De 5 nye sportsklærmerkene du vil få et stykke av

Innholdsfortegnelse:

De 5 nye sportsklærmerkene du vil få et stykke av - STIL 2023
De 5 nye sportsklærmerkene du vil få et stykke av - STIL 2023
Anonim

Yogangster

Ignorer det punny navnet - hjernebarnet av tromme og bass DJ ble den varme yogaevangelisten Goldie er en av de få yogamerkene som primært er rettet mot menn. Denne toppen summerer hva Yogangster handler om. Et pust av frisk urbane luft i et treningsområde, som vanligvis er fylt med helligere enn du, prøver å skille ut Mother Earth hverandre.

Image
Image

Ashmei

"Uansett hva vi gjør må være en spilleskifter," sier Stuart Brooke, grunnlegger av dette som ennå lite kjente britiske sportsmerke. Det gjør løp, sykling og triatlon ting, og alt er laget av skreddersydde stoffer som blander de beste fiberene for jobben. De bruker mye merinoull. Mye. Men når klærne er så behagelige som dette løpende genser, hvem skal vi spørre om deres visdom?

Image
Image

Iffley Road

Navnet kommer fra sporet hvor Roger Bannister kjørte den første noensinne registrerte sub-fire-minutters mil, og denne historien gjenspeiles i designet. Lengre Hampton shorts ser ut som et gammelt privatskole PE-sett, men de har moderne tekniske funksjoner som mesh materiale. De er også tilgjengelige i hvitt hvis du har lyst til å gå alle Vogner.

Image
Image

Aether

Selv om den er basert i LA, gjør dette fremtidsrettet mye klær som tåler den britiske vinteren. Aether spesialiserer seg på toppkvalitetsversjoner av enkle, hverdagslige klær. Ta denne kjolen. Det ser typisk ut, men det er laget av kashmir og føles så jævla bra på hodet ditt at du risikerer å være en av de innendørshattene som bærer weirdos.

Image
Image

Café Du Cycliste

Hjulpet av suksessen til Bradley Wiggins og Chris Froome, har sykling gått fra entusiasttiden til vanlig aktivitet. Varemerker som Café Du Cycliste imøtekomme denne populariteten ved å produsere klær designet for strenge av kjøring som du faktisk kunne ha på puben. Lys nok til å pakke inn i lommen og stilig nok til at folk ikke lurer på hvor du har forlatt sykkelen, den ultralette Madeleine jakken karakteriserer merkevarens moderne tilnærming til design.

Image
Image

Populært emne