Teenage Love Stories - En Reunion of Teenage Love

Innholdsfortegnelse:

Teenage Love Stories - En Reunion of Teenage Love
Teenage Love Stories - En Reunion of Teenage Love

Video: Teenage Love Stories - En Reunion of Teenage Love

Video: Teenage Love Stories - En Reunion of Teenage Love
Video: LPS: Teenage Love Story Epi.5: Reunion 2023, September
Anonim

Hvor mange av oss kan være heldige nok til å få tilbake romantikken til teenage love stories? Kan du aldri glemme din videregående skole kjærlighet? Eller blir den gnisten levende når du kommer over hverandre igjen. Jamie Barlow deler sin glede av å smelte i kjærlighet.

En skolegjenforening. Jeg lurte på om jeg skulle gå.

Det var nesten et tiår siden jeg selv hadde gitt det en tanke.

Tilbake på skolen hadde mine venner og jeg lovet at vi ville prøve å gjøre det der hvert år, men vel, jeg ga opp den tanken det året jeg tok ut eksamen.

[Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Men da denne gangen, da jeg holdt invitasjonen, oppfordret noe i meg til å delta i det.

Hva var det, jeg kunne definitivt bruke en annen kveld, fortalte jeg meg selv.

Jeg ringte noen av mine gamle skolekammerater og overbeviste dem om å gjøre det der, og de var ganske overrasket over å se all ny styrke i meg å gå til gjenforeningen i år.

[Les: 10 typer giftige venner du må unngå]

Forventet gjenforening

D-dagen ankom, og på den varme kvelden forventet jeg ikke noe ekstraordinært, bare noen få dumme menn, og en posse av chatterende kvinner.

Men innvendig følte jeg en sjokkerende spenning som jeg ikke hadde følt lenge.

Å være i underholdningsbransjen, var partier det jeg fortalte meg, for å leve. Men da var noe annerledes denne gangen, eller var det bare min elendige intuisjon?

Réunion på glitrende hotellet var hyggelig, ganske interessant. Som partiet satt inn, var det flott! Det var morsomt å se mine gamle venner med kallenavn som "skikkelig" nå med store, store, skallede flekker. Vi lo og snakket som små barn i deres niende klasse. Det var morsomt, og jeg lurte på hvorfor jeg aldri hadde plaget meg med reunionspartier alle disse årene.

Minner om en tenårings kjærlighetshistorie

Jeg gikk opp til baren disken for å få meg en annen drink. Jeg unnskyldte meg selv gjennom grupper av middelaldrende tenåringer i tjueårene og trettiårene, spilt øl da de lo grufullt. Gjenforeningen var morsom, jeg minnet meg selv. Med en drink i hånden gikk jeg tilbake over rommet.

Jeg var tapt i mine tanker, da jeg ubevisst elbowed noen i en haug med giggling kvinner. Jeg trakk meg sammen og ba om unnskyldning for henne. Hun var veldig pen og aksepterte unnskyldningen grasiøst. Øynene hennes var sjarmerende.

Jeg gikk forbi, og øynene hennes minnet meg om et vakkert minne. Noe jeg ikke hadde mistet, men hadde forsøkt å glemme i alle disse årene. Mitt hjerte savnet et slag, og begynte å knuse hardt, veldig hardt. Kan det være henne? Jeg snudde seg og ønsket et mirakel.

Oh gud, det er Nancy! [Les: Hvordan menn blir virkelig forelsket]

Dette var den veldig jenta som stjal drømmene mine hver natt siden. Jeg kunne fortelle at det var henne med et blikk. Jeg kunne aldri glemme de herlige gjør som øynene. Hun var vakker, og hadde ikke endret seg litt siden jeg sist så henne. Jeg snublet til en stol som jeg prøvde å holde mitt hjerte i brystet mitt. Jeg ble panikk, jeg følte meg som en liten gutt vi leser om i de kjærlighetshistoriene. På samme måte som jeg alltid følte da hun var rundt.

