Ti episke eventyrferier i Chile

Chile er hjemmet for eventyrturisme i Sør-Amerika. Ikke våre ord, men ordene fra World Travel Awards 2017, som gav den eksakte prisen på landet. Gitt at Sør-Amerika er et ganske eventyrlig sted allround, regner vi med at det er ganske gjennomført.

Det er en prestasjon som er grunnlagt på det enorme antallet klimat og landskap du kan finne i Chile. Det er fjell, regnskoger og den tørreste ørkenen i verden, og det er bare fastlandet - det er enda mer eventyr på Chiles Stillehavsøyer.

Pikret din interesse? Her er ti av de beste aktivitetene du kan gjøre i Chile. Vi regner med at du kan planlegge en sprekkende 2018 pause rundt noen av disse.

Surfing El Gringo Wave

Ikke en for nybegynnere, den kraftige El Gringo-bølgen - også kjent som den chilenske rørledningen - har store svulmer og grunne rev. Den beste beliggenheten for surfing El Gringo ligger i Chiles nordligste by, Arica.

Sandboarding i San Pedro de Atacama

Hvis du foretrekker å være tørr mens du surfer, så kan sandboarding i San Pedro de Atacama være mer oppe enn El Gringo. De 120 meter høye sanddynene gir massevis av spenning (vi er sikker på at du kan gi de dramatiske utslippene) og på 2,400m over havet, får du en fantastisk utsikt, inkludert månens landskap i den nærliggende dalen av månen.

Parasailing Over The Dragon Hill I Iquique

Dragon Hill er en stor, 4 km lang sanddyn i kystbyen Iquique. Det er ingen bedre måte å se det enn ved å parasailere over det og byen som lander på kysten.

Terrengsykling I Pan De Azucar National Park

Chile har en nesten ubegrenset tilførsel av gode steder for terrengsykling, men dette store kystnære naturreservatet i nordlandet har noen av de aller beste stiene. Det er spesielt sant hvis du er en dyrelivsvindu, med Humboltpingviner, guanacos (litt som en llama) og vicunas (også litt som en llama for å være ærlig) å få øye på.

Dykking av påskeøya

Påskeøya er 3700 km utenfor kysten av Chile og utvilsomt en av de kuleste stedene i verden, med de store Moai-monolitiske menneskelige statuer - funnet over hele øya grunn nok til å besøke. Du kan se en av de statuer under vann, sammen med over hundre arter av fisk, på dykking. Og du vil se dem - mangelen på forurensning i vannet rundt øya betyr at synligheten kan overstige 35 meter.

Snowcat Skiing i El Arpa

Disse guidede skiturene bruker en snowcat - den maskinen som grooms pistes for ski - til hodet for backcountry, noe som betyr at du vil være nesten garantert frisk snø. På toppen av dalen i denne turen får du en fantastisk utsikt over Aconcagua, som på 6.961m er det høyeste fjellet utenfor Asia. skiarpa.com

Ridning i Cajón Del Maipo

Cajon del Maipo er en kløft i sentrum av Chile, nær hovedstaden Santiago, som tilbyr fantastisk tur, klatring, rafting og sykling. Eller du kan komme over alt (så mye som 25m over alt) med en kabeltur, for den beste utsikten over skogen.

White-water Rafting På Futaleufu River

Futaleufu elv i sørsiden av landet gir innstillingen for en av de mest naturskjønne raftingsturer du finner overalt på jorden, med det turkise vannet som løper under snødekte fjell og isbreer.

Ski ned en vulkan i Pucón

Hva gjorde du på din siste ferie? Vandre rundt en gammel by? Ligge på en strand? Sitte i en all-inclusive bar og få skinn? De høres bra ut. Men ikke helt så bra som SKIING DOWN A VOLCANO. Ski Pucón feriestedet har over 20 løp, og sesongen går fra midten av juni til oktober. Å, og forresten, er vulkanen i spørsmålet Villarrica, en av de mest aktive i Chile.

Ice-Field Walking In Patagonia

Etter Antarktis og Grønland er det patagonske sørlige isfeltet den tredje største ismassen i verden. Og hvem vil gå til Antarktis eller Grønland? Isfeltet strekker seg over tre forskjellige nasjonalparker og gir innstillingen for en virkelig unik trekking opplevelse - du får nok nok til å ha på seg disse tennisracketen snøskoene.

Finn ut mer om alle disse aktivitetene på chile.travel

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar