De 10 beste GoPro-eventyrvideoene på YouTube

Innholdsfortegnelse:

De 10 beste GoPro-eventyrvideoene på YouTube - UNDERHOLDNING 2023
De 10 beste GoPro-eventyrvideoene på YouTube - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Det er nesten umulig å hike opp i et fjell, plaske rundt i surfen eller snuble rundt en sommerfestival i disse dager uten å se små svarte bokser festet til panne med andre skiløpere, surfere eller fest-sultne musikkelskere. Slik er den astronomiske oppveksten av GoPro-kameraet, oppfunnet for over tiår siden av Nick Woodman ved hjelp av en ødelagt surfebrett, elastikk og et engangskamera for å registrere ham vinketur i Australia. Nå er det et milliard dollarprodukt og til og med Hollywood-filmer, som Hardcore Henry (i kinoer fra 8. april) blir skutt helt på disse miniatyrene, hvor som helst, hvor som helst.

Her er ti av de beste GoPro eventyrredigeringene som burde inspirere deg til å komme utendørs og gjøre noe fantastisk i helgen.

ANBEFALT: Best Action Cameras

1. Kelly McGarrys backflip over en 22m bred canyon

Hvis du kan se dette uten å gjøre en mini luftstans når mengden går vilt ved landing, må du være litt død inne. Den mest ødelagte tingen om Kellys utrolige løp i 2013s Red Bull Rampage? Det tjente bare ham andreplass. Vinneren må ha tatt en gyllenørn i tennene midt i flyet for å gå en gniger enn dette. Utrolig.

2. Candide Thovex er gal ski løype

Vi spyttet praktisk talt vår morgen Americano på tvers av tastaturene våre da vi så på denne helt stekende ski-redigeringen i januar. Jo, det er ikke helt ekte, men toppkarakterer går til X Games-vinnende Candide for kreativitet. Vi forventer ikke å se deg ha en tur på et esel i din neste snøferie, men dette bør gi deg litt inspirasjon for å være litt mer dristig i fremtiden.

3. Jeb Corliss flytur ned et fjell

Ja, "sliping av sprekk" kan høres ut som en NSFW slags video, men "sprekk" i dette tilfellet er den steinete og dødelige banen som Wingsuited Jed innrømmer at han får "ekstremt nær" i denne redigeringen. Det er stabler av vingerdekk vids akkurat som denne der ute, men Jed gjør vår kutte for å være en av de første til å gi en GoPro før han slår seg ut av en klippe.

4. Alex Gray er 20.000 dollar fijiansk fat

Ikke overraskende, gitt GoPros opprinnelige formål, er det flere POV surfing videoer på YouTube enn vi bryr oss om å telle. Ikke alle av dem har tjent skytteren en kul $ 20k, skjønt. Det var prisen gitt til bølge rytter Alex for å fange dette helt fantastiske fatet på Fiji. Den reaksjonen på slutten? Ja, vi vil ha en del av den følelsen, takk.

5. Walters kjører til stranden

Ganske mye oppsummerer akkurat hvordan vi har følt hele vinteren, dette.

ANBEFALT: De 30 største utfordringene for menn

6. Worthless Films 'for-the-hell-of-it sykkelsjøspring

"Bare en annen dag på sjøen med guttene" leses bildeteksten til denne redigeringen, som allerede har fått oss til å grave rundt for en gammel terrengsykkel og et par lagslag og plotte hvilken innsjø vi burde ri inn i ansiktet først når været blir bra. Ser du ved vannet, ja?

7. Jay Alvarrez misunnelsesinducerende californiske tur

OK, la oss bare forlate hvem-helvete-gjør-han-tror-han-er? holdning til døren og aksepterer at hvis vi alle kunne leve som denne fyren, ville vi blodig godt. I det som bare kan beskrives som en endeløs sommer, er det lykkelige gamle Jay, med sin veldig vakre søster Alexis Ren, som kan beskrives som en stor annonse for å avslutte jobben. Hvis vår sommerferie blir like nær å se ut som denne videoen, vil vi være veldig glade.

8. Rush Sturges og Ben Marr's grøft kajakkpadling

"Det er super chill," forutsi disse to adrenalinsøkende nøttballene, like før de begynner å skrike som forstente gamle kvinner som de bomber den ned i 800-meter nedstigningen i British Columbia på 45mph. Super chill det er ikke, gutter. Men det er absolutt gøy.

9. Rudi og MJs sykkeltur rundt Philadelphia

Å bevise at det er eventyr som venter på deg rett utenfor døren din, Rudi og hans kjæledyrskatt MJ tur Philly-gatene på to hjul (eller i MJs tilfelle på to skuldre). Kom deg, du skulle ønske Du kan få katten til å gjøre det.

10. Sam Cossman er vulkan dykk

Se den rasende gruven av smeltet magma? Det er verdens mest utilgjengelige vulkan, Marum Crater i Sør-Stillehavet. Ifølge Sam, en eventyrer og filmskapere, har flere mennesker satt foten på månen enn inne i den. Takket være dette lunatiske mannskapet og deres GoPro, kan du oppleve hvordan det er som det, uten å slynge dine øyenskaller av.

Populært emne