15 Telltale tegn på tjue-noe aldring

Å være en tjue-ting er ikke gammel. Men det er tider når du ikke kan hjelpe, men føler at alderdom begynner å snike seg på deg.

Har du noen gang følt at leddene dine begynte å plage ut fra ingensteds, og at håret ditt virker grått i et bestemt lys? Tror du at du er i en periode i livet ditt, hvor du nå er tvunget til å velge mellom å gå tilbake til en dag uten lønn og regninger, i stedet for å gå videre mot investeringer og sikkerhet?

De sier at nøkkelen til et blomstrende og tilfredsstillende liv er aldrende grasiøst. I et tjueårs liv kan det komme som et sjokk når de innser at det ikke er så enkelt som det ser ut til. Det er spesielt vanskelig når du ser folk yngre enn du gjør så mange ting som du aldri prøvde før.

Det vil være ganger når du begynner å føle deg som den eldste personen i rommet eller til og med byen. Disse tider vil være vanskelig på selvtillit og opplevd selvverdighet. Men ikke bekymre deg. Det er egentlig ikke slik det er. Det er bare hvordan det føles å være i toppet i livet ditt.

Tegn på tjue-noe aldring

Ikke helt sikker på hva jeg snakker om? Her er tegnene på at du begynner å føle deg eldre enn du egentlig er.

# 1 Freshman 15 for alltid. Legene sier at kroppens optimale effektivitet begynner å synke når vi alder. For tjue somethings begynner den perioden når vi innser at et pund tar mer enn en jogge for å bli kvitt, og et fullverdig måltid begynner å bli en tiltrukket juksedagskompensasjon. [Les: 25 inspirerende tips for å få deg til å trene]

# 2 Det tar deg noen uker å bli vant til en ny sang fra et nytt band. Musikk er et periodisk uttrykk. Selv om en sang tar en cue fra en annen epoke, er den fortsatt ny i ørene til en ivrig 90-talls musikkfan. Dubstep, synth, electro-pop, drøm-pop, etc. Det er alle nyfødte sjangre som våre aldrende trommehuller må bli vant til før vi begynner å smake på dem.

# 3 Du har et selvpålagt utgangsgebyr senest 2:00. Du prøver ditt beste for ikke å kalle det om natten, men biologi forteller deg noe annet. Uansett hvor mange Red Bulls - eller i en tjue-saks sak, espresso - du chug, 2 AM er din grense for en natt ute. Ikke bekymre deg. Du lover å gjøre det til dine 19 år gamle venner neste gang.

# 4 Du begynte nettopp fuktighetsgivende. Er det en rynke? Hvorfor, ja det er det! Når du finner den lille brettet under din nedre lash, springer du straks fremover fem år senere når de begynner å bli fullverdige krager. Det er når du innser at Neutrogena er din venn, og at Crâme de la Mer ikke virker så dyrt, tross alt.

# 5 Vitaminer er nå din venn. Så de jobber virkelig! Vitaminer er ikke bare en dårlig penger-rydende farmasøytisk knep. De er virkelig nyttige - spesielt vitamin E og vitamin C. Du ser nå deres verdi som et middel til å se ung for alltid og holde seg i live så lenge som mulig. Du tar p-piller hver dag, uansett. Hvorfor skal noen flere piller rote med timeplanen din?

# 6 Vann synes plutselig viktig. På samme måte som vitaminer, ser du nå viktigheten av noen få glass vann. Det er ikke bare en smakløs næring som slukker tørsten din. Det er faktisk en veldig nyttig del av dagen din, som kan holde aldring i sjakk og toksinivåene dine på et helt lavt nivå. Dessuten jobber de underverk for å unngå bakrus neste dag.

# 7 Du begynner å holde lister over dine tidligere seksuelle partnere. Innrøm det. Enten det er 15, 20, 30 eller 50, kan du likevel huske hver og en av dine seksuelle partnere. Denne gangen bestemmer du imidlertid å beholde en bekreftet logg av dem alle. Du sjekker også det hele tiden, for å se om du er langt over grensen du lovet deg selv før du giftet deg. Ikke bekymre deg. Ingen kommer til å dømme deg. Bare husk å passordbeskytte den listen som en sjef. [Les: 9 tips for å ha et flott tilfeldig forhold]

# 8 Mote valg er nå basert på kjendis med samme alder som deg. Når du ser noen fem år yngre, begynner du å lure på hvorfor deres klær blir mindre og fargene blir lysere. Ville det se bra ut på deg? Har du fortsatt lov til å bruke den? Det er bra at det er moteikoner som du kan se opp til, for å se om du har på deg aldersmessige midriffs og hæler. Når du er i tvil, Google det.

