

19. Bli en ninja
19. Bli en ninja

HVOR Japan

PRIS Fra £ 4,599

Det er ikke den mest etterspurtkompetanse, men du skylder det virkelig for ditt 11 år gamle selv. Fordyp deg i japansk bueskyting og "sverddans" før du mottar kampsport leksjoner fra en sensei kjent for å ta på 13 Yakuza på en gang. Han vant, hvis du lurer på.

blacktomato.com

20. Tren for en triathlon på Thanyapura

HVOR Thailand

PRIS fra £ 867

Disse brickovergangssesjonene virker så mye mer dyster når du klatrer ut av et kommunalt basseng. Thanyapura Phuket har et toppmoderne triathlonprogram på vei opp av Ironman-legenden Jürgen Zäck. Bare prøv å ikke bli distrahert av det rause nattelivet.

thanyapura.com

21. Surf rørledningen i Oaxaca

HVOR Mexico

PRIS Fra £ 173

Boutiquehoteller har landet i Mexico med Hotel Escondido som fører veien. Dens samling av minimalistiske ristede cabañas linje Zicatela Beach, som er hjemmet til den berømte meksikanske rørledningen bølgen. Hvis det er for stort, ri det hvite vannet nærmere kysten.

hotelescondido.com

22. Kjør i Brecon Beacons

HVOR UK

PRIS Fra £ 10

Du trenger ikke å gå til langt borte hjørner av jorden for å løpe midt i spektakulær natur. En Brecon Beacons kjører guide vil plotte en rute med ren skjønnhet som også passer ditt tempo og evne. "Kjører 10 km på en høyde, vil føle seg veldig annerledes enn 10 km på veien," sier Steve Booker fra runwales.net. «Vanligvis vil du dekke to tredjedeler av avstanden til normal kjøring. Så hvis du komfortabelt kan kjøre 20 km på veien, start fjellet ditt på 10-12 km - vi kan forlenge det hvis du føler deg sterk. '

runwales.net

23. Fottur fra Lhasa til Kashgar via Mount Kailash

HVOR Kina

PRIS Fra £ 4,795

Treningsnivået og toleransen for tøffe forhold vil bli testet på denne 22-dagers tibetanske turen, som tar deg til Lhasa, på 3.490m en av verdens høyeste byer. Det er tippet for å være en turist-hotspot innen 2020, så kom dit før alle og deres foreldre viser deg bildene sine.

wildfrontierstravel.com

24. Få en svette på i den balinesiske jungelen

HVOR Indonesia

PRIS Fra £ 3,250

For noen er det ikke en ekte ferie hvis det ikke svelger. Hvis det er du, prøv denne tropiske ferie for total avslapning. Como Shambhala Estate tilbyr tai chi, yoga, pilates og vannsport, mens jungle gym - navnet er litt mer sannferdig her enn når det brukes til å beskrive den i din lokale park - har en klatrevegg som gjør at du kan få en papegøye- øye utsikt over regnskogen.

comoshambhala.com

25. Dra opp Gran Paradiso
25. Dra opp Gran Paradiso

HVOR Italia

PRIS Fra £ 1.195

Zipping ned fjell er lett. Gi deg selv en utfordring og takle den seks dagers turen opp Gran Paradiso, det høyeste fjellet helt i Italia, stigende til en høyde på 3.338m.

mountaintracks.co.uk

26. Seil og ski Skandinavia

HVOR Norge

PRIS Fra £ 1.400

Gå på spa-båten Vulkana når det krysser langs nordkysten av Norge - du kan tilbringe dagene på ski og kveldene slapper av under stjernene bort fra lysforurensning.

magneticnorthtravel.com

27. Gå heli-surfing

HVOR New Zealand

PRIS Fra £ 11,122

Ekspert lokal kunnskap samt privat tilgang til land og en helikopter er den perfekte surfing muligheten.Ikke sitte og vente på en perfekt bølge - bare streie inn og bli fløyet til hvor handlingen er.

blacktomato.com

28. Trek fra Mont Blanc til Matterhorn

Hvor Frankrike / Sveits

PRIS Fra kr 1 779

Gjør deg veien langs den klassiske Haute Route ski tursti, som dekker omtrent 100 km mellom Mont Blanc og Matterhorn. Du vil trekke i gjennomsnitt 1,525m, slå 2,965m på høyeste punkt, og du vil passere under ti av de 12 høyeste fjellene i Alpene. «Før du reiser, sørg for at du kan gjøre to seks timers turer på en helg,» sier Chloe Knott of Exodus. "Kom i en god blanding av stigninger og nedstigninger for å få deg forberedt." Tenk på det som tjener ferien.

