#TeamSony: Joel Snape's Tough Mudder blog 1

#TeamSony: Joel Snape's Tough Mudder blog 1 - øVELSER 2023
#TeamSony: Joel Snape's Tough Mudder blog 1 - øVELSER 2023
Anonim

I fare for å forhindre en form for katastrofalt midtbanespill og forlegenhet meg selv foran #TeamSony, skal jeg bare komme ut og si det: Jeg er ikke så bekymret for å kjøre en Tøff Mudder. Åpenbart gir jeg ikke akkurat muligheten til å krype gjennom et telt fullt med tåregass eller dykke i et skip full av is, men du kan bare kontrollere kontroller og bekymre deg for de andre brikkene på dagen. Og når det gjelder kontroller, tror jeg at jeg nok vil være i stand til å erobre Tøft Mudder.

For det første liker jeg å kjøre. Spesielt når det er solfylt ute, og spesielt når jeg har en unnskyldning for å gjøre noen pull-ups halvveis gjennom. Med det i tankene har jeg gått ut for å trene jogger over hele London, ved hjelp av en kombinasjon av GPS fra min Xperia Z3-smarttelefon og hodetelefoner for å få veibeskrivelser rett inn i ørene mine mens jeg lytter til Girl Talk's Coachella-sett. London er det beste stedet for denne typen ting: Den er full av gjerder og vegger til å hoppe om og om igjen, og interessant natur å danse rundt, og til og med de tilstedeværende turister rundt Westminster og langs sørbanken gir en interessant treningstimulering - Forhåpentligvis vil vi nippe rundt de langsommere konkurrentene på dagen. Jeg har til og med vært å kaste i noen parkour og frie løpestil øvelser, praktiserer beveger seg som katthenger og konghvelvet for å utfordre min overkroppsstyrke.

Jeg oppdaget på en tidlig opplæringsdag med Mudder kompis Amanda Khouv at filmene har alvorlig villet meg om hvor mye gripstyrke det tar å hente noen som er envåpen over en hylle, så jeg har jobbet med det også - å legge til tau klatrer og bouldering til mitt vanlige regime slik at vi kan jobbe som et lag for å komme igjennom hele greia. For eventuelle forhindringer som er høyere enn jeg kan hoppe, må jeg ganske enkelt ri på Rick Edwards skuldre, som Master og Blaster fra Mad Max 3. Jeg håper at han ikke har noe imot.

Hvis det hele høres ut som mye trening … vel, antar jeg det er. Som redaktør for Menns Fitness, føler jeg en slags plikt til å være minst litt bedre enn resten av Team Sony, og siden vi kan dele hvordan vi gjør via Sony's Lifelog-app på Xperia Z3-smarttelefonen når vi møtes, konkurransen er hotting up. Den gode nyheten er at selv i ikke-treningsdager, er jeg i gjennomsnitt en gjenopprettingsfremmende 11.000 + trinn om dagen, og sover som en gigantisk beroliget baby. Jeg trodde aldri at jeg ville se frem til å krype gjennom en gigantisk, gjørmete pølse under et tverrnet, men utrolig, jeg er faktisk. Og ikke bare fordi jeg hemmelighet håper å få en piggy-back av Rick.

Populært emne