De 12 Baby Care Skills Alle Nye Foreldre Trenger

Innhold

Du behersket endelig hele svangerskapssaken (slags ...) og fikk tak i disse hypnobirthing teknikker for å få deg gjennom arbeidskraft. Nå er ditt nyfødte her (yay!) - og det er en hel masse nye ferdigheter å få tak i. God jobb, vi har disse barnehagene, da.

Topping og tailing

Din nyfødte hud er følsom, så hun trenger ikke bad hver dag. Prøv å tørke ned - ellers kjent som topping and tailing - i stedet, bruk bare varmt vann og bomullsull.

bonding

Forbindelsen mellom deg og din baby kan treffe med en gang eller ta litt tid til å utvikle seg. Ting som øyekontakt og hudkontakt kan virkelig oppmuntre tilkoblingen.

Baby massasje

Taler om liming, dette er bra for det - massasje bidrar til produksjon av næringshormonet oksytocin.

beroligende

Selv om hun ikke produserer faktiske tårer ennå (sann historie, finn ut hvorfor her), er det fortsatt gode måter å avkode - og berolige - babyens rop. Også få clued opp på kolikk (konstant gråt) og hvordan å takle.

Bruk en slynge eller bærer

Ikke en nødvendighet, men en god måte å a) holde ditt nyfødte nært og b) la hendene fri hvis du har ting å gjøre. Enten det er en slynge eller en transportør du går for, lær hvordan du bruker den trygt. Og bli inspirert av M & B Awards-listen.

Winding

Hvis babyen din får luft inn i magen, føler hun seg ubehagelig og ute av stand til å bosette seg. Gi henne øyeblikkelig lettelse ved å få den svingete teknikken riktig.

bading

OK, som vi sa, trenger hun ikke daglige bad akkurat nå, men du får stadig grep med det grunnleggende når hun har en - fra vanntemperatur til å støtte henne der inne.

Holding

Ja, det høres lett nok ut, men det er et par ting å huske på når du plukker opp den lille. Knapper, noen?

dressing

Fra hva å kjøpe til hvordan du gjør den faktiske dressingen, sett alle de søte, nyfødte antrekkene til god bruk med noen praktiske, holde-rolige triks.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar