Tease and Denial: Er det den hemmelige nøkkelen til å hekke en mann til godt?

Hvis du har prøvd alt for å få en mann, og ingenting har fungert, kan du kanskje plage og fornektelse. Men kanskje det ikke vil. Her er hva du bør vite først.

Det finnes endeløse instruksjoner og tips for hvordan du finner en mann. Problemet er at de fleste av de rådene du mottar, ikke er nøyaktig prøvd og sant. Det er bare hva folk tror vil fungere, når det egentlig ikke gjør det, er det i det hele tatt ikke så bra.

Jo, du kan definitivt plukke opp en fyr ved å prøve "bøye og knipse", som Elle Woods foreslår i Legally Blonde. Men mer sannsynlig enn ikke, det var ikke bare den bevegelsen som trakk en mann til deg. Det er mye mer å finne en mann enn å bare vise frem dine varer i sin retning.

Hvorfor de fleste pickup teknikker ikke fungerer

Us damer har prøvd mange forskjellige metoder for å plukke opp en fyr. Og likevel er vi her, undersøker - enda en gang - en annen måte å lande en mann på, fordi våre vanlige måter bare ikke virker. Men hvorfor er det at så mye råd for landing en mann bare ikke fungerer?

Mange tips for å plukke opp en fyr er vanligvis ting du gjør. Det er, du snu håret ditt, sva hoftene dine mens du går forbi, smiler i hans retning og lignende. Men bryet med å gjøre disse tingene er at du først må sørge for at en fyr selv ser på deg. Og mesteparten av tiden, gutter bare ikke engang å betale oppmerksomhet. [Les: Hvordan få en manns oppmerksomhet under noen omstendigheter]

Er tease og fornektelse hemmeligheten du trenger å hekte en mann for godt?

Hvis du har vært oppmerksom, vet du at mange teknikker ikke fungerer. Det er der strid og fornektelse kommer inn i spill. Når du driller en mann og da nekter ham «varene», gjør du at han vil ha det enda mer.

Dette kalles ofte å spille vanskelig å få. Men med strid og fornektelse er det mye mer enn bare å late som å være uinteressert. [Les: Hvorfor menn elsker jakten - og hvordan du kan bruke det til din fordel]

Hva er strid og fornektelse?

Hvis du ikke er kjent med denne teknikken, ikke frykt. Det er veldig enkelt og ikke vanskelig å bli god på. Alt du trenger å gjøre er å plage en mann på en måte som du kan - flørting, seksuelle innuendos, etc. Gi ham ideen om at du vil være all sin, og den andre han gjør et forskudd, skyter ham ned.

Vær imidlertid oppmerksom på at dette kanskje ikke fungerer for hver fyr fordi ingen er det samme. Her er når denne metoden vil fungere, og når du bør prøve en annen taktikk.

Når det virker

Her er alle situasjoner der denne metoden vil ha mest effekt i å hekte en mann og gjøre oppmerksomheten din din.

# 1 Hans oppmerksomhet svinger ofte. Noen gutter har ikke veldig lang oppmerksomhet spenner - akkurat som oss damer. Men hvis han har en vane med å gi deg mye oppmerksomhet og deretter bli fengslet av noe * eller noen * annet ved å vende en bryter, ville denne metoden være din beste innsats.

Fordi når du gir noen din oppmerksomhet, driller ham og stimulerer sansene ... og så tar du det hele bort, han vil ikke bare gi deg mer oppmerksomhet, men han vil også dø for å få deg tilbake også. [Les: 14 måter å vise en fyr du liker ham, og fortsatt være en drille]

# 2 Han har andre kvinner pining for sin oppmerksomhet, også. Hvis øyet ditt er på en mann som har mange andre kvinner som prøver å komme med seg, kan det være litt vanskeligere. Alt du trenger å gjøre er å ta oppmerksomheten bort fra dem og få ham til å få din.

Dette er definitivt en tid for drøm og fornektelse. Du gir ham bare en liten smak av hva du kan gjøre. Blir det flørtfritt eller til og med gi ham et lite show, sørg for at han vet at du vil være mer verdt enn de andre damene.

# 3 Andre metoder har mislyktes. Så du har prøvd stort sett alt annet i ditt pickup-arsenal, og ingenting har fungert. Nå er det tid for strid og fornektelse. Når du ikke får oppmerksomhet med noe annet, kan du trygt anta at han kanskje trenger den lille ekstra push. Men hvis han fortsatt ikke viser interesse, kan han bare ikke være i den. [Les: Vil du være uimotståelig for menn? 14 måter å hekke på fyren]

# 4 Han spiller hardt for å få. Gutter gjør dette også. De later til å være uinteressert, slik at du trekker ut alle stoppene for å få oppmerksomheten, og da vil du ha ham enda mer. Vel, det virker, og for å få oppmerksomheten, må du gi ham oljetest og fornektelse. Det er på tide å slå bryteren og få ham til å komme etter deg.

# 5 Han er ikke visuelt stimulert. Noen gutter kunne ikke gi to skudd om en skikkelig kvinne som gikk forbi i en bikini. Derfor må du appellere til ham på et annet nivå. Du må bruke hans instinkter for å få sin oppmerksomhet, og dermed mener jeg at du må gi ham noe verdt å jage. Tease og denial er perfekt for nettopp det. [Les: Hvordan flirte med en fyr uten virkelig flørting]

Når det ikke virker

Det er visse tider når denne teknikken bare ikke vil fungere på en fyr. Her er når du skal forlate denne metoden og prøve en annen.

# 1 Du har allerede sin oppmerksomhet. Hvis en fyr allerede er i din clutch, bør du ikke gjøre strid og fornektelse. Denne teknikken er laget for å få en fyres oppmerksomhet, ikke å holde den.

Så hvis han allerede er interessert og snakker med deg med jevne mellomrom, kan det være dårlig å gjøre strid og fornektelse. Det kan sende ham blandede signaler som han tolker som du ikke er sikker på om du vil være med ham.

# 2 Han er uinteressert i spill. Noen gutter bryr seg ikke om spill. De ønsker bare å komme seg til de gode greiene og til og med starte et forhold, i stedet for å rote med en rundeund av følelser. Hvis du tror denne mannen er mer av typen å hoppe inn i ting enn å vente, gjør ikke strid og fornektelse. [Les: 20 sikker grunner til at en fyr kunne ignorere deg]

# 3 Han er veldig grei om hans følelser. Noen gutter vil fortelle deg nøyaktig hva de vil. Hvis han sier at han liker deg, ikke liker deg, eller om han bare er veldig åpen og ærlig om hans meninger, er det sannsynlig at strid og fornektelse ikke vil fungere.

Dette er fordi han er typen som skal være åpen om hans følelser, og hvis du ikke er det, kan han se det som et dårlig tegn. Så sørg for at han ikke er typen for å være grei om ting hvis du vil bruke denne teknikken.

# 4 Du er den eneste som er etter ham. Virkelig, det er ikke nødvendig å spille spill hvis fyren er 100% satt på deg. Visst, det kan få ham til å ønske deg mer, men det kan også gjøre ham vekk hvis han tror du bare er i å spille spill. Så hvis han bare har øyne for deg, ikke la ham se bort. [Les: Hvordan få en fyr til å bli forelsket i deg - 21 måter å sjarme ham]

# 5 Han virker mer interessert i dypere samtale. Hvis fyren du er ute etter, er veldig dyp med samtalene sine, ikke bruk tøffe og fornektelse.

Hvis han bryr seg mer om hva som er under overflaten, vil han ikke like spill som drøm og fornektelse. I stedet er det beste du kan gjøre å være deg selv og være ærlig om dine mål, moral og verdier.

[Les: 15 kvaliteter alle menn hemmelighet ønsker i sin kvinne]

Så, vil finne din Mr. Høyre, avhenger av å bruke denne teknikken av drilleri og fornektelse? Det korte svaret? Det avhenger av fyren. Finn ut hvem han er og juster metoden til å hekte ham i henhold til disse detaljene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar