Ted Baker bringer mote til fairway med nytt golfområde

Ted Baker bringer mote til fairway med nytt golfområde - STIL 2023
Ted Baker bringer mote til fairway med nytt golfområde - STIL 2023
Anonim

Golf anses med rette som en elegant og stilig sport, og de fleste pro golfere tar sine kleskoder alvorlig. Noen er selv feiret for sin klare kjolefølelse sammen med deres evner på kurset.

Kevin Na er kjent for å blande sine mønstre (med varierende sartorialresultater), Tiger Woods er kongen av kule, koordinerte antrekk og Ian Poulters flamboyante stil har selv sett at han lanserer sitt eget klær.

Men klubber har vanligvis strenge regler på riktig antrekk, slik at det kan være vanskelig for amatøren å finne klær som skiller seg ut på tee-tid. Trinn frem britisk moteikett Ted Baker som, inspirert av disse dapper profesjonelle golfspillere, har som mål å lyse opp garderoben din med sin nye kapselsamling av elegante og fargerike golfklær.

Justeringsstil med tekniske stoffer, inkluderer samlingen poloer med slående lyse mønstre eller i vanlige farger for de mer konservative, buksene som kan brukes på eller utenfor grønt, og yttertøy og tilbehør med den quirky detaljeringen som Ted Baker er kjent for.

Heldigvis blir funksjonen ikke ofret for form. GOLFTRO-buksene har for eksempel vannavstøtende stoff, et tapet indre midjebånd for å holde skjorten din tucked in, en innebygd solbrille klut og velcrohanskerholdere - og fortsatt opprettholde en smart og smakfull kutt.

Den særegne strikkeklæren er et høydepunkt i den pulserende og moderne samlingen, og gir en moderne, karakteristisk britisk stil som vil la deg føle deg og se deg swanky fra første tee til klubbhuset baren.

Ted Baker Golf Collection er tilgjengelig nå på tedbaker.com

Populært emne