#TeamSony: Lørdagens Vanessa Whites Tøffe Mudder blogg 2

#TeamSony: Lørdagens Vanessa Whites Tøffe Mudder blogg 2 - øVELSER 2023
#TeamSony: Lørdagens Vanessa Whites Tøffe Mudder blogg 2 - øVELSER 2023
Anonim

Tiden tikker og jeg får litt panikk som virkeligheten av å gjøre min første tøffe mudder synke inn. Når det er sagt, er det ikke så skremmende som jeg trodde det skulle være opprinnelig takket være trening jeg har satt inn i løpet av det siste et par måneder. Min tilnærming til trening pleide å være at jeg bare ville hoppe over treningsstudioet hvis jeg var for opptatt, men det viser seg at en 19km bane full av hindringer er en kraftig motivator.

Vekter og apenbarer har vært godt forberedt på alle de overkroppsutfordringene Tough Mudder har, men jeg har utviklet ordentlig calluses som et resultat. Mine hender er mer som en builder enn en popstjerne nå, men hvis det hjelper meg på dagen, er det verdt det.

I min første blogg nevnte jeg at kjøring var en av mine viktigste svakheter, men siden da har jeg kjørt lengre avstander og blir raskere. Jeg har sporet min fremgang ved hjelp av Lifelog-appen på SmartBand Talk, og det er flott å se hvor mye jeg har forbedret. Jeg ser på kjøretiden min og kaloriene jeg har brent og bruker disse tallene til å presse meg selv. Det er mye lettere å fortelle meg selv å gjøre en eller flere rep eller en kilometer når jeg har den på, fordi resultatene er der for å se.

For noen år siden dro jeg til Barrys Boot Camp, og det var så tøft jeg følte at jeg skulle kaste opp. Nylig gikk jeg til en annen, og selv om det var fortsatt vanskelig, følte jeg meg veldig bra. Irriterende, jeg glemte å ta med meg SmartBand-snakk med meg, så jeg kunne ikke se hvor mange kalorier jeg brente, men neste gang skal jeg sørge for at den er på. Jeg tror jeg blir litt av en stats junkie!

Samlet sett har jeg gjort så mye fremgang med treningen min siden han ble med #TeamSony. Jeg kan ikke si sikkert om jeg kommer til å krysse målstreken på dagen, men jeg skal gi meg alt. Så lenge mine callused hender får meg til enden av apenbarene, blir jeg glad!

Du kan hente den nye Xperia Z3 + på Carphone Warehouse nå.

Populært emne