Memories of teenage love

Første gang jeg følte meg så var jeg i niende klasse. Jeg var en av de barna du kalte en dorky midtbens, ikke for geeky, men likevel ikke kul nok til å passe inn på baksiden av klassen. Det var denne nye jenta i skolen, og læreren introduserte henne til klassen. Hennes navn var Nancy. Jeg ønsket å "lage vennskap med henne", men hver gang jeg gikk opp til henne, frøs jeg bare og endte med et saueskinn. [Les: Hvordan kjærlighet ved første øyekast fungerer i vårt sinn]

En dag i klassen hvisket jeg til jenta som satt ved siden av meg for å introdusere meg til Nancy. Hun smilte bare og holdt stille. Når klokken ringte og læreren gikk ut, stod denne jenta bare opp og ropte ut på toppen av stemmen hennes, mye til min forvirring, "Nancy, denne Jamie liker deg!"

Klassen brast ut og ler, og Nancy lo også. Jeg ville bare gjemme seg under benken. Jeg følte meg så dum. For resten av klassene satt jeg ganske stille og tenkte. Til slutt fortalte jeg Nancy at jeg likte henne den kvelden. Det var alt uplanlagt, og jeg gjorde et stort rot på alt. Hun satte meg ut av min elendighet med et godt plassert "Nei", som knuste hjertet mitt.

Jeg kunne ikke snakke mye med henne etter den dagen, jeg var for redd. Jeg vil fortelle henne at jeg likte henne en gang imellom, noe som fikk meg til å se alle dumme. Jeg pleide å blanke ringe henne, nå og da. Det føltes godt å høre på stemmen hennes, til dagen hennes pappa installerte et nummer som var relativt nytt da. Hun ble kjent med at det var meg som pleide å kalle henne, og hun ble sint. [Les: Er det en forelskelse eller er det limerence?]

Hun ringte meg og fortalte meg at jeg var en "psyko" og prøvde å fortelle meg at det var bedre ting å snakke om enn "kan jeg møte deg etter skolen?" Hun var den som lærte meg setningen â € "er det været? â € ™, og fortalte meg at hun skulle si det hver gang jeg ville fortelle henne at jeg likte henne. To år gikk og det var ikke mye jeg kunne gjøre for å komme over denne jenta. Jeg tok med seg kortene hennes, jeg aldri ga henne, og spillte kassetter som jeg ikke kunne gi henne, selv om jeg pleide å skrive hennes navn på hvert bånd.

Gradueringsdagen gikk forbi og vi skilte veier med interessante kjæledyrnavn for hverandre. Hun ringte meg en "psyko", og vel, jeg ringte henne "den ene", selv om jeg aldri kunne si det høyt.Jeg prøvde å glemme henne, men det var noe jeg ikke kunne gjøre. Jeg daterte noen jenter, og fikk livet mitt tilbake på plass. Jeg mistet den midtre benker-taggen, og fikk den nye merkelappen, â € ~charmingâ € ™. Skulle ønske jeg kunne ha hatt samme tag tilbake på skolen. Men vel, jeg lærte en ny linje selv om. â € œShit skjerâ €. [Les: Hvordan vite om du er forelsket]

Et gufs fra fortiden

En thwack på skulderen hadde meg tilbake i mine sanser, sammen med et sprut av vodka på låret. Det var en av gutta som stirret på meg. Gutta kom rundt meg, og lurte på om jeg var for full. Jeg var, jeg var virkelig, og bare jeg visste at det ikke var bare drikke. I mitt sinn var jeg midt i en tenårings guttens kjærlighetshistorie. Jeg pekte ut over rommet, og de fulgte fingeren min. Gutta var også bedøvet, bare for et sekund, til de briste ut å le.

Noen få hender tok tak i min skjorte, og noen få hendene mine til å falle hardt på min beklager tilbake. De kunne ikke tro at noen kunne få meg til å gå svak i knærne selv etter så lenge. Jeg kunne ikke tro det heller!

Jeg var aldri den som hadde problemer med å nærme seg eller plukke opp jenter, men akkurat nå følte jeg meg som tenåringen som var forelsket i en jente i klassen. Jeg visste at jeg aldri kunne gå opp til henne og begynne å snakke. Hun ville fortsatt anta at jeg var en psyko. Jeg ville virkelig gjøre et raskt og godt inntrykk med henne. Jeg var ganske sikker på at hun ikke ville gjenkjenne meg nå. Jeg hadde mistet mine tykke briller, og min loser holdning. [Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve]

Mine venner slengte meg for å nærme seg henne, de visste ikke at jeg fortsatt var redd for å snakke med denne ene jenta. Jeg trakk dem bare og lot som om jeg ikke var bekymret for å kjenne henne.

Rekindling tenårings kjærlighetshistorie

Jeg måtte fortelle henne at jeg var glatt før jeg nærmet henne, og jeg visste bare hva jeg skulle gjøre. Dette var inntrykkstid, og dette var min eneste sjanse. Jeg gikk opp til en av mine gamle lærere, og etter en kort samtale hadde jeg en god gammel mikrofon i mine hender om noen få minutter. Jeg var ikke en god emcee for ingenting. Jeg har bevist at jeg var blant de beste i alle partiene, men akkurat nå følte jeg at dette var min største og vanskeligste publikum. [Les: Hvordan nettverket på en fest og få et inntrykk]

Jeg ringte ut til mengden, og jeg følte at tilliten min var tilbake i meg, stemmen min gjennom høyttalerne hadde alltid den effekten på meg! Jeg fikk publikum til å le og hengive seg i spill og galne aktiviteter. Jeg prøvde hardt ikke å stirre på Nancy. Jeg kunne se henne fra hjørnet av øyet mitt. Hun visket til vennene sine en gang imellom.

Nå er det et godt tegn! Det er definitivt. Hun gjenkjente meg? Wow! Dette kommer til å bli gøy. Jeg lurte på hva hun kunne tenke på. "Kan dette virkelig være han, den samme psyko fra skolen?"

Jeg gikk av scenen med en brølende applaus og et herculean ego! Jeg elsket det jeg bare gjorde. Jeg gikk forbi Nancy og lot som om jeg ikke så henne. Mann, jeg ville snakke med henne så ille! Men jeg visste hva jeg måtte gjøre, og jeg skulle ikke skru opp den. Jeg måtte spille kortene mine rett.

En gang senere hadde vi en av de gruppespillene som spilles i skolegjenforeninger. Det var akkurat det øyeblikket jeg hadde ventet på, Team Building-spillet, hvor folk måtte danne grupper i bestemte tall eller bli eliminert. Jeg sørget for at jeg er i samme gruppe som henne i en av rundene, og for første gang den kvelden, braved jeg en øyekontakt. Jeg så på henne, med litt overraskelse, og stirret bare. Feil anerkjennelse skjedde på meg! Det var Nancy.

â € œNancy?! â € œJeg blåste ut i falsk forbauselse. Jeg måtte bruke mange falske følelser den kvelden. Hun smilte. Å gud, mitt hjerte ga en øyeblikkelig nedsmelting. Vår gruppe ble eliminert fra spillet, feil antall personer. Men hvem bryr seg, visste jeg at jeg vant. Jeg kunne se det i øynene hennes. Det var ikke det samme. Jeg ser en psyko-utseende fra skoledagen. Det var varmt, og mer enn vennlig. [Les: En søt ubetinget kjærlighetshistorie]

Jeg trakk en stol tilbake for at hun skulle sitte ned. Hun smilte. Riddarregler! Vi satte oss ned og snakket. Jeg snakket som om jeg aldri hadde snakket med henne. Vi lo, og snakket hele natten. Hun fortalte meg hvor hyggelig overrasket hun var for å se denne nye personen i meg. Jeg fortalte henne hvor fint det var å se henne etter alle disse årene, og fortsatt føle på samme måte. Hun gushed. Jeg kunne ha smeltet der. [Les: Hvordan være ridderlig]

Jeg spurte henne ut til middag, og begge av oss tok av til en av de stille restaurantene på hotellet. Vi snakket og snakket, og jeg kunne se varmen i sine vakre øyne som følte meg så god. Vi snakket om alle de dumme tingene jeg gjorde da, og lo det sammen. Vi tok en tur ved hagen og satte seg på en av hagen benker. Jeg klemte hånden hennes og fortalte henne hvor glad jeg var å se henne igjen.

Hun smilte da hun lagde sin andre hånd på meg. â € œSam her, Jamieâ € | samme her. â € ™

[Les mer romantiske kjærlighetshistorier i hjertevarmene]

Og i det øyeblikket visste jeg at jeg var virkelig forelsket, og en av de beste teenage kjærlighetshistoriene ble oppløst, ikke bare i mitt hjerte, men i begge våre hjerter.

Anbefalt: