#TeamSony: Lørdagens Vanessa Whites Tøffe Mudder blogg 1

#TeamSony: Lørdagens Vanessa Whites Tøffe Mudder blogg 1 - øVELSER 2023
#TeamSony: Lørdagens Vanessa Whites Tøffe Mudder blogg 1 - øVELSER 2023
Anonim

For å være ærlig har jeg aldri gjort noe som en tøff mudder før, og jeg er ganske nervøs for det! Ikke ta feil, jeg trener ganske mye allerede, men treningsøktene mine har en tendens til å bestå av høy intensitetsvektstrening med mange kroppsvektstrener som knep. Jeg elsker å løfte vekter, og øktene jeg gjør er flotte for å bygge eksplosiv cardio, men de gjør egentlig ikke mye når det gjelder å utvikle utholdenhet.

For å gjøre saken verre er løp en av mine svakheter - jeg gjør det egentlig bare i løpet av mine oppvarming og aldri i så lang tid. Åpenbart er en stor del av å gjøre en Tøff Mudder kjører: du dekker rundt 19km totalt, noe som er langt. Men det er en av grunnene til at jeg ønsket å registrere meg for det, fordi det virkelig skal teste meg og presse meg det ekstra skrittet for å bli enda bedre.

Nå skal jeg løpe og prøve og holde så stabilt et tempo som mulig. Da jeg begynte, kjørte jeg bare i raske korte utbrudd, men nå bygger jeg gradvis avstanden jeg kan dekke. En ting som virkelig hjulpet har brukt min SmartBand Talk og XperiaTM Z3 fra Sony. De synkroniseres sammen via en app kalt Lifelog, som viser meg masse nyttig informasjon, for eksempel hvor mange trinn jeg har tatt og hvor mange kalorier jeg har brent - noe som alltid er det første du vil vite etter en trening (og det viser seg at jeg faktisk har brent ganske mye, det er gode nyheter!). Jeg har aldri brukt noe slikt før, så det har vært veldig spennende å se hva mitt fokus har vært, og hvor aktiv jeg er i dag. Noen ganger vil jeg ha en økt hvor jeg blir trøtt veldig fort, men i løpet av den følgende uken vil jeg bli bedre fordi jeg har bygget opp alt, noe som er veldig hyggelig å se. Å være i stand til å spore min fremgang som den ved hjelp av SmartBand Talk, og telefonen er veldig motiverende.

I tillegg til min Sony-teknologi, er det andre nye verktøyet jeg har brukt for å øke kjøringen min, et enkelt hoppetau. Da jeg først begynte å hoppe, ble jeg virkelig overrasket over hvor vanskelig det var - seks minutter med hoppetau føles det samme som 12 minutters kjøring - men det ser ut som å komplimentere og forbedre kjørerløpet,

I tillegg til å jobbe på kardioen min, har jeg forsøkt å forberede meg på noen av Tough Mudder-hindringene i treningsstudioet. Jeg har ikke noe imot å klatre ting - jeg burde gå bra over vegger og ramper - men apenbarene er litt av et problem for øyeblikket. Det er et sett av dem på treningsstudioet mitt, noe som er praktisk, men jeg finner dem ganske vanskelig fordi jeg har ganske små hender og grepet mitt er ikke det beste. For å motvirke dette har jeg bygd opp hvor langt jeg kan svinge over dem og gjøre bestemte øvelser for å forbedre min grepsstyrke, for eksempel pull-ups hvor jeg trekker meg opp til baren og senker meg ned så sakte som mulig .

Som løpingen har jeg virkelig måtte jobbe med grepet mitt, og det har vært vanskelig, men jeg kommer sakte, men sikkert, og jeg håper at når hendelsen kommer rundt, vil jeg kunne gi det er alt mitt.

For å finne ut mer om fremdriften av Vanessa, #TeamSony og fitness teknologi, klikk her

Populært emne