#TeamSony: Rick Edwards Tough Mudder blog 1

#TeamSony: Rick Edwards Tough Mudder blog 1 - øVELSER 2023
#TeamSony: Rick Edwards Tough Mudder blog 1 - øVELSER 2023
Anonim

Jeg har alltid likt tanken om å være i form, aktiv og sunn, men jeg er den typen person som trenger å ha bestemte mål for å sikte på om jeg skal gjøre noe. Og mens jeg løfter vekter på treningsstudioet en eller to ganger i uken, har jeg ikke gjort noen kardioopplæring i det hele tatt siden jeg sluttet å spille fotball om et år siden. Registrering av min første tøffe mudder virket som en stor utfordring som ville motivere meg til å forbedre min allsidige fitness.

Etter å ha registrert, fikk jeg litt sjokk da jeg fant ut hvor langt jeg måtte kjøre. Jeg hadde antatt at det ville være rundt 5 km og jeg kunne bare hveske meg rundt kurset hvis det skulle være nødvendig. Så det var litt av et sjokk å finne ut at det er ganske mye en halvmaraton!

Denne oppdagelsen motiverte meg til å begynne å kjøre igjen, som de siste ukene har medført å drive en 10km hver helg. Det høres ikke så mye ut, men det er lengst jeg har kjørt i ca 20 år, og den første var spesielt tøff. Heldigvis har jeg begynt å legge merke til forbedringer - siste helgens løp var definitivt raskere og mindre smertefullt. Etter at jeg har et par mer 10K under beltet mitt, kommer jeg opp til 15km og prøver å fortsette derfra. Jeg har brukt SmartWatch 3 og Xperia Z3 fra Sony mens jeg kjører, noe som virkelig har hjulpet meg med å spore fremdriften min. Jeg har brukt RunKeeper-appen, som måler min tid og avstand på klokken mens jeg kjører. Den synkroniserer også med telefonen for å gi en masse nyttig tilbakemelding, for eksempel min tid splitter for hver mil og min høyde på slutten av en løp, som alle hjelper meg med å overvåke min gradvise forbedring.

I tillegg til å legge til treningsregimet, har jeg også svømmet og jeg skal begynne å spille fotball igjen. Mitt mål er å gjøre noen form for trening hver dag. Hvis jeg klarer det, vil det enormt øke tilliten min og forhåpentligvis min treningsnivå foran eventet. Jeg skal også begynne å delta på yogaklasser på mitt lokale treningsstudio for å prøve å forbedre fleksibiliteten min fordi jeg har en lang kneeskade - jeg hadde bolter satt i den da jeg var 18 og det blar fortsatt opp når jeg løper - som min osteopat tror kan forårsake meg ankel mobilitet problemer.

Når det gjelder treningsbaserte treningsøkter, har jeg forsøkt å bygge opp greppstyrken min for å hjelpe meg med å takle hindringer som apenbarer. Til dette formål har jeg gjort mange kettlebell-svinger og bondegårder med tunge håndverk. Dessverre har treningsstudioet mitt ikke apenbarer, men jeg har prøvd å kopiere dem så nært som mulig ved å sakte bygge opp mine pull-ups og chin-ups og døde henger fra baren med en arm.

Selv om Tøft Mudder er litt skremmende, ser jeg virkelig frem til det. Jeg tror at hindringene faktisk vil være ganske morsomme, selv om jeg kanskje sliter med å heve meg selv over en vegg på et tidspunkt. Men mest av alt ser jeg frem til atmosfæren, og jeg tror det faktum at det er et fellesskapshendelse i stedet for et løp vil gjøre det veldig morsomt.

For å finne ut mer om fremdriften til Rick, #TeamSony og trenings teknologi, klikk her

Populært emne