De 11 beste ørkenen støvler

Ifølge Clarks, som debuterte ørkenstart på Chicago Shoe Fair i 1949, oppdaget en av Clark-familien designet mens de ble stasjonert i Burma - ikke kjent for sine ørkener - under andre verdenskrig. Brukes av offiserer, viste det seg at de sandfargede ørkenstøvlene hadde blitt bestilt i Kairo av sydafrikanere, der eget fottøy hadde slått dem ned på sanden, mens suede øvre / crepe sålkombinasjon ga grepet og lysstyrken som kreves for vellykkede dunework.

Nå er de en garderobestift for menn som ønsker å slå den vanskelige å navigere smart casual dress code rett på hodet. Når du er redd for at du slår opp de skinnende lærskoene dine, vil det være et skritt for langt, men dine slitne squashskoene ville du raskt vise døren. Et par av disse vil rope til alle rundt deg: "Jeg gjør en innsats, men gjør det enkelt. "Pent gjort.

Selv om Clarks kan være det første merket for å bringe ørkenstart ned til gatenivå, er de på ingen måte den eneste etiketten for å se på om du er i markedet for et nytt par. Alle fra high street destinasjoner som Burton og Fat Face, til Liam Gallaghers Pretty Green og skate lifestylers Clae, kan friste deg med sine fine varer.

Vi har plukket ut de 11 beste ørken støvlene pengene kan kjøpe akkurat nå, så sjekk dem ut nedenfor og gjør deg klar til å gi føttene en velfortjent makeover.

Burton Beige

£ 38, kjøp på burton.co.uk

Jones Bootmakers Fulton

£ 119, kjøp på jonesbootmaker.com

Dune Calabassas

£ 70, kjøp på dunelondon.com

Ganske Grønn Khaki

£ 90, kjøp på prettygreen.com

Hush valper Roland Jester

£ 90, kjøp på hushpuppies.com

Base Charlton Suede

£ 69.99, kjøp på baselondon.com

Clae Strayhorn SP

€ 139, kjøp på clae.com

Jack Jones Suede Marshmallow

£ 55, kjøp på jackjones.com

Fat Face Dalby

£ 58, kjøp på fatface.com

Vanlige prosjekter Suede

£ 385, kjøp på mrporter.com

Clarks Originals Mørk Grå

£ 94, kjøp på theidleman.com

ANBEFALT: The Best Men's Weekend Travel Bags

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar