#TeamSony: Rick Edward's Tough Mudder blog 2

#TeamSony: Rick Edward's Tough Mudder blog 2 - øVELSER 2023
#TeamSony: Rick Edward's Tough Mudder blog 2 - øVELSER 2023
Anonim

Tjue kilometer. Det er bare for langt. Det kan ikke være så ille om jeg hadde erfaring med å dekke den avstanden - det var akkurat det jeg bestemte meg for å gjøre da jeg fikk hendene mine på min Sony SmartWatch 3, full av gode intensjoner for å spore de mange kilometer jeg ville sette igjennom mine ben. Men på en av mine første løp hadde jeg knapt trottet 20 skritt før jeg måtte stoppe for frykt for at kneet eksploderte. Jeg så en spesialist på Beyond Health i Parsons Green som filmet meg kjører, og de fant at føttene mine er i kontakt med bakken for lenge, og jeg legger for mye press på IT-båndet i kneet mitt. Jeg har måttet helt endre måten jeg kjører på, som er som å bli fortalt at du har gjort sex feil hele denne tiden. Ved 36 klager det ikke halvt på din selvtillit.

Så, før jeg kunne gjenopplive grunnleggende om menneskelig bevegelse, fikk jeg hacket ned å spille fem-en-siders fotball med mine kompiser og plukket opp et dødt ben i min kalv som holdt meg nesten stasjonær i en uke. Og akkurat da jeg rystet det av, fikk jeg influensa. Om sommeren. I nesten 30˚C varme. Jeg har bokstavelig talt vært oppe hele natten svette - og ikke bare ved tanken på å kaste inn i Sonys frysende Arctic Enema 2.0.

Før min håndhevet trening ble jeg fremstilt med overkroppsstyrken min. Det er ganske mye av meg. Jeg veier rundt 97 kg - jeg skal prøve å miste det i løpet av de neste ukene ved hjelp av Sony's Lifelog-app på Xperia Z3-smarttelefonen min - men det er en utfordring å hente meg selv opp. Først kunne jeg ikke gjøre noen pull-ups, men nå gjør jeg fire sett med fem og masse henger for å styrke grepet mitt. Treningsstudioet mitt har denne kuberte rammen med apenbarer, så jeg har kunnet øve det i stedet for pinlig meg selv på en lekeplass for barn. Så det er en bonus.

Jeg har styrken. Nå er influensa og døde ben bak meg, jeg må fokusere på avstanden. Jeg skal begynne å løpe hver dag og for å redusere virkningen på kneet, har jeg blitt fortalt å gjøre intervaller. Jeg skal gå litt og deretter løpe i ti minutter med en rimelig intensitet, deretter sakke igjen og bygge det opp gradvis. Det burde ta trykket fra IT-bandet og få meg til å stoppe starten på rase hvor hindringer vil gi meg en sjanse til å ta en puste. Jeg regner med det, uansett hva lagkameratene mine må si. Jeg er større og tregere enn dem, og har tenkt å sette tempoet bakfra.

Du kan hente den nye Xperia Z3 + på Carphone Warehouse nå.

Populært emne