Fristet til å jukse? 15 grunner til å være trofast er så vanskelig

Hvorfor er det så vanskelig å være trofast, og hvorfor er vi så lett fristet til å jukse? Å forstå "hvorfor" kan hjelpe deg med å håndtere "hva hvis."

Fusk er vanlig i mange relasjoner. Det er folk som jukser i hvert forhold de er i, mens det er de som langsomt finner seg å bli trukket inn i situasjonen. Men hva frister folk til å jukse i utgangspunktet?

Så du har sikkert gjort alt i din makt for å sikre at partneren din har alt de trenger: fysisk, følelsesmessig, mentalt og noen ganger til og med økonomisk. Du prøvde å være alt partneren din ønsket og mer.

Faktisk trodde du at du var både glad i forholdet ... til den teksten, den telefonsamtalen, den tunge tangen, den dvelende parfymen av en annen person på klærne, eller det synet av å se din partner kose og kysse en annen. Plutselig var alt du tenkte på forholdet ditt feil. [Leser bekjennelser: Jeg lurte på kjæresten min og føler meg så mye bedre!]

Hvorfor blir folk fristet til å jukse?

Hvorfor snyder de i utgangspunktet? Etter alt, hvorfor snyder mange mennesker fremdeles fortsatt? Hvis disse spørsmålene gnister gjennom deg, lurer du ikke mer på. Her takler vi hvorfor folk selv er fristet til å jukse i utgangspunktet.

# 1 Forpliktelsesproblemer. En av de mest åpenbare årsakene til at folk snyder er fordi de ikke er veldig seriøse om forholdet. De er ikke klare eller villige til å forplikte seg til en person ennå. De liker ikke følelsen av å være bundet opp eller slå seg ned med bare én person. Derfor vil de fortsatt glede seg over deres frihet ved å gå ut med andre mennesker - på bekostning av den andre parten som kan være mer følelsesmessig investert. [Les: 16 tegn deg eller din partner er ikke klar for et seriøst forhold]

# 2 Nysgjerrighet. Det er også noen som kan være forpliktet til sin partner, men et sted underveis fristes til å jukse ut av nysgjerrighet. De ønsket å se hvordan det var å "utforske andre horisonter" bare for å finne ut hvordan det ville føles å danse en offiser eller den tilfeldige fyren eller jenta i baren. Kanskje, det er en følelse av noe nytt og spennende som frister dem til å ta på det som faktisk er utro, men for dem er det bare en utfordring. [Les: 14 måter å håndtere en forelskelse når du allerede er i et forhold]

# 3 Behov for oppmerksomhet. Kanskje folk blir fristet til å jukse fordi de iboende vil ha den oppmerksomheten de får fra andre mennesker, som den hottie baristaen hos Starbucks som fortsetter å drikke sin ekstra spesielle med tankefulle notater på koppen, eller den hjørne-kabinekollegaen som de skal fortsette en konvensjon utenom byen med.

# 4 Forsinkelse. Det kan være ganger når partneren deres faktisk forsømmer dem. Når visse behov og ønsker ikke blir møtt i et forhold, har folk en tendens til å gå bort. De kan se til andre mennesker for å hjelpe dem å fylle tomrummet som deres egne partnere ikke kan. Men disse menneskene kan sannsynligvis bare fokusere på partnerens mangler og kan ikke se hva de må fikse i seg selv i forholdet.

# 5 skuffelse. Det vil også være tider når folk går inn i relasjoner med store, om ikke urealistiske, forventninger om foreningen og om deres partner. De kan tro at forholdet vil være glatt seiling, og kan derfor ikke håndtere noen støt i veien.

De kan også tro at deres partner er "alt det", men snart begynner de å se feilene deres partner har. Disse quirks så slå dem av og få dem til å oppsøke andre mennesker som de tror kan fylle sine forventninger til hvilke relasjoner eller partnere som skal være. [Les: Flirter med noen andre juks når du er i et forhold?]

#6 Mangel på forståelse. Å bli verdsatt og anerkjent av en annen er en av folks inneboende behov, spesielt i et romantisk forhold. Dette utdyper deres følelsesmessige forbindelse og intimitet. Men når folk ikke føler seg verdsatt og validerte, kan dette føre til at de vokser fra hverandre og mister deres bånd.

Som et resultat kan folk ha en tendens til å vandre av og legge merke til andre som viser dem takknemligheten de ikke kan få fra sine egne partnere. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 7 Manglende intimitet. Intimitet betyr ikke bare sex. Utover det fysiske er intimitet det følelsesmessige båndet du har med partneren din. Mangelen på følelsesmessig intimitet kan også være en viktig faktor, hvorfor mange er fristet til å jukse. Som folk iboende trenger å være følelsesmessig forbundet, har en partner som er følelsesmessig fjern eller utilgjengelig, få dem til å være med noen som kan fylle sine behov for intimitet. [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis ikke merke]

# 8 Seksuell misnøye. Mens folk kan ha sex med noen uten romantisk vedlegg, er det umulig for et romantisk forhold å trives med dårlig sex eller uten det i det hele tatt. Når par ikke er fornøyd i soverommet, kan dette være et stort rødt flagg for å snyte. En partner kan prøve å finne den tilfredsstillelsen enten ved å betale noen for sex, være involvert i uformelt sex med tilfeldige personer, eller ha en fullblod affære med noen som kan oppfylle deres behov i sengen.

# 9 Grønnere gress. Det er mennesker som mangler evnen til å frata selvtillit til fordel for andres lykke, forholdet eller flere viktige langsiktige ambisjoner. Det er derfor de er mer sannsynlig innstilt på hva de vil komme ut av noe, inkludert deres forhold.

Så hvis de føler at de ikke får det de ønsker fra sitt nåværende forhold, kan de enten se et sted for å få det, noe som ofte kan bety at du har et forhold på siden for å få det beste fra begge verdener, så å si. [Les: 15 grunner til at folk blir lett kjedelig i et forhold]

# 10 Ønsker å bevise noe. Enten det er deres ego eller deres mangel på selvtillit, er ideen om at de kanskje vil bevise at de fortsatt har det, ikke uvanlig for de fristet til å jukse. Noen ganger er en partner ikke nok for denne typen person, og de vil kanskje også bevise for seg selv eller andre mennesker at andre mennesker fortsatt kan finne dem attraktive.

#11 Partner går nedoverbakke. For de som er ganske overfladiske, kan de vurdere å snyte når de finner at partneren blir fett, begynner å nagle, eller bare ikke tar vare på hvordan de ser så mye ut som tidlig i forholdet. De kan finne sin partner uattraktiv eller ubehagelig lenger, og ønsket om å være med noen attraktive eller bedre kan lokke dem til å søke andre partnere. [Les: Hvorfor snyder menn jukse? 3 store grunner og 27 dumme-men-sanne unnskyldninger]

# 12 Usikkerhet. I et forhold bør begge parter være sikre når det gjelder deres rolle i hverandres liv og i forholdet. Når noen føler seg truet på noen måte, er det et kamp-eller-fly-scenario. Og de som har større risiko for å bli fristet til å jukse, velger ofte flyruten. De unnslipper situasjonen i stedet for å adressere den for å få forholdet til å vokse.

# 13 Revenge. Det kommer en tid i forhold når ting går veldig ille. Enten en partner lurte på en annen eller det var bare et stort argument, vil det være noen som vil se juks som en måte å komme seg tilbake til sin partner. De ville bli fristet til å jukse, og trodde at de kunne skade deres partner gjennom svik og gå ut med andre mennesker bak ryggen. [Les: Revenge sex - Er det noen gang verdt det, og bør du noen gang gjøre det?]

# 14 Sexmisbruk. Mange som er fristet eller har allerede lurt, kan også være avhengige av sex. Dette stammer fra en indre tomhet som også forårsaker rusmisbruk, gamblingavhengighet og andre former for avhengighet. Mens det er mange som bruker sexavhengighet som en unnskyldning for utroskap, er sexavhengighet ekte og kan forårsake mange negative konsekvenser for forholdet og til den avhengige personen også.

# 15 En vei ut. Når folk føler seg stiftet, har folk en tendens til å prøve å finne en måte å puste på, eller en vei ut. Og ofte er dette ved å se den andre veien ... som i, mot andre mennesker. På dette punktet er juksing en veldig fristende ide fordi de ikke kan tenke på noen annen måte å avslutte forholdet på. [Les: 25 sanne grunner til at kvinner jukser så lett]

Til tross for følelsen av sikkerhet, komfort, kjærlighet og kjærlighet, kan mange fortsatt ikke være trofaste. Å trekke ut med en annen synes fortsatt å overmanne dem. Når dette skjer, er det på tide å se nærmere på forholdet ditt og deg selv. Er det et problem i forholdet ditt? Har du forandret deg? Har din partner blitt forandret? Gjorde de kjedelig? Er du fast i en rut?

Ta en titt på de forskjellige problemene som pestrelasjoner eller partneren din kan hjelpe deg med å se på de røde flaggene, og kanskje til og med tøffe i partneren din før de kjører helt rundt i byen med en annen person.

Mens det kan være mange grunner til at folk er fristet til å jukse, på slutten av dagen er du bare ansvarlig for din handlinger, og de er bare ansvarlige for deres.

[Les: Å jukse eller ikke å jukse? En komplett guide for å hjelpe deg med å gjøre deg opptatt]

Så å vite hva som ligger bak menneskers motivasjon til å jukse kan hjelpe deg å se nærmere på forholdet ditt for å få slutt på fristelsen før den blomstrer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar