Teksting Girls: 15 Regler for teksting en jente du kan bare ikke ignorere

Innholdsfortegnelse:

Teksting Girls: 15 Regler for teksting en jente du kan bare ikke ignorere
Teksting Girls: 15 Regler for teksting en jente du kan bare ikke ignorere
Anonim

Forvirret om teksting jenter og vet ikke hvordan å holde dem interessert i samtalen? Her er alle regler for teksting av en jente du trenger å vite.

For gutta som lever i en tid med direktemeldinger, kan teksting fortsatt betraktes som det primære middel til å starte en samtale med en jente, spesielt hvis hun er noen hvis nummer du nettopp har. For å holde tingene i gang, er det viktig å forstå reglene for teksting av en jente.

Teksting gir alle bekvemmeligheter uten den plagefulle fidgeting og stamming som kan skje i en telefonsamtale eller en ansikt til ansikt samtale. Men bekvemmeligheten og følelsen av anonymitet fører også til visse ubehagelige oppføringer bak tastaturet.

Teksting jenter rett - Reglene for teksting en jente

Vi antar at når en fyr tekster en jente, vil han at hun skal holde teksting tilbake. Fordi hvem vet? Fortsatt teksting kan føre til telefonsamtaler, deretter datoer, og til og med muligens et forhold. Det du ikke vil, er at teksting slutter for tidlig på grunn av en dum feil. Det er derfor du trenger å huske på do og ikke når du smser en jente.

Gjøre:

# 1 Introduser deg selv når du smser første gang. Bare for godt, siden ikke alle jentene er opptatt av å huske hvert navn de møter på steder. Dette gir deg også muligheten til å komme opp med kreative måter å få henne til å huske og fortsette å snakke med deg. [Les: Hvordan tekst en jente for første gang]

# 2 Hold det kort, enkelt og greit for de første få teksten. På samme måte som du ikke blir for vennlig og kjent med noen du nettopp har møtt, må du holde de første meldingene rene og enkle ved å ikke legge for mye informasjon hun kanskje ikke er interessert i. Si hva du må si med litt blomstre og hold den kjente tonen til senere. [Les: 25 flørtende spørsmål å spørre en jente du liker]

# 3 Hold tekstmeldingene dine lyse og uformelle i begynnelsen. Ikke tekst henne for første gang å spørre om hva hun føler om den nåværende politiske situasjonen. Start med emner lett fordøyelig og besvart. Hvis du sender en åpningsmelding som er for sterk, kan hun bli rart ut. Ved å starte tekstforbindelsen med uformelle, innledende emner, holder meldingene flytende.

# 4 Kontroller grammatikken din og bruk riktige setninger. Texting shorthand * aka textspeak * var akseptert på slutten av 90-tallet da mobiltelefoner hadde en begrenset tegngrense, men med kraftigere telefoner i dag, som fortsatt holder seg til uforståelige komprimerte ord, fører til forvirring, eller du ser ut som om du mislyktes i engelsk klasse tilbake i høy skole.

Så vær et skikkelig menneske og bruk riktige ord når du smsrer henne. Det gjør at du ser smart ut og du formidler dine tanker tydelig.

# 5 Vær respektfull til alle tider. Som nevnt, føler noen gutter at de kan komme unna med respektløse tekstmeldinger fordi de ikke kommuniserer ansikt til ansikt. Å være respektløse fører ikke bare til en plagsom konfrontasjon, men reduserer også muligheten for fortsatt kommunikasjon.

I tillegg må du huske at tekstmeldinger kan lagres og brukes som bevis for trakassering i en domstol. [Les: 15 måter å enkelt spille med damene]

# 6 Vær trygg og grei med hva du vil si. Hvis du vil spørre henne, spør henne ut, og hvis du vil komplimentere henne for noe, så fortsett. Jenter elsker en fyr som snakker deres sinn. Noen som forteller dem hva de føler.

# 7 Svar når samtalen krever. Fordi å svare på en tekstmelding er i utgangspunktet gode manerer. Og hvis du pleier å svare for sent, ser det ut til henne at du ikke er interessert i henne. Så vær oppmerksom på innboksen din.

# 8 Flørt med henne. Begynn med søt og ikke seksuell. Når du går inn i hennes domenen av tillit og tillit, test vannet ved å sende snappy og lekende flørte tekster for å holde henne på tærne og hekta med å sms deg.

Ikke:

# 9 Drikke og tekst. Teksting jenter mens påvirket av alkohol er aldri en god ide. Vi er ganske sikre på at avhengig av nivået av din beruselse, vil du ende opp med å ydmyke deg selv ved å si noe dumt og åpenbart seksuelt. Det vil si at hvis dine motoriske ferdigheter fortsatt lar deg skrive. [Les: Hvordan unngå det plagefulle dramaet med full teksting]

# 10 Tekst henne for mye. Ikke skriv henne som du er en NBA courtside kommentator med små oppdateringer. Teksting for mye gjør at du ser (1) desperat etter oppmerksomhet, (2) du prøver for hardt, og (3) som et kryp. Fordi det mottas for mottak av for mange tekstmeldinger, føles det irriterende og overveldende å svare på en masse tekstmeldinger. Send så mye som mulig, så mye tekst som du får fra henne. [Les: Hvor ofte skal du skrive en jente? Den komplette veiledningen]

# 11 Bli sint når hun ikke svarer umiddelbart. Spør henne om hun er i orden først. Hun kan gå gjennom noe. Å bli sint på henne for ikke å svare, spesielt hvis du ikke er i et forhold, er rett og slett opprørende. Det vil ikke ende bra for tekstforbindelsen.

# 12 Flom henne med uttrykksikoner. Ikke bruk uttrykksikoner som tegnsettingstegn. For mange uttrykksikoner gjør tekstmeldingene dine vanskelig å lese. Ofte gjør de til og med meldingen din mister sammenheng. Tenk på uttrykksikoner som en slags blomstre til tekstmeldinger. Bruk av for mange gjør det miste sin appell.[Les: Teksting etikette, 20 ukjente regler for kunnskapsrik flørting]

# 13 Start teksting henne på urimelige tider. Som når hun er på jobb, skole eller sover. Korte, one-shot meldinger er fine, men starter en uttalt samtale når hun er opptatt, bare skuffer deg og irriterer henne samtidig.

# 14 Overvelde henne i en tekstsamtale. Selv om det er tekst, er det fortsatt en samtale. Og samtaler krever at begge deltakerne tar enten rollen som høyttaler og lytter.

Hvis du snakker om et bestemt emne, hold deg på det emnet til det ikke er noe å si om det lenger. Ikke legg inn nye emner midt i svaret hennes. Det er besluttet å snakke over henne i en faktisk samtale. [Les: Tekster du for mye? 11 tegn hun tror du er en klumpete tekst]

# 15 Bruk upassende språk. Spesielt ord som angriper hennes femininitet. Hvis du er en av de typene som ble bedratt om at alle jentene faller for dårlige gutter på en eller annen måte, kanskje glemme teksting i det hele tatt.

[Les: 15 tekstsamtaler starter for sjenert og sosialt vanskelig]

Men selv om teksting gir sikkerhet og komfort for å ikke møte den andre personen på slutten av linjen, styres den fortsatt av reglene for en faktisk samtale. For å oppsummere, følg disse reglene for teksting en jente og oppfør deg på en måte å holde meldingene flyter.

Populært emne