De 10 største actionhelter og deres treningsøkter

Det var en tid, vei før hi-def og widescreen, når du var i form for en filmrolle, var en sjeldenhet - noe du gjorde for en boksebiopisk, kanskje, eller som et biprodukt av en tidligere karriere som snekker (Harrison Ford) eller bare-knuckle boxer (Robert Mitchum). De dagene er forbi. I post-Tyler Durden, etter 300-tallet, er en seks-pakke så mye en del av skuespillernes arsenal som en stuntdobbel, og knapt et år går uten en øyenbrynende transformasjon fra en tidligere lardy bly. Men hvem er den virkelige konge av de store skjermbildene? Vi spurte et team av eksperter å bestemme, så avdekket ernæringsmessige hemmeligheter, bevegelser og treningsøkter som bygget deres fysikk. Og ... handling!

Ekspertene

For å gjøre vårt valg, konsulterte vi en rekke kroppsforvandlingsspesialister, trenere, trenere og filmspillere. Vårt panel ble bedt om å vurdere både form og funksjon, slik at stuntwork, atletisk legitimasjon og estetikk alle teller. Uenig med dem - vi tør deg.

Nick Mitchell er en av verdens fremste kroppstransformasjonstrener, en bestselgende forfatter og eier av syv UP Fitness-treningsstudenter over hele verden.

Richard Tidmarsh er eier og leder trener av Reach Fitness London, hvor han trener UFC-krigere, rugbystjerner og fotballspillere med lung-sapping metabolisk kondisjonering og styrkekretser.

Andy McKenzie er en kroppsvektsøvende spesialist og tidligere hær PT kjent som 'Iron Mac' som har jobbet med den som polar eventyrer Ben Saunders.

Andy McTaggart er helse- og treningsleder i Fitness Firsts flaggskips treningsstudio i London sentrum, en CrossFit-konkurrent og kondisjonsspesialist.

Richard Jordan er assosiert redaktør av Total Film magazine, en sporadisk gym-goer og en entusiastisk forbruker av alle ting Marvel Universe-relatert.

10. Tom Hardy

Hardy har hatt imponerende feller siden hans tur som en underernærmet, hjemløs alkoholist i tv-film Stuart: Et liv bakover - så det ser ut til at de er genetiske - men alt annet om hans masse kommer fra hardt arbeid. Hardy og hans langvarige trener / livvakt Patrick 'P-Nut' Monroe bruker 'muskelsignalering' for å pakke på masse i kort rekkefølge. "Gjør ti raske press-ups og deretter en langsom, eller bytt håndstillinger," sier P-Nut. «Ikke la kroppen din bli vant til det du spør om.»

Flere Tom Hardy trenings tips

9. Hugh Jackman

Se på Wolverine i den første X-Men-filmen, så den siste, sier Jordan. 'Han regner seg ikke bare, - han blir større.' Det er sant: Jackman blir større og bedre hvert år - og han gjør det via store sammensatte heiser og godt gammeldags hardt arbeid. Aussie-skuespilleren kan skryte av en 180kg dødløftning - få deg til uforgjengelige mutantnivåer ved å varme opp med en-leggs rumænske dødløfter for å bytte ut glutenene dine.

Hugh Jackmans offisielle The Wolverine-treningen

8. Bruce Lee

I tillegg til å oppfatte MMA - sjekk ut hans kamp med Sammo Hung i Enter The Dragon og mesteparten av hans posthumme bok The Tao Of Jeet Kune Do - Lee tok fysisk kondisjonering for kampsport mer alvorlig enn noen av hans samtidige ... og har fortsatt en av de mest legendariske kroppene i filmhistorie. "Han er stjernen til den største kampscenen noensinne - med Chuck Norris i Colosseum i Dragon of Way - og en mann som visste kraften til å vise en attraktiv kroppsbygning," sier Mitchell. 'Du kan se hvordan han tydeligvis økte sin innsats for å komme i bedre form etter hvert som hans filmkarriere utviklet seg.'

Abs av raseri

Lee gjorde alt fra å eksperimentere med elektrisk muskelstimulering for å drikke andens blod for å bygge sin ultra sterke abs. Du kan prøve det - eller bruk denne mini-kretsen for å bygge Lee-lignende kjernestyrke og -definisjon. Gjør tre runder.

God morgen

Reps 8

Dette er farten som gjorde for Lee's back - ikke som foreslått i Dragon: The Bruce Lee Story, en hevnkampkonkurranse. Lee løftet tungt, men du bør gå lys og fokusere på perfekt form. Hold en hevel på ryggen og med knærne litt bøyd, lene seg frem til du føler en strekk i hamstringene. Pause, og rett deretter opp. Nøye.

Dragon Flag

Reps 3

Hold deg på en benk, ta hele kroppen inn i luften i en rett linje, og senk ned så sakte som mulig.

7. Chris Hemsworth

Når den andre halvdelen din sverger på Hemsworths asgardiske kroppsbygning i noen Marvel-filmens reguleringsskjorte, er det fristende å peke på storens guddommelige genetikk. Fristende, men feil. "Du må bare se på Hemsworth i hans surf-bum dager for å se at han ikke er naturlig muskuløs," sier McTaggart. «Da han landet Thor, satte han på rundt 10 kg lean masse ved å følge en streng diett og kroppsbygging.» Med andre ord er han dødelig - han jobber bare hardere enn deg.

Chris Hemsworths Avengers: Age of Ultron tilbake trening

6. Chris Evans

Du gjør noe riktig når de må falle kroppen din for "før" skudd, og Evans fremkomst fra sin super-soldatskokkon i Captain America er en filmstaler.For oppfølgeren kombinerte han størrelse og smidighet med kombinasjoner som squat-to-box hoppet: Gjør fem reps av back squats med en vekt som du bare kan administrere, og deretter gå rett inn i et sett med fem boks hopp. Rest et minutt, og gjenta tre ganger, soldat.

Chris Evans 'Captain America ben treningsøkt og diett plan

5. Terry Crews

Ikke mange menn kan gjøre å synge en Vanessa Carlton-hit i et karrieredefinerende øyeblikk, men Crews 'ytelse av tusen miles i ellers fryktelige hvite kyllinger markerer det nøyaktige øyeblikket han gikk fra muskuløs ex-NFL tung til pålitelig tegneseriefilm . Han har siden parlayed hans fysikk og komedie koteletter til berømmelse som tøff-men-søt politisk sergent Terry Jeffords på TV's Brooklyn Nine-Nine og Hale Caesar i Expendables-filmene.

Terry Crews 'topp 5 treningsbransjer

Slip løs Cobra

For å bygge skjorte-pakke muskler, bruker Crews et svimlende utvalg av å trekke trekk i sin 'Cobra back' treningsøkt. Prøv tre runder av denne giftige paringen for størrelse.

Wide-grip pull-up

Med hendene litt bredere enn skulderbredden, trekk haken over baren. Pause, deretter lavere. Gå til feil og hvile i 60 sekunder - ingen juks.

Lukkehåndtak

Deretter, med hendene litt smalere enn skulderbredde, trekk haken over baren, pause og senk deretter. Og ja, gå til feil igjen.

4. Jason Statham

"De fleste vet ikke at Statham bruker å være en verdensklasse idrettsutøver - han konkurrerte i dykking ved 1990 Commonwealth Games," sier McTaggart. "Hans rolle som Frank Martin i Transporter-trilogien viser hvordan atletisk og dårligass han er, og at han har en største drøm om å ha." Inkludert Rosie Huntington-Whiteley, tilsynelatende. Få sin funksjonelle styrke med en Statham-favoritt oppvarming: tre pull-ups, fem press-ups og seven squats, for så mange runder som mulig om fem minutter.

Få en kropp som Jason Statham

3. Arnie

'Arnold Schwarzenegger endret livet mitt da jeg dro for å se Conan The Destroyer på kinoen, sier Mitchell. "Uten inspirasjon tror jeg stort sett at alle opplevelsene i livet mitt ville vært annerledes, takket være treningen i treningsstudioet og resultatene på mitt utseende, livsstil og hvordan folk reagerer på meg. Arnold satte et referansepunkt for filmfysioter som aldri vil bli matchet, og en dommer som ikke har ham som sitt nummer ett valg savner alt om fysisk kultur de siste 40 årene. 'Sterke ord.

Bygg T-800 Triceps

Guvernøren er kanskje ikke i sin fysiske hovedrolle, men - med Terminator Genisys kommer opp - slår han fortsatt hardt. Hans råd? 'Dumbbells er bedre enn lykter for delts og tris. Først, Arnold pressen. Start med en vekt du kan gjøre seks ganger. Etter seks, velg neste vekt ned. Arbeid ned rekken og gjør minst fem sett. Ingen hvile, for å plukke opp lettere vekt burde være lett. Når du er ferdig med det, reiser du lateral på samme måte. Da jeg gjorde dette, kunne jeg ikke bevege armene mine etter, men det virker.

2. The Rock

Alle som blir større etter at de forlater pro-bryting bak vet noe om bulking, og Dwayne Johnson viser ingen tegn på å stoppe. Hans daglige kosthold? Biff, fire hvite og grøt til frokost, kjøtt, ris (eller bakt poteter) og kylling til måltider to til fem, og en show-stoppende ti-egg-omelett om kvelden. Pai: valgfritt.

12-ukers Dwayne 'The Rock' Johnson treningsplan

1. Henry Cavill

Overrasket? Ikke vær. Andre kan ha kanten på bulk eller physicality, men det er den nye Superman kombinasjonen av begge som bagged ham topplasseringen. Det assisterte også sin ytelse - som er en slags poeng, tross alt. "Ved å gjøre fysisk vanskelige ting, endrede Henry sin holdning og sin leveevne, ved å forandre sin egen viljes kropp," sier Mark Twight, som trente Cavill for delen. Han så stor ut. Han gikk stort. Hans holdning endret sin fysiske evne. "Neste opp: Batman ser liten ut i 2016, foran DCs imøtekommende blits av superheltefilmer. Hvis noen kan ...

Henry Cavills Superman treningsplan

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar