15 Tekstsamtalestartere for det skumle og sosialt ubehagelige

Teksting er vanskelig hvis du er sjenert eller ikke sosialt grasiøs. Her er noen gode tekstsamtalestartere for de som passer til disse beskrivelsene.

Å starte en samtale i dag kan være veldig vanskelig. Hva snakker du om? Hvordan fortsetter du faktisk samtalen? Du kan ikke bare starte med en "hei" hvis du vil at den skal gå hvor som helst. Derfor vil det være nyttig å snakke med noen med en liste over tekstsamtalestartere.

Og hvis du er sjenert eller sosialt vanskelig, vil du ha stor nytte av å ha noe klart å gå. Du kan unngå å sitte der og tenke og ta for alltid å komme opp med noe, og hvis det er merkelig eller vanskelig på noen måte, er det enda mer skadelig.

Hvorfor teksting kan være så vanskelig for folk

Noen som kan snakke godt i person, kan ha problemer med å skrive. Du tror de kunne bare overføre sin snakkesomme persona til telefonen, men for dem er mye av deres evne til å snakke med noen lett fra den andre personens energi og holdning.

Og det betyr at de har det vanskelig når teksting fordi de ikke får tilbakemelding. På den annen side kan noen mennesker som er sjenert, kanskje ikke vite hva de skal snakke om, og de sosialt vanskeligste folkene kan gjøre seg narr av seg selv ved å være litt for ... rart. [Les: 20 uskrevne regler for teksting eniquette]

Tekstsamtalestartere som vil hjelpe omtrent alle

Heldigvis er det nok av tekstsamtalestarter du kan velge mellom. Noen av disse er faktiske setninger du kan kopiere ord for ord, mens andre er rett og slett retningslinjer du kan bruke til å bli kreative på egen hånd. Bunnlinjen: Disse vil hjelpe deg med å få den samtalen å rulle.

# 1 Send en meme som du tror de ville finne morsomme. Memes er det aller beste for å få en samtale startet. Det trenger egentlig bare å sende et enkelt bilde for å begynne å snakke. Du kan til og med sende dem memes som minne deg om dem. Poenget er å starte samtalen uten å si noe selv. La dem svare og gå derfra. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 2 Snakk om deres hobbyer. Folk elsker å snakke om ting de liker. Og hvis du kjenner deres hobbyer, så vet du hva de liker. Det tar ikke mye å få noen å snakke om ting de gjør på fritiden. Spør dem om det og hva de liker mest. De vil trolig bære samtalen derfra.

# 3 Diskuter noe større som skjer rundt deg. Dette kan være alt fra store verdensnyheter til noe mer spesifikt for hvor du bor. Hvis du finner felles grunnlag, vil du kunne få samtalen til å gå lett. Alle har en mening om hva som skjer. Få dem til å snakke om deres.

# 4 Følg opp med noe de fortalte deg om. Hvis de fortalte deg at de skulle gå til en konsert lørdag, skriv dem på søndag og spør om det. Ikke bare viser dette at du har vært oppmerksom, men det er en av tekstsamtalestarterne som gjør at de virkelig kan gjøre mesteparten av arbeidet.

# 5 Fortell en vits. Alle elsker vitser. Du kan til og med fortelle cheesy hvis du vil. Det trenger ikke å være noe stort. Bare sett opp noen morsomme vitser på nettet og send en vei. Du kan le om hvor fryktelig det er og samtalen vil bære derfra. [Les: 12 typer humor og hvordan det påvirker relasjoner]

# 6 "Jeg så bare den morsomste videoen jeg tror du vil elske!" Dette er flott hvis du har sett på noen YouTube-videoer og vil dele noe med dem. Det starter en samtale og gir deg også noe spesielt å snakke om.

# 7 "Hei! Hva er bandet du snakket om i forrige uke? " Å åpne med dette er en perfekt måte å starte en samtale fordi det er så mange steder å gå derfra. Du kan også endre dette for å bedre passe til noe du vet de snakket om. Klart, ikke alle har fortalt deg om et band i forrige uke. [Les: 12 vanlige smsevaner av jente som skyver gutta bort]

# 8 "Har du noen gang vært fallskjermhopping?" Dette kan virke som et ut av det blå spørsmålet, men det er flott fordi de ikke kjenner sammenhengen til det. Kanskje du tenker på å gjøre det. Kanskje du bare så at noen andre gjorde det. Du kan snakke om hvordan det gikk hvis de gjorde det, og hvis de vil, hvis de aldri har vært.

# 9 "Jeg kan ikke tro på hva som foregår akkurat nå." Dette kan være i forhold til verdensnyheter eller en selv hva som skjer der du bor. Det er en ganske enkel setning, men det åpner døren for en lengre, dypere diskusjon.

# 10 "Lol! Dette er helt noe jeg kan se deg gjøre. " Send denne teksten sammen med en meme eller video av noen som gjør noe morsomt. Bare vær sikker på at det er noe som den andre personen ville faktisk gjør. Ellers er det litt meningsløst. Å få dem til å le og knytte noe til dem, vil definitivt få svar og starte en morsom samtale. [Les: 1 måter å få en fyr til å le uten å dumpe seg]

Tips for å gjøre samtalen sist

Det er ikke alltid akkurat nok til å få samtalen til å gå. Du må også vite hvordan du holder det rullende. Her er noen måter du kan opprettholde en god samtale etter at du har startet den.

# 1 Still spørsmål. Spørsmål er en fin måte å holde en samtale i gang etter at den er startet. Egentlig alt du trenger å gjøre er å be noen om å utdype eller stille oppfølgingsspørsmål. Trikset her er ikke å spørre for mange. Hvis du bare spør og spør og spør om noe, vil de føle at de blir intervjuet, noe som vil få dem til å slutte å snakke med deg. [Les: 40 spørsmål for å spørre deg om at du er flink til å flørt med dem]

# 2 Ikke prøv å kontrollere det for mye. La samtalen gå der den går. Hvis du begynte å snakke om band og noe kom på tatoveringen, la det være. Ikke prøv å kontrollere samtalen for mye fordi det vil føle seg ubehagelig og ubehagelig for den andre personen.

# 3 Finn ut hva de liker å snakke om og utvide på det. Du kan lett fortelle når noen liker å snakke om noe fordi deres svar vil bli lengre og vil virke lykkeligere. Utvide på disse tingene. Still spørsmål om dette emnet for å holde samtalen rullende i en god retning. [Les: Hvor lenge blir det å bli kjent med noen som virkelig tar?]

# 4 Vær deg selv. Ikke prøv for hardt for å være en bestemt måte. Bare vær deg selv. Hvis du prøver for hardt, vil det komme over i teksten. Snakk akkurat som du ville med en nær venn, og du vil bare ha det bra.

# 5 La dem starte samtalen noen ganger også. Ikke alltid være den drivende kraften i samtalen. La dem slå deg opp først noen ganger. La dem ta ledelsen når det gjelder hvilket emne å snakke om. Dette gir en god balanse som virker naturlig og morsom.

[Les: 25 gode samtale forretter for når du tegner en tom]

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å få en god samtale når du er sjenert eller bare ikke så god til å snakke med folk. Å ha litt tekst samtale forretter klar til å gå, vil definitivt hjelpe deg med å bli kjent med folk.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar