#TeamSony: Amanda Khouv's Tough Mudder blog 2

#TeamSony: Amanda Khouv's Tough Mudder blog 2 - øVELSER 2023
#TeamSony: Amanda Khouv's Tough Mudder blog 2 - øVELSER 2023
Anonim

Så mye som jeg ønsker å holde hodet mitt i sanden om å ha registrert meg for å ta 12 miles for å løpe oppoverbakke og takle hindringer, har det vært mye som skjer i de siste ukene som bare ikke vil la meg glemme det. Alle av oss som deltar i #TeamSony har hatt en "spotlight" videoskyting hvor vi i utgangspunktet handlet superhard på kamera med selskapet med masse strå, vind og selvfølgelig leire. Den bootcamp skytingen vi gjorde på Wild Forest Gym i Brentwood var veldig spennende, men gjorde meg også klar over hvor mye arbeid jeg må gjøre før august. Så jeg oppnådde hjelp fra personlig trener og eier av Ignite PT, Giacomo Farci. I motsetning til de fleste personlige trenere som har som hovedmål å dyrke hver enkelt av sine klienter, hjalp Giacomo meg virkelig med å fokusere på å korrigere kroppen min for å kunne kjøre Tough Mudder med så mye effektivitet som mulig. Fokus på mine underaktive gluter og ustabilitet i anklene mine vil virkelig hjelpe meg å kanalisere min energi til høyre muskelgrupper. Når det er sagt, er øktene fortsatt veldig utfordrende, og har introdusert en ny måte for meg å trene ut som ikke bare involverer å gå helvete for lær.

George Andersons tips om å puste mens jeg løper har også vært en spillveksler for å hjelpe meg med å vare lenger ut på løpene mine, og jeg lærer å forbli rolig. Jeg har opplevd nesten ingen sømmer, noe som er en vanlig klage av meg mens du kjører, og det skiftende fokuset fra avstand til tid har gitt meg et nytt mål. Jeg tar sikte på å gå ut litt lenger hver gang.

En annen ting som virkelig forbedrer meg er søvnen, og det er en fantastisk funksjon jeg har oppdaget på Sony SmartBand Talk som lar deg stille en alarm innen en tidsramme i stedet for et bestemt minutt. I stedet for å sjokkere kroppen din i våken modus med en piercinglyd, vibrerer armbåndet forsiktig på det tidspunktet i tiden du er i den letteste søvn - noe som betyr at du våkner forsiktig og ikke opplever grogginess du ville gjøre våknet opp midt i en tung søvn. Dette har virkelig økt treningen i morgen, slik at jeg kan føle seg friskere og generelt mer opp for det første. Jeg vil fremdeles ikke kalle meg en tidlig riser, men det er noe.

Med ikke lenge å gå nå begynner jeg virkelig å ta på min ernæring for å sikre at jeg ikke tar for mange tomme kalorier i ledelsen. Å bære for mye ekstra vekt går bare for å få kjøringen til å føle meg lengre og kroppen vanskeligere å bytte rundt hindringer. Med bare noen få uker å gå, må jeg virkelig takle dette fra så mange vinkler som mulig!

Du kan hente den nye Xperia Z3 + på Carphone Warehouse nå

Populært emne