exodus.co.uk

29. Prøv en quadrathlon
29. Prøv en quadrathlon

Hvor St Lucia

PRIS Fra £ 80 pluss kostnaden for BodyHoliday-hotellet

Sykle, løpe, abseil og kajakk over øya, mens du tar utsikt over både atlanterhavet og karibiske kysten før du behandler deg selv til et fruktig rom på BodyHoliday resort.

thebodyholiday.com

30. Sykle over Midt-Amerika

RPICE Fra £ 1.675

Reis gjennom Costa Rica, Nicaragua og Panama på denne 435km-turen som tar deg gjennom vilt varierende miljøer - banan og ananasplantager, langs karibiske kyster, over vulkaner og gjennom regnskog.

discoveradventure.com

31. Brenn fett i Ibiza

HVOR Spania

PRIS Fra £ 1,685

Du trenger ikke å velge mellom megaklubber og vekttapskretser i solen. Denne vekttapfokuserte ferien er basert i Santa Eulalia, Ibiza, som ligger bare en halv time unna de store klubber.

rfhfitness.com

32. Seile rundt om i verden
32. Seile rundt om i verden

PRIS £ 40.000 eller £ 5000 for et enkelt ben

Tolv amatør racing-yacht mannskap kjemper for første plass i Clipper Round The World, en åttetrinns planet-spanning rase. Selv om det ikke er nødvendig med erfaring, er det en stor forpliktelse - fysisk, mentalt og økonomisk.

clipperroundtheworld.com

33. Ski langrenn

HVOR Norge

PRIS Fra £ 1.099

Gå ut på noen av Espedalen-dalens mange stier. Nybegynnere kan lære på de flate områdene rundt Espedalen, mens flere erfarne skiløpere finner utsikten over trelinjen en passende belønning for den 1,500 meter lange klatre.

exodus.co.uk

34. Skreddersydd trening i Himalaya

Hvor India

PRIS Fra £ 2.645

Ikke sikker på treningsnivået ditt? Aktivpakken på Ananda Spa starter med et treningsråd, som brukes til å planlegge aktiviteter som rafting på Ganges.

anandaspa.com

35. Gå øya-hopper i Adriaterhavet

HVOR Kroatia

PRIS Fra £ 730

Føl deg hjemme i åpent vann? Ta deretter akvatiske ferdigheter til Kroatiens dalmatiske kyst. I løpet av en uke vil du svømme mellom øyene i Sibenik-skjærgården, som dekker et gjennomsnitt på 4 km om dagen i vannet. Ruten er organisert av Strel Swimming, medgrunnlagt av Martin Strel, som er kjent for å svømme lengden på Amazonas, Yangtze, Paraná, Mississippi og Donau elver. I motsetning til de elvene, har havet rundt den dalmatiske kysten noen av de reneste vannet i Middelhavet, så du trenger bare å bekymre deg for strokeeffektivitet. «Vi forventer at du skal kunne svømme minst 2 km i timen,» sier Martin bror Borut. For å forberede bør du svømme opptil tre ganger i uken som dekker 2-3 km hver sesjon. "Det er eskortebåter som kan bryte seg bort med raskere eller langsommere svømmere, slik at du ikke kommer til å være alene.

strel-swimming.com

36. Ta på Watumu Beach boot camp
36. Ta på Watumu Beach boot camp

Hvor Kenya

PRIS Fra £ 3,335 Plasseringen for denne Wildfitness-opplæringsreisen inneholder jevnlig regelmessige lister i verdens beste strender. Lær å løpe på bortgjemte strender og svømme i uforstyrrede bekker.

healthandfitnesstravel.com

37. Gjør en Kanariøya boot camp

HVOR Spania

PRIS Fra £ 780

Denne uka lange britiske militærkamp leiren på Playitas Resort i Fuerteventura - hvor Brownlee-brødrene har trent - er en mer solskinnet affære enn BMF-klasser i Storbritannia, men du vil fortsatt brenne over 2000 kalorier om dagen.

sunfit.co.uk

38. Gå på kanopadling på høylandet

HVOR UK

PRIS Fra £ 795

Utforsk de fjerne lochene i nordvest for Skottland. Mens du ikke trenger padlingopplevelse for å delta i ferien, er kroppslegemet viktig fordi du kan padle i opptil syv timer om dagen i seks dager, sier Rupert Shanks of Wilderness Scotland.

wildernessscotland.com

39. Tren på Muay Thai gym

HVOR Thailand

PRIS Fra £ 310

Få skolegang i Thailands nasjonale sport på Tiger Muay Thai, som er rettet mot turister som ønsker å trene mens de er borte fra hjemmet. Enten du er en seriøs kampkunstner som forbereder en kamp eller en total nybegynner som ikke vet hvordan du skal kaste en slag, vil du være i gode hender.

tigermuaythai.com

40. Overlev Dartmoor-lavlandet

HVOR UK

PRIS fra kr 999

Nådig, dette fire-dagers overlevelseskurset grunnlagt av Bear Grylls innebærer ikke å innta dine egne væsker. I stedet lærer du å ta vare på deg selv i noen av de hardeste terrengene i Storbritannia.

beargryllssurvivalacademy.com

41. Få DNA Fit i Ibiza

HVOR Spania

PRIS Fra £ 1,493

Før du besøker Baleares øy, vil du få testet ditt DNA, som vil bli brukt av teamet på Aguas de Ibiza Hotel for å skreddersy et diett- og treningsregime som er unikt for deg. Det har også et sted i Cornwall i tilfelle du ikke liker godt vær.

thirtyeightdegreesnorth.com

42. Trek i Helambu

HVOR Nepal

PRIS Fra £ 880

Kom deg vekk fra etablerte trekkingruter og kut en sti gjennom deler av Nepal så fjernt, vil du lure på om livet ditt hjemme var en drøm. I løpet av 14 dager møter du fjerntliggende fjellsamfunn og Hellig Gosainkunda innsjøer og har muligheten til å klatre opp til en topptur på 4500 meter.

lostearthadventures.co.uk

43. Skisafari i Dolomittene

HVOR Italia

PRIS Fra £ 2.220

Denne turen til Dolomittene tar deg i en løkke, starter og slutter i Alta Badia. I tillegg til en annen skiutfordring hver dag, betyr den konstante forandringen av hoteller at du ikke trenger å bekymre deg for å lage fiender av personalet hvis du overgiver deg etter après-ski.

thehealthyholidaycompany.co.uk

44. Gå til Simien-fjellene

Hvor Etiopia

PRIS Fra £ 1,890

De geologiske forholdene som dannet disse spektakulære fjellene, skjer kun på to steder i verden. Denne turen tar deg over fjellets "ryggrad", og i løpet av den åtte dagers turen ser du tre UNESCO-kulturarv. Pass på at kameraets batterier er ladet.

wildfrontierstravel.com

45. Tren for å løpe i høyden

Hvor Kenya

PRIS Fra £ 949

Fordyp deg i kulturen til verdens elite utholdenhet løpere på High Altitude Training Center i Iten, som er 2.400m over havet. Forvent ikke timer som ser på utsikt over Great Rift Valley - trening er nådeløs.

traininkenya.com

46. Utforsk det vestlige USA

PRIS Fra £ 2.145

Start i Montana og ta deg gjennom seks av Amerikas mest berømte nasjonalparker, inkludert Yellowstone, Grand Canyon og Mesa Verde. De to ukes trekene slutter i Las Vegas, så ta med nok penger til en blackjack-økt.

keadventure.com

47. Paddleboard i Peniche

HVOR Portugal

PRIS Fra £ 377

Stand-up paddleboarding lar deg ri bølger og jobbe kjernen og bena, men det går ikke like mye som i surfing - og fordi du står, er visningene bedre. Den stammer fra Hawaii, men du kan tilbringe en uke å lære det på denne stranden i nærheten av Lisboa.

supxscape.com

48. Besøk Arnold Fitness Expo

HVOR USA

PRIS Fra £ 21

Denne tre-dagers Schwarzenegger-fest i Columbus, Ohio, kunne sette opp en rekord for de mest bulging biceps i ett rom. Se deltakerne til Classic 212 bodybuilding contest line-up, eller prøv å møte mannen selv - han er vanligvis der for å gratulere konkurrentevinnerne.

arnoldsportsfestival.com

49. Kjør gjennom himmelenes fjell

HVOR Kirgisistan

PRIS Fra £ 2.675 Sett opp og tilbringe to uker etter ruten har tusenvis av Silk Road-forhandlere tatt før deg. Den store villmarken vil gjøre noen jobb bekymringer synes veldig langt unna faktisk, og ikke bare fordi du ikke kan få et telefon signal.

wildfrontierstravel.com

50. Tren som en Navy Seal i San Diego

HVOR USA

PRIS Fra £ 1.080

Tror du at du vil gjøre det som et SEAL, USAs mest elite soldater? Sett pengene dine der munnen din er og registrer deg for Camp Kokoro, San Diego-anlegget som er vant til å få spesielle ops kandidater klar for det grusomme livet. Absolutt ingen cocktailer ved bassenget her.

sealfit.com

Populært emne