#TeamSony: Rick Edwards Tough Mudder blog 3

#TeamSony: Rick Edwards Tough Mudder blog 3 - øVELSER 2023
#TeamSony: Rick Edwards Tough Mudder blog 3 - øVELSER 2023
Anonim

Tough Muddes dag er kommet og borte. Jeg hadde forventet å føle meg plaget og blåst neste dag, men også å nyte en varm, uklar følelse av prestasjon for å myke smerten. I stedet føles jeg bare sår. Det er fordi med mindre enn to uker å gå, rev jeg min quad muskel.

Tidligere hadde et stramt IT-band, dødt ben pådratt å spille fotball, og en influensa hadde hardt hindret treningen min. Så en gang jeg hadde rystet av mine forskjellige plager, trente jeg som en galning - om enn en som likte den vanlige løgn og ettermiddagslur - for å fange opp. Uunngåelig presset jeg meg for hardt. Jeg varmer ikke opp riktig og tidlig på en treningsløp jeg følte meg skarp smerte i låret. Neste dag det fortsatt skadet, og to dager senere, oppstod en mørk lilla blåse som spenner over benet fra knær til lyske. Legen bekreftet at det var en muskelsår og jeg ville trenge minst en måned ute.

Mitt løp var over, men det betydde ikke at jeg ville savne å heie på resten av laget fra sidelinjen. Og ved å kommandere en golfbuggy var jeg i stand til å karriere rundt kurset bellowing instruksjoner og oppmuntring til - men hovedsakelig cackling på - Vanessa, Amanda og Joel.

Midt i kaoset kunne jeg ikke legge merke til hvor mye moro alle hadde. Jeg hadde bygd opp en nervøs spenning de siste månedene, men jeg burde ikke ha fryktet noe. Folk le, hjelper hverandre, går oppover bakken - dette er min slags folk. Til tross for at alle ble gjennomvåt i Sonys frysende Arctic Enema 2.0 i starten, smilte alle fortsatt fire timer senere på slutten.

Hvis jeg hadde sett dette i begynnelsen av treningen, ville jeg ikke vært så bekymret. Gitt jeg faktisk ikke løp kurset, er mitt råd her begrenset, men jeg vil si at hvis du er nervøs for det, gå først som tilskuer. Du vil innse hvor mye moro det er og ende opp med å se frem til det.

Det har ikke vært en bortkastet innsats. Ved å bruke Lifelog-appen på min Xperia ™ Z3 og SmartWatch 3 fra Sony, begynte jeg å legge merke til at jeg kunne løpe mye lenger i trening enn da jeg startet. Jeg dekker flere skritt hver dag og gjør bare den lille treningen gjorde at jeg føler meg full av bønner. Jeg vil sikkert bruke fitness tech til å overvåke treningen min når jeg går tilbake på riktig måte, og jeg er spesielt opptatt av å bruke en hjertefrekvensmåler synkronisert med min Sony-enhet for å sikre at jeg ikke presser meg for tidlig i treningen min og slå igjen skadet igjen.

Nå vet jeg hva jeg kan forvente, jeg kan ikke vente å riste denne skaden og gi den en gå. Jeg har allerede overbevist mine venner om å registrere seg, og etter uker med angstslidte søvnløse netter, ser jeg virkelig frem til det.

Du kan hente den nye Xperia Z3 + og Sony SmartWear på Carphone Warehouse nå.

Populært emne