# 9 Arbeidskampanjer er nå den hellige gral. Du elsker heller jobben din eller du ikke. Imidlertid blir eldre gamle muligheter for bedre karrieremuligheter og lønnsprang. Å bli eldre betyr å bruke mer. Det er derfor ditt neste mål i livet er ikke en sabbatisk basert i Europa. Ditt neste mål er å få den forfremmelsen, og holde seg lenge nok til å være kvalifisert for den neste.

# 10 Du befinner deg hele tiden med å si uttrykket "Kids these daysâ € |â € Â Du kan ikke gjøre det. Du ser yngre mennesker gjør noe merkelig / dumt / rar, og det er det som kommer ut av munnen din. For dem er det normalt. For deg er det en genetisk påtatt trend som du aldri ville trodde å gjøre, fordi du er over eksperimentfasen.

# 11 Du begynner å hate dine yngre søsken mer. De er i utgangspunktet en personifisert tilpasning av det gamle selvet. De handler på samme måte, men de har forskjellige interesser. Du begynner å stille spørsmål om sine beslutninger, selv om du har gjort de samme og er bedre for det.Ungdommen deres irriterer deg, men du ser dem også som en påminnelse om fortiden din - beklagelig eller ellers.

Likevel, du vil beholde dem trygge, selv om alt de gjør, er tilbake på deg med uttrykket "Det var annerledes i løpet av tiden din!" Betyr de å jura eller triasperioden?

# 12 Du begynner å elske foreldrene dine mer. Du hatet dem når du var yngre, men nå begynner du å beundre deres modenhet og visdom. Hvorfor? Fordi de er en stående påminnelse om at du fortsatt er ung.

Mens de blir begeistret for å innbetale sine pensjonskontroller, har du fortsatt sjansen til å ødelegge økonomien din ved å bruke tilfeldig og aldri få den riktige typen forsikring. Hvem bryr seg? Du er ung, vill og fri! Takk, mamma og pappa.

# 13 Dating føles som arbeid nå. Første gang du hoppet inn i dating, var du spent på muligheten til å finne din sanne kjærlighet. Da du vokste litt eldre og mer jaded, innså du at dating er gøy og jo flere alternativer du har, merrier.

Nå er du tilbake på firkantet en - leter etter The One. Denne gangen føles det imidlertid ikke et magisk øyeblikk som fortjener en prinsesse. Dating er nå et løp for å overleve. Det er ikke moro lenger fordi du raser mot en biologisk klokke. Ironien av alt er at luften av tjue-noe desperasjon holder alle de kvalifiserte bachelorene i sjakk. [Les: Den avgjørende veiledningen for å overleve hook-up-kulturen]

# 14 Ekteskap og livsopplevelser føles som redningsflåter. Enten du lykkes eller ikke i dating, bør neste kontrollpunkt i livet ditt eller Big 3-0 fylles med prestasjoner du vil gni i familie og venner ansikter.

For noen mennesker er å bli gift, men noen, enten villig eller ikke, vurderer karriereoppdrag som deres. Poenget er at når du oppnår en av dem eller begge, er du satt for livet. Eller i hvert fall til midtlivskrisen din kommer inn. [Les: 30 livs sannheter du trenger før du treffer 30]

# 15 Din alder er nå sammenlignbar med alle yngre enn deg. Når du sammenligner din alder til noen yngre enn deg - det er fem år eller bare en - du begynner å føle deg som den eldste personen i en radius på 10 kilometer.

Du ser 23-åringer som har lattes, men du føler deg gammel fordi du hadde en Americano. Du ser et barn på sykkel, men du føler deg gammel fordi du vurderer å stjele den sykkelen og Instagramming yourself med hashtag #TBT. Alt som noen yngre gjør, er en påminnelse om at du blir gammel. I hvert fall, det er det det føles, uansett.

Noen ganger føles det som at tiden kommer på deg, men la meg fortelle deg annerledes. Selv om ravene er forbi og strendene har mindre folk og klærne ikke passer, er du fortsatt ung. Du har hele livet foran deg og mye mer å se tilbake på.

[Les: Hvorfor er det flott å være singel i 20-årene dine]

Disse ungdommene tror du du er så sjalu? De misunner deg mer. Hvorfor? Fordi du har opplevd så mye mer og du har friheten til å leve livet ditt slik du vil. Er det ikke det som aldrer? Nei, la meg omformulere det - er det ikke det som vokser opp handler om?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar