The 15-Minute Medicine Ball Workout som utfordrer kjernen din

Medisin baller er de virkelige old-school stykker av treningsutstyr. Du knytter dem til støvete bokseklubber og trenere som hevder å ha sparred med Henry Cooper. Vel, de har vart avstanden - medisinballene, ikke trenerne - fordi de er et effektivt treningsverktøy.

De er spesielt gode for eksplosive bevegelser og øvelser som utfordrer kjernen din, og denne treningen er en blanding av disse to typer trekk. Maven beveger seg, fordi du beveger deg i en ustabil stilling. Det er derfor noen av reptellingene er lave - du gjør bare seks press-ups per krets fordi de er villedende tøffe.

De eksplosive øvelsene, som slam, vil utvikle kraft samtidig som de gjør en god jobb med å frigjøre stress. Bare prøv å ikke skrike for høyt når du kaster ballen til gulvet.

Slik trener du

Gjør de seks øvelsene i rekkefølge, stikker til representanten, detaljert, uten å hvile til du er ferdig med alle reps av sjette og siste trekk i kretsen. Hvil i to minutter, og gjenta kretsen. Gjør tre kretser totalt. Når du går fremover, kan du legge til en annen krets.

1 Trykk trykk

reps 10 Hvile 0sec

Hold ballen med begge hender i brysthøyde. Kryss ned så lavt som mulig, og sett deg opp igjen og trykk ballen rett overhead til armene dine er rette. Senk det tilbake til startposisjonen, og gå rett inn i neste rep.

2 roterende lunge

reps 5 hver side Hvile 0sec

Hold ballen med begge hender over hodet ditt. Ta et stort skritt fremover, bøy begge knærne til ryggen er bøyd ved 90 °. Når du er lunge, roter torsoen i retning av ditt ledende ben. Gå tilbake til starten og gjenta på den andre siden.

3 Trykk på

reps 6 Hvile 0sec

Legg begge hender på ballen, løft deretter hofter slik at kroppen din danner en rett linje fra hode til hæl. Gjør en press opp, slik at albuene ikke blusser ut til sidene mens du senker. Hvis du ikke kan gjøre en enkelt rep, utfør farten på knærne. .

4 Slam

reps 10 Hvile 0sec

Hold ballen med begge hender i brysthøyde. Løft den overhead, så eksplosivt slam den ned foran deg. Fang det som det hopper og gjenta flyttingen. Målet å gjøre hver slam så kraftig som mulig og holde tempoet høyt.

5 russisk vri

reps 10 hver side Hvile 0sec

Start i toppen av knaseposisjonen, hold ballen i begge hender. Roter til den ene siden og deretter den andre, og hold absen tilkoblet. Det er en rep. Hvis du vil gjøre flyttingen enda mer utfordrende, kan du øke dine hæler litt.

6 Utrulling

reps 6 Hvile 2min

Start på knærne med begge hender på ballen. Pass på at det er spenning på magen din, så sakte du sakte ballen forover for å senke torsoen til gulvet. Gjenta bevegelsen tilbake til starten, og gjenta flyttingen. Det er viktig at så mye kroppsvekt som mulig er over armer i stedet for knærne. Dette tvinger deg til å holde din abs tett, så du jobber hardere.

Fotografi: Glen Burrows. Modell: Jack Green @ WModels

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar