10 Telltale Signs Ditt forhold er dømt

Noen ganger kan du ikke nekte det faktum at slutten av forholdet ditt er nært. I stedet for å spekulere, sjekk for disse tegnene for å vite sikkert. Av Colleen Anne Javellana

Alle som har vært i et forhold kan være enige om at å være i en tar mye arbeid. Mens du er med noen du elsker, kan du gi deg følelser av lykke, vil disse følelsene bare flyte ut av vinduet når problemer oppstår. Det sies at â € œlove gjør vondt â € Â men er det egentlig ment å skade så mye?

Kjærlighetens tragedie

En av de tristeste tingene når man er i et forhold er når man passerer krysset hvor du både spør deg selv: skal jeg bli eller skal jeg gå? Fornektelse er en viktig del av menneskets natur, og vi vil aldri innrømme for oss at noe er over, til vi sier at det er over. [Les: 7 tegn på forholdet ditt begynner å gå dårlig]

Det er ikke noe perfekt forhold fordi det ikke er noe slikt som perfekte mennesker. Faktisk ler verden bare perfekt fordi det ikke eksisterer noe slikt. Når to ufullkomne mennesker møter hverandre, oppstår kaos.

Forholdet til et forhold er definert med følelser av eufori. Disse følelsene av eufori vil vanligvis føre til en "midlertidig blindhet" til partnerens mange feil og feil. De ville ofte feil disse feilene som søte små kjennskap. Men så snart bryllupsreiseperioden slites av, blir man for ofte møtt av den forferdelige sannheten at en partner ikke er nær perfekt og er helt menneskelig.

Kjærlighet er faktisk en trickster. Når man blir forelsket, blir alt en illusjon, så det blir en utfordring å identifisere virkeligheten fra fantasi. Mange som har blitt offer for denne illusjonen, finner seg fanget i forhold de ikke kan slippe av. De har blitt bedt om sine skjebner og har bygget egne fengsler.

â € œIâ € ™ m doneâ € |â € Â

Når uttaler man disse fryktede ordene? Når man ikke kan ta det lenger. Man sier at disse ordene når de slutter, virker som det eneste alternativet. Mennesker, så sta som vi, ser ofte opp som en form for feiging. Faktisk vil vi finne oss selv å bruke alle forkjente unnskyldninger. â € œThereâ € ™ s alltid håp, sier vi. â € œWe kunne komme gjennom dette, forteller vi oss selv. Men hva skjer når vi har blitt så grusomt skadet? Vi befinner oss i å trekke seg tilbake til en verden av fantasi, av selvtillit.

Vi finner at det er så mye lettere å nekte oss den kalde, harde sannheten når det gjelder å slippe av noe. Vi vil helst lyve for oss selv og til vår partner enn at de fryktet to ord. Når vi gjør det, har vi til slutt trukket oss tilbake til en langsom død.

Når skal du innrømme at det er på tide å slippe?

Å gi slipp på er en av de vanskeligste tingene å gjøre, men det er viktig for ens følelsesmessige sanselighet. Er forholdet noe som gir deg følelser av anger, heller enn glede? Disse 10 tegnene skal hjelpe deg å vite hvorvidt du skal ringe det avsluttes:

# 1 Du holder følelser av vrede. Denne byrden er noe man aldri bør bære, fordi den har stor vekt på ens hjerte. Hvis du finner deg selv til å lide i stillhet, alt for "å spare forholdet", gjør du ingenting for å redde forholdet. Det du gjør er å la vredelse spise opp hjertet ditt. Det vil sakte begynne å påvirke oppførselen din, og vil til slutt føre til at livet ditt blir ødelagt.

# 2 Du har mistet all respekt for hverandre. Et forhold handler om å respektere hverandre, og når den respekten er tapt, er forholdet så godt som dødt. Det er ingen måte at man skal holde seg i et forhold der det bare er respekt for respekt for hverandre. Det vil bli den ultimate dødsdom i et forhold. Mens folk kan programmere seg til å bli, vil deres hjerter og sjeler bli vondt, og i god tid vil all kjærlighet forsvinne.

# 3 Du kan ikke lenger stole på personen. En annen viktig del av et forhold er tillit, og når du ikke engang får det fra partneren din, er det absolutt ingen grunn til å fortsette forholdet. Når du finner deg selv kontinuerlig å sjekke partnerens telefon eller spørre om deres oppholdssted, har du drevet den siste sømmen inn i kisten. Tillit er en dyr gave, så man bør ikke forvente det fra billige mennesker. [Les: 11 tegn på at du ikke kan stole på den du er dating]

# 4 Du begynner å være apatisk. Så hva hvis partneren din gråter? Faktisk har du ingen følelser i det hele tatt når det gjelder partnerens trivsel. Du finner deg selv å holde ingen følelser av anger over dine handlinger, uansett hvor skadelig det blir mot forholdet ditt. Kamp, gråt og bli sint er testamente til det faktum at du bryr deg. Hvis du ikke selv kan kjempe for forholdet, vil den nedadgående spiralen fortsette.

# 5 Emosjonell utpressing ser ut til å være din taktikk. Finner du deg selv til emosjonell utpressing hver gang partneren din gjør et trekk om å forlate? Dette bør aldri definere et sunt forhold. Det er langt den mest egoistiske tingen man kan gjøre med sin partner og bør unngås for enhver pris.

# 6 Du har blitt kald. Du vet at et forhold dør en langsom død når begge parter har begynt å bli kalde og fjerne mot hverandre.Det ville sakte spise ute i kjernen din, og det blir følelsesmessig utmattende for å være med noen som ikke har noe kjærlighet mot deg.

# 7 Det er følelsesmessig utroskap. Dette er en av de mest smertefulle tingene man må oppleve i et forhold. Mens flings og uformelle møter med mennesker ikke nødvendigvis er de tingene som vil drepe et forhold, vil en følelsesmessig forbindelse med noen andre stave døden til forholdet ditt. [Les: 18 tegn på en følelsesmessig affære]

# 8 Det er konstant løgn. Det ble sagt i Pinocchio: "En løgn vokser og vokser til den blir så vanlig som nesen på ansiktet ditt." Selvbedrag og løgn for partneren din er to forskjellige ting. Begge er forholdsmord. Du bør aldri late som å elske noen du tydeligvis har mistet følelser for, bare fordi du vil holde dem lykkelige. På samme måte bør du slutte å late som å være lykkelig når du tydelig ikke er det. [Les: Hvordan slutte å lyve til deg selv og din partner]

# 9 Fysisk vold blir en ting. Et sunt forhold gjør ikke noe for vold av noe slag. Ingen bør utsette seg for noen form for vold og misbruk, uansett hvor bizarre din definisjon av kjærlighet kan være. En slik ting er uakseptabelt, og når det skjer, gjør alt du trenger for å forlate! [Les: 16 tegn på et voldelig forhold]

# 10 Konstante kamper. Mens et sunt forhold har sin andel av kamper og argumenter, er det usunt når alt blir en stor skrikfest. Du finner deg selv å gå til sengs med sinne og uløste problemer. Faktisk bryr du deg ikke om konflikten er løst. Når dette skjer, er det en opphør i begge parter som investerer seg i forholdet. [Les: Slik kjemper du rettferdig i et forhold]

Kanskje kjærlighet gjør vondt, men når det gjør vondt så mye, er det bedre å gå bort. Mens mange mennesker har en tendens til å lage martyrer av seg selv i sine dømt forhold, må du alltid huske at du har et valg å bo eller gå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar