Tesco Graviditet smelte multivitaminer med Ginger Extract Review

Hva de sier: "Ginger og sitronongrass smaken multivitamin og mineral tabletter med folsyre og ingefær ekstrakt. Disse tabletter smelter i munnen, noe som gjør dem mye enklere å ta enn en tradisjonell tablett."

Testet av mamma Lisa David for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til andre ammende mødre. Jeg er en troende på å ta små mengder vitaminer i tider når kroppen din trenger det. Som sådan tok jeg et prenatal vitamin gjennom hele graviditeten min, men hadde ikke fortsatt denne øvelsen etter partum. Som ammende mor følte jeg at dette kunne være nyttig. Disse vitaminene er veldig enkle å ta, bare smelter på tungen, så ikke en motgang å ta hver dag.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse multivitaminer er designet for mødre, under og etter graviditet, så det er mye godhet som finnes i dem for å hjelpe kroppen etter partum (i mitt tilfelle). Som en ny mamma som ammer, føler jeg at de suppliment mitt kosthold for å hjelpe helse hvor jeg muligens savner ut av kostholdet mitt på grunn av å ha en travel livsstil nå hvor du ikke alltid setter dine egne ernæringsmessige behov først, de er veldig enkle å ta.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ikke noe spesielt at jeg vil bytte om dette produktet. De gir god valuta for pengene, er veldig enkle og praktiske å ta og tilby et kvalitetsprodukt for å støtte graviditet, både under og etter at babyen er født. Jeg føler at jeg gjør noe positivt for både min baby og meg selv når jeg tar disse vitaminene.

Testet av mamma Amber Styles for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale disse til en venn som de er et billigere alternativ til dyrere merker som vi alle synes å slå automatisk også. Det ser ut til å være ingen forskjell, men prisen i vitaminene. Jeg har allerede anbefalt dem til en venn som forventer.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Mens jeg har brukt disse, har jeg lagt merke til at de hjelper med morgenkvaliteten min og generell kvalme, de synes å være litt mindre enn andre vitaminer så enklere å ta, og ikke forlate en merkelig ettersmak.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det viktigste som gjør at dette produktet skiller seg ut, er prisen. De fleste graviditet vitaminer synes å være veldig overpriced, men det er følt som viktig å kjøpe når gravid. Det er veldig flott å se egen merkevare vitaminer til en mye rimeligere pris.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg skulle være ekstremt viktig, måtte jeg kommentere emballasjen. Det virker ekstremt kjedelig og kjedelig. Jeg ville absolutt ikke merke vitaminer og mineraler en gang plassert på en butikkhylle. Annet enn det vil jeg selv kjøpe dette produktet, og jeg er veldig glad jeg har fått muligheten til å se gjennom det som jeg ikke ville ha lagt merke til i en butikk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar