#TeamSony: Joel Snape's Tough Mudder blog 2

Innhold

En av ulemperne ved å være en internasjonal man for å gjøre det, er at du stadig blir invitert til et glitrende utvalg av fester, buffeer og drinker mottakelser som kan stave katastrofe for selv den bestlatte treningsplanen. Men det er nok om hva jeg tenker på, det er å være Rick Edwards, for i denne måneden ble treningen min sporet av en tur til Amerika - og spesielt en av de stater hvor ingen kjører, fortau eksisterer ikke og det eneste akseptable svaret til 'Pannekaker eller mega-muffin med ditt lands frokost, sir?' er 'Begge, vær så snill.' Jeg hadde det bra, takk for å spørre.

Så ja. Kjører var vanskelig, og overeating var ikke. Men det er håp, fordi jeg tilbrakte minst en del av tiden arbeidet med de andre tingene du trenger for et godt Mudder: Kjernestyrke, utholdenhet og det jeg kaller dangling-from-things evne. Noe jeg har oppdaget når jeg trener med andre mennesker, er at anstendige pullupstall ikke alltid oversetter til dominans på apenstengene. For det må du vente på brachiation, det tekniske uttrykket for å svinge med en arm om gangen. Monkey barer kan hjelpe, men de er unødvendige: hvis alt du har, er en pullup bar, så bare holder på med en arm om gangen, bytter hvert par sekunder, vil du bli vant til kroppskontrollen som trengs for å oppgradere til orangutangere deg over barer, ringer eller tau. Med hjelp av Sony's Lifelog-app, holdt jeg min trinntelling over det viktigste 10.000 om dagen, men jeg klarte også å holde håndtaket på min jetlag via den innebygde søvnsporeren, og (selvfølgelig) gikk Vine / selfie / Twitter gal.

Så, selvfølgelig, er det kravlet. Jeg er ikke en stor fan av å komme ned i smusset under treningsøkten, men med Tough Mudder er det egentlig ingen mulighet - hvis du ikke kan gjøre det under et lastnett, er det egentlig ikke noe håp om å forhandle om den klaustrofobiske horroren til Birth Channel . "Så, jobbet med begrenset plass, har jeg gjort" walking "stilplanker - går fra underarmer på gulvet til trykkposisjon og tilbake igjen - med TRX beveger seg for å få kjernen min og trekke strømmen til grunnen . Jeg vil bekymre seg for gjørmen på dagen.

Åh, og til slutt denne uken: stor shoutout til rørførerne. Normalt hater jeg å kjøre hjem, men streikene tvang hånden min, og det er ingen bedre Tøff Mudderopplæring enn å dodging en byfull fotgjengere som alle ser på sine telefoner. Min jog-pendling (jeg vil tenke på et smart navn for det senere) var akkurat som stoppestart som jeg forventer at Mudderet selv skulle være, og jeg klarte selv å hindre noen binbags og ricochet utenfor den odde parkbenken underveis hjem. Hei, det er ikke så glamorøst som hva Rick gjør, men det er en start.

Du kan hente den nye Xperia Z3 + på Carphone Warehouse nå

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar