10 Teeny små endringer som vil forbedre ditt kjærlighetsliv

Vil du gjøre en endring, men ikke en som er for over toppen? Disse små kjærlighetslivet tweaks kan hjelpe deg å slå din dating liv rundt!

Hvem ønsker ikke å forbedre sitt kjærlighetsliv med noen få enkle små endringer?

Mens du kan investere uker, måneder og til og med år til å forandre hele livet og datingfilosofien, kan du fortsatt gå langt med bare små endringer for å forbedre hvordan ting fungerer for deg i dating verden.

I denne raske verden har svært få av oss luksusen til å sette bort tid for å gjøre store forandringer i livet vårt. Heldigvis er det mange små ting vi kan gjøre for å drastisk endre måten vi daterer, finne kjærlighet og opprettholde et godt forhold. Så hold deg på den sabbatiske, og prøv disse forbedrings tipsene!

Små endringer som kan gjøre ditt kjærlighetsliv bedre

I disse 10 små endringene er noen virkelig små minutter, mens noen vil kreve litt mer arbeid eller tid, men alt er i din beste interesse og krever ikke for mye av energien din.

# 1 Elske deg selv. Dette er nummer ett med god grunn. Jo mer du autentisk elsker deg selv, desto mer vil du kunne elske andre og tillate andre å elske deg, og jo mer trygg vil du være i persona og relasjoner. Alt dette legger til for å gjøre deg mer attraktiv for motsatt kjønn.

Det skjer ikke over natten, men du kan jobbe med det hver dag - praktiserer å være takknemlig for tingene du har og være snill mot deg selv, feil og alle. Det tar ikke noe annet enn en liten forandring i måten du snakker med deg internt. [Les: 11 tips for å bli forelsket i deg selv og bli en bedre deg]

# 2 Kom i form. Å være i form gjør livet bedre på mange måter. Ja, folk vil finne deg mer attraktivt og generelt reagere bedre mot deg, men du vil også føle deg bedre om deg selv.

Du vil ha mer energi å bruke sammen med din partner. Du vil bli lykkeligere og ha bedre humør, som vil reflektere tilbake på dine relasjoner. Du vil være mer trygg og mer sannsynlig å gå etter det du ønsker fra liv og relasjoner. I tillegg vil partneren din være mer spent på å vise deg til vennene sine og ha tankene å blåse sex når de finner deg * enda mer * fysisk attraktivt. [Les: 25 inspirerende tips for å bli motivert og trene]

# 3 Sett telefonen ned. Nei, ikke henger på din betydelige andre. Jeg mener mobilen. Bare sett ned telefonen, hold den i lommen, og fokusere mer på det virkelige livet enn de digitale musings av folk du kjenner. Innrøm det, hvem har noen gang satt og suget bort på tinder, mens med en tinderdato? Jeg må innrømme at jeg har, og det var ikke et av mine beste øyeblikk.

Telefonen fungerer som en hindring for dyp og åpen kommunikasjon. Det er ikke noe verre enn å prøve å snakke med noen eller bli kjent med dem når de har nese i en iPhone og bare er halv lytte. Det er uhøflig når du gjør det og motløs når de gjør det - men vi alle faller i fellen for å gjøre det!

Det tar et bevisst forsøk på å bryte denne vanen, da vi alle er så smarttelefonavhengige nå til dags, men når du gjør det, vil du finne at du kan koble deg til folk raskere og på dypere nivå. Når du virkelig har hverandres udelagte oppmerksomhet, vil fyrverkeri gnist. [Les: Fordeler og ulemper med å bli festet til våre gadgets]

# 4 Forbedre holdningen din. Alvorlig er dårlig holdning uattraktiv. Du ser ikke bra ut når du er slått over og ser på gulvet hele tiden. Folk merker dette på et underbevisst nivå. Få vil vite hvorfor, men de henter en vibe at du ikke er glad eller trygg.

Faktisk påvirker din holdning stemningen din og omvendt. Når stillingen din er dårlig, vil du faktisk føle deg mindre glad, mindre trygg og mindre utadvendt. I tillegg kommer du til å oppleve mye ryggsmerter.

Gjør et bevisst forsøk på å sitte og stå opp rett, slutte å hoppe over for å se på telefonen eller nettbrettet ditt i fanget ditt, og gjør noe arbeid for å styrke musklene på baksiden av kroppen din mens du strekker ut de stramme musklene på forsiden av nakke, skuldre og hofter. Denne øyeblikkelige pick-me-up undrer seg ikke bare for ryggen din, men for attraktiviteten til kroppsspråket ditt også! [Les: 10 enkle trinn for å være mye mer grasiøs og elegant]

# 5 kle deg godt Hvis alle andre i rommet er kledd en 7/10 og du går i kledd en 8/10, vil hver enkelt person legge merke til deg. Du vil styre respekt, og folk vil tro at du må være noen viktig. Du ser selvsikker, vellykket, og mer enn i stand til å ta vare på deg selv.

Pass på at du ikke går over toppen. Ha en følelse av miljøet du vil være i, slik at du kan kle deg riktig. Du vil bare ende opp med å se latterlig hvis du smelter inn i en uformell spisestue i en tux eller en kulekjole.

Igjen, som holdning, er dette en ubevisst ting. Folk gjør snapdommer om folk basert på deres utseende. Måten du klær på og måten du bærer deg på, er to av de tingene du kan endre umiddelbart, og det kan umiddelbart oppnå resultater. [Les: 13 enkle måter å gjøre deg selv mer fysisk attraktivt umiddelbart]

# 6 Vær til stede. Dette er en forlengelse av å sette telefonen unna. Når du er med noen, faktisk være med dem! Og dette inkluderer å være mentalt tilstede, ikke bare der i person og et annet sted i hodet ditt.Ærlig talt, hvis noen ikke kan stimulere deg nok til å holde deg tilstede når du gir den en konsentrert innsats, bør du sannsynligvis ikke være med dem.

Dette går til tider når du er ute og møter mennesker også. Hvis du er i en bar eller en klubb, nyt deg selv i øyeblikket. Å tenke på ting du må gjøre i morgen, kommer ikke til å få det til å gå vekk eller gjøre det lettere å håndtere det. Nyt tiden du lever akkurat nå, og bekymre deg om i morgen når det er blitt i dag. [Les: 16 ting du trenger å slutte å gjøre for å ha et mye lykkeligere liv]

# 7 Hold tilbake litt. Dette gjelder for det meste når du daterer, og spesielt når du møtes først. La partneren jage etter deg litt. Ikke legg alt ut på en tallerken for dem som om de er den første personen å merke din eksistens i år. De vil gjøre litt arbeid for å føle at du er verdt innsatsen.

De vil woo deg, og de vil føle at de vant ved å tiltrekke deg. Hvis du gir deg bort følelsesmessig for lett, vil du aldri bli spennende, og folk vil fortsette å dumpe deg eller jukse på deg. Hvis dette har skjedd, og spesielt hvis det er et mønster, må du begynne å holde kortene litt nærmere brystet ditt.

Ikke hopp direkte inn i forhold til noen andre du møter dem. Du vil opprettholde evnen til å overraske dem, tross alt. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 8 Vær veldig god på sex. Dette er ikke akkurat tankegangsinformasjon. Folk som har godt sex har en tendens til å ha gode relasjoner. Eller i det minste godt sex gjør et dårlig forhold utholdelig. Men hvor ofte har du faktisk tenkt på hvordan å bli bedre på sex?

Det er noe som er veldig omhyggelig for vårt ego. Det er veldig vanskelig for alle å innrømme at de ikke er så gode som de kunne være i sekken. Faktum er, ego til side, vi kan alle forbedre. Vi kan alle bli bedre. Det vil betale utbytte for deg og din partner hvis du legger litt arbeid i å bli bedre.

Dette kan fungere på treningen din for å være sterkere, mer fleksibel og ha mer utholdenhet. Det kan bruke fantasien til å krydre ting og kaste i noen overraskelser. Det kan være å undersøke nye ting og prøve å lage små tweaks til stillinger for å øke fornøyelsen for begge parter. [Les: 13 utrolige sexhemmeligheter du trenger å vite]

# 9 Vær ærlig og autentisk. Vi hater å sette oss selv, vårt ego og våre følelser på linjen. Vi kan bli dømt, eller enda verre, avvist. Dette er naturlig for mennesker. Vi er sosiale skapninger, og det kutter dypt når du føler deg forkastet.

Til tross for det, å ha en sann forbindelse med noen, å leve og elske autentisk, må du absolutt være ærlig. Vær ærlig om dine intensjoner. Vær ærlig om fortiden din. Vær ærlig om dine følelser.

Hvis den andre personen ikke liker det, så er det greit. Det var åpenbart ikke ment å være. De ville finne ut etter hvert, uansett. Du kan ikke leve for alltid. Men hvis de liker det du virkelig har å tilby, selv om det ikke er akkurat det de håpet på, vil de like deg en hel masse mer.

# 10 Tilbring mer tid fra hverandre og mer kvalitetstid sammen. Hvis du er i et forhold og du tilbringer hele livet sammen, strammer du hverandre. Du skjønner kanskje ikke det, men hvis du ikke gjør ting separat, vil du ikke vokse som folk, og du vil ikke vokse sammen. Hvis du ikke vokser, vil forholdet bli bedervet til slutt. [Les: Hvordan gi plass til hverandre uten å drive hverandre]

Hvis du bruker mer tid fra hverandre, vil du sette pris på tiden du bruker sammen mer, fordi litt av fravær kan få hjertet til å vokse. I tillegg kan du ta med flere erfaringer, fortellinger og godbidder av innsikt i forholdet. Ikke bare tilbringe tid sammen for å være rundt hverandre, da det bare vil avle foragt. I stedet må du sørge for at hvert minutt du har sammen er meningsfylt og hyggelig.

[Les: 25 må-følge forholdsregler for et lykkelig kjærlighetsliv]

En liten bit av tweaking i forhold til måten du oppfører gjør underverker for å forbedre måten din dating liv utvikler seg. Med disse 10 tipsene kan du begynne å gjøre de nødvendige endringene for å slå din ellers kjedelige datingliv rundt!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar