#TeamSony: Amanda Khouv's Tough Mudder blog 1

Innhold

Planlegg å gjøre en tøff mudder "en dag" og å ha registrert deg for en er to helt forskjellige ting, jeg har innsett. Plutselig er jeg ikke så sikker på at jeg bare er generell sterk og passer så vel som en vanlig på treningsstudioet, er nok til å få meg gjennom 19km med gjørme - med en rekke hindringer som også kastes inn.

Jeg kan være alene her, men det er ikke engang hindringene som angår meg. Selv om noen av dem innebærer brann og elektrisitet. Det er det faktum at jeg bare har kjørt mer enn 5 km en gang i hele mitt liv - og det var for fem år siden. Å takle det som egentlig er en halv maraton - gjennom gjørme - er det som gir meg den engstelige følelsen i magen min. Så, da jeg visste at løp måtte være min første erobrede frykt i forberedelsen til august bestemte jeg meg for å sitte fast i.

Å forplikte seg til Tøft Mudder som en del av #TeamSony betydde at rekrutteringen av SmartBand Talk (et kult treningsbånd), da min personlige trener også var et must, bare for å holde meg i sjakk fra dag til dag. Parret med min Xperia Z3-smarttelefon, og synkronisert med sin digitale dagbok - Sony's Lifelog app - det vil sikre at jeg generelt fører en mye mer aktiv livsstil utenfor treningsstudioet også. App og SmartBand Talk kan spore mine skritt tatt og kalorier jeg har brent hele dagen - og ja, jeg tror at de små tingene virkelig legger til.

Mens jeg aksepterer forberedelsene til Tough Mudder, betyr det mye å kjøre, er mitt hovedproblem med kjører kjedsomhet - gjentatt nøyaktig samme bevegelse om og om igjen for en hel treningsøkt. Den beste måten å takle dette på, var for meg å registrere meg på en treningsgruppe som involverte å kjøre med andre typer trening kastet inn for å skifte fokus overalt. Cue 1Rebel. Warehouse-esque treningsstudio basert i byen er rett opp fantastisk. Admittedly, den luksuriøse følelsen av studioet (håndklær holdt ved tre forskjellige temperaturer, en juicebar og oppvarmede omstillingsseter) kan ikke akkurat forberede meg på Tough Mudder, men du må starte et sted, ikke sant?

Reshape-klassen på 1Rebel varer i 45 minutter og innebærer at treadmill-arbeidet forankres med styrke og muskelutholdsøvelser på din egen arbeidsbenk, som er utstyrt med seks par dumbbells, motstandsband og medisinballer. Treadmill-arbeidet innebærer slitsende sprint og bratte klatrer, mens motstandssegmentene gir deg mulighet til å presse opp, snatches og svinger blant andre øvelser - begge satt til et høy-energi lydspor for å legge til en liten motivasjon. Klassen fikk meg til å presse meg selv vanskeligere enn jeg ville kjøre alene, og jeg følte at bytte av løp og motstandsarbeid ville være en god introduksjon til premissene til et tøftmudder - selv om det er mye mildere .

Men som det viser seg, gjorde en økt løping og gi meg et spark opp på baksiden i mitt daglige liv i en uke ikke plutselig å gjøre meg til en verdensklasse idrettsutøver. Så utholdende med klassene og virkelig sikte høyt med mine daglige mål på min Smartband Talk, blir de første to treningsmålene mine, med å oppnå en balanse som ikke suger noen glede ut av ledelsen til hendelsen på forkant av mitt sinn. Ønsk meg lykke til!

Følg meg på Twitter og Instagram for å holde tritt med treningen min @theglucosekid @womensfitnessuk

For å finne ut mer om utviklingen av Amanda, #TeamSony og trenings teknologi, klikk her